Vitamines per post :: Coq10 60mg :: Nieuws archief

Coq10 60mg

Coq10 60mg

Pure Q10

Coq10 60mg
Onze prijs: 19,95
Aantal Inhoud verpakking: 90 capsules


Coq10 speelt een rol in de productie van energie in de cellen van het lichaam.  Geschikt voor Vegetariërs

Toepassingen:

 •   Geschikt voor vegetariërs

 

Productclassificatie: Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Meer informatie

q10_pillen_capsules_kopen_coq10

Co enzym Q10 supplement

Co enzym Q10 is een vitamine-achtige substantie die van nature gevonden wordt in het lichaam , maar ook in sommige voedingsmiddelen. Oudere mensen hebben gemiddeld minder q10 in hun lichaam dan jongeren mensen. Veel vitamine supplementen met co-enzym Q10 zijn erg populair, en vooral mensen die boven de 40 jaar zijn kopen volgens marktonderzoek q10 capsules als aanvulling. Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan naar de precieze werking van het co enzym Q10 in capsule vorm, en wat het mogelijke effect kan zijn voor het lichaam.

Waar zit de stof Q10 van nature in?

Dr Frederick Crane ontdekt co enzym Q10 in een koeien hart in 1957. Later dat jaar, vond Professor R.A. Morton uit Engeland dezelfde stof. Morton nam waar "dat deze op basis van quinone stof" overal aanwezig was, ofwel dat q10 op veel plaatsen tegelijk terug te vinden is : waardoor hij de stof ubiquinone noemde. De stof wordt van nature gevonden in vrij hoge hoeveelheden in vlees, vis, en pluimvee, alsmede noten, canola-olie en sojaolie. Coënzymen zijn nodig om enzymen in het lichaam te laten functioneren. Er wordt veel onderzoek gedaan door scheikundigen om te kijken, of en wat de antioxiderende eigenschappen zijn van de Q10 stof. En daarbij ook welke invloed een co enzym Q10 supplement zou kunnen hebben als rol van antioxidant in betrekking tot de invloed op cellen van het lichaam.

Dosering van Co q10 supplement

Er zijn veel verschillende Co q10 supplementen te koop, maar belangrijk is rekening te houden met de aanbevolen dosering voorafgaand aan dit supplement te gebruiken. Er zijn nogal wat theorieën over wat de beste dosering is, en in alle eerlijkheid, is het waarschijnlijk voor iedereen anders, afhankelijk van uw leeftijd en gezondheid. Echter veel bronnen beweren dat het nemen van tussen de 60 mg tot 200 mg per dag een gemiddelde aanbevolen hoeveelheid is als voedingssupplement.

Vitaminesperpost verkoopt alleen de natuurlijk transvorm van Co q10!

Let op! er zijn twee vormen: de natuurlijk geproduceerde gefermenteerde trans-Co q10 vorm en de synthetische, goedkopere cis-vorm. De trans vorm is de vorm gevonden in uw lichaam, terwijl de cis-vorm chemisch verschilt. Wij verkopen alleen de natuurlijke trans vorm van Co q10. Om het absorptie niveau van het Co q10 supplement te vergroten is het aan te raden om het te samen in te nemen met visolie capsules. Zo wordt de stof makkelijker opgenomen in de bloedbaan.

Waarom uw Co q10 enzym capsules bij Vitaminesperpost kopen of bestellen?

Het voordeel is dat wanneer u bij ons Co q10 enzym capsules gaat kopen u bij aankoop van 4 verpakkingen 30% korting krijgt.  Daarnaast wordt uw bestelling Snel + Gratis thuisbezorgd en het post pakketje pas gewoon door de standaard brievenbus.

 • GMP gecertificeerd geproduceerd
 • Vitaminesperpost verkoopt de natuurlijk transvorm
 • Bij 4 verpakkingen ontvangt u 30% korting
 • Snel en Gratis bij u thuisbezorgd
 • Postpakketje past door uw brievenbusCo Q10  capsules 60mg

Inhoud: 90 vegetarische capsules / 60 gram

Bevat per capsule

Co-enzym Q10 (CoQ10) 60 mg

Hulpstoffen: Vulstof: rijstebloem (zetmeel); Capsulewand: cellulose.

Doseringsadvies (indien niet anders voorgeschreven): 3 maal daags 1 Vcap®.

Bevat geen: gluten bevattende granen, eieren, suiker, zout, gist, tarwe, maïs, melk, soja, schaalvruchten, pinda’s, selderij, vis, schaaldieren, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, sulfiet, lupine, weekdieren, kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Geschikt voor vegetariërs.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.


Klik op één van de afbeeldingen om deze uit te vergroten.

Productbeoordeling

Klantreacties

 • Auteur: vitaminesperpost
  Beste Arie je hebt helemaal gelijk. Q10 hoeft ook niet zo duur te kosten vinden wij. Maar dat is met meer supplementen. In ons geval betekent goedkoop geen duurkoop. Wij verkopen een hele hoge kwaliteit Q10.
 • Auteur: Ozden Tuna
  bevat uw supplement ubiquinon of ubiquinol ?
 • Auteur: Anja Uitendaal.
  Coq10, also known as ubiquinone or coenzyme Q, is an enzyme produced naturally in the human body, found in every cell and tissue.

  Ubiquinon is alleen maar een ander woord voor CoQ10.
 • Auteur: Arie Haring
  hoe kan ik de dosering per capsule q10 van de verschillende merken vergelijken.
  Wat is de dosering q10 per capsule in uw product.
  Heeft q10 altijd dezelfde kwaliteit of chemische samenstelling?
  U levert 90 capsules voor 19,95.
  Anderen 30 capsules voor 18,50
  of 60 capsules van 74,15 voor 42,95
  Dat lijken lukrake prijzen. Of is er verschil in kwaliteit?
 • Auteur: hollebrandse
  Die vraag van Arie Haring, is daar al een antwoord op?
 • Auteur: Vitaminesperpost
  Onze CoQ10 die wordt geproduceerd met behulp van de toonaangevende Japanse technologie van natuurlijke gisting. De "all trans "vorm wordt beschouwd als de beste en meest natuurlijke vorm beschikbaar van q10. Wij zijn inderdaad goedkoper dan de meeste aanbieders omdat wij direct via de fabrikant aan u verkopen. De kwaliteit is even hoog. Wij zijn met recht "gezond goedkoper"
 • Auteur: Astrid Schouten
  Ik koop nu al een tijdje bij vitamines per post.Het fijne is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven en meestal heb je het de volgende dag al in huis maar dat ligt aan de post.Al met al koop ik nergens anders mijn vitamines meer en hun service is van een top kwaliteit wat je tegenwoordig niet meer tegen komt.Vitamines per post ga zo door
  want mij raken jullie als klant niet meer kwijt.vragen
twitter