Vitamines per post :: Thema's :: Antioxidanten :: Aronia :: Nieuws archief

Aronia

Aronia

krachtige antioxidant

Aronia
Onze prijs: 19,95
Aantal Inhoud verpakking: 100 capsules


De Aronia bes (zwarte appelbes) behoort tot het bovenste segment van het superfruit, dit komt door de antioxidanten die de bes van nature bezit. De Aronia heeft vele toepassingen. De Aronia fruit poeder van Vitaminesperpost is extra krachtig en gestandaardiseerd op 4:1 extract en is verpakt in een vegetarische capsule en bevat geen onnodige hulpstoffen.

Toepassingen:

 • Antioxidant
 • Geschikt voor vegetariers

Productclassificatie: Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Meer informatie

aronia_bes_kopen_appelbes_pillen_capsulesWat maakt de Aronia bes zo gezond?

Aronia bessen (appelbessen) hangen aan laaghangende struiken van ongeveer 1 tot 3 meter hoog en zijn donkere paars tot zwart van kleur. Ze behoren tot een van de favoriete snacks van menig vogelsoort. Wetenschappers denken dat het antwoord ligt in de ongewoon hoge niveaus Anthocyanen (van het Griekse anthos kyanos wat betekent donkerblauw) dat de bes bezit. Er zijn vele verschillende soorten anthocyanen in deze kleurrijke bessen, maar ze functioneren alle als antioxidant. De natuurlijke functie van deze antioxidanten is om het zaad van de Aronia bes te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en door zongeïnduceerde oxidatieve stress.

De voedingswaarde van de Zwarte Appelbes (Aronia)

De Aronia bes bevat een concentratie van flavonoïden en antioxidanten. De Aronia bessen bevatten tevens antioxidanten vitamines, zoals vitamine A, vitamine C, vitamine E, folaat en beta-caroteen, alsmede mineralen zoals kalium, mangaan en ijzer. De Appelbessen zitten dus vol met flavonoïden, mineralen, sporenelementen en fenolische fytochemicaliën, met inbegrip van anthocyanen, waarvan het ongeveer het hoogste van bevat van alle bekende planten (meerdere malen hoger dan b.v. cranberry bes).  Deze antioxidanten bieden voordelen voor de gezondheid doordat zij schadelijke vrije radicalen in het lichaam helpen op te ruimen.

Aronia

Inhoud: 100 vegetarische capsules/ 49 gram

Ingredienten per capsule:

Aronia fruit extract (4:1)  360 mg

hulpstoffen: HPMC capsule(plantaardige cellulose)

Doseringsadvies: (indien niet anders voorgeschreven)neem 2 capsules 2-3 maal daags, bij voorkeur bij de maaltijd

geschikt voor vegetariers

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Klik op één van de afbeeldingen om deze uit te vergroten.

Productbeoordeling

Klantreacties

 • Auteur: Rebecca Walgers
  nvt
 • Auteur: G. de Keizer
  Waarom kan ik nergens lezen waarvoor bepaalde capsules gebruikt kunnen worden? zo wordt het héél moeilijk zoeken als je bijv. iets zoekt tegen blaasontsteking.
 • Auteur: Jolanda ter Haar
  Hallo Rebecca,
  Mijn moeder heeft een goed resultaat bij D-manose.vragen
twitter