Vitamines per post :: Graviola :: Nieuws archief

Graviola

Graviola

stimuleert het immuunsysteem

Graviola
Onze prijs: 19,95
Aantal Inhoud verpakking: 90 capsules


Graviola ook wel zuurzak genoemd is een vrucht die groeit in de Amazone. Het wordt door de Indianen gebruikt voor de spijsvertering. Dit superfruit heeft eigenschappen om het immuunsysteem te stimuleren. Tevens wordt het gezien als een natuurlijke rustgever en daarbij kan Graviola een normale bloeddruk in stand houden. Let opvan sensatie-verhalen over Graviola (zowel positief als negatief) nemen wij afstand.

Toepassingen:

 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Goed voor de darmflora
 • Gunstig voor de bloeddruk
 • Natuurlijke rustgever
 • Voor een goede gemoedstoestand

 

Productclassificatie: Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Meer informatie

Zuurzak of Graviola

Gemeenschappelijke naam: Graviola of Zuurzak
Botanische Naam: Annona muricata
Groeigebied: het Caribisch gebied en Midden-en Zuid-Amerika en Indonesie

Wat is Zuurzak/Graviola ?

Zuurzak, internationaal ook bekend als Graviola, kan gevonden worden in exotische plaatsen zoals de Amazone jungle en de Caribische eilanden. Graviola wordt al eeuwen gebruikt over de hele wereld ter ondersteuning van het behoud van de gezondheid. In de afgelopen decennia wordt er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de potentiële voordelen voor de gezondheid van Graviola/ Zuurzak. De Graviola boom heeft grote donkergroene bladeren en kan uitgroeien tot ongeveer 5 meter hoog. De groene, stekelige, hart-vormige Graviola vrucht heeft een unieke zure smaak. Het zachte witte vruchtvlees van deze heerlijke vruchten wordt vooral gebruikt voor het maken van vruchtensappen, sorbets en andere smakelijke desserts. Zuurzak is geen medicijn, maar bezit wel verschillende stoffen waar veel onderzoek naar gedaan wordt.

Zuurzak vrucht, bladeren, thee of capsules kopen?

Zuurzak is ook bekend door de lokale namen zoals Guanabana, Braziliaanse Paw Paw en natuurlijk Graviola. Alle onderdelen van de zuurzak boom worden van oudsher gebruikt voor verschillende doeleinden, met inbegrip van de bast, wortels, zaden, olie, fruit en bladeren. De Graviola capsules van Vitaminesperpost worden gemaakt van de Graviola bladeren. Het voordeel van onze zuurzak bladeren capsules is dat ze makkelijk open gemaakt kunnen worden, en daarnaast hooggeconcentreerd zijn. Men kan ook zuurzak thee kopen, of gewoon onze capsules openmaken en de zuurzak bladeren in wat warm water doen om zodoende je eigen Graviola thee te maken. Desnoods kunnen de graviola bladeren ook met wat eten vermengd worden.

Graviola en de speciale voedingstoffen

De Graviola vrucht is rijk aan koolhydraten, met name fructose. Het bevat ook grote hoeveelheden vitamine C, vitamine B1 en vitamine B2. Wetenschappers zijn de eigenschappen van Graviola al aan het bestuderen sinds 1940, en hebben ontdekt dat de Graviola een unieke set van fytochemicaliën(stoffen die in planten voorkomen) bezit. Deze worden annonaceous acetogeninen genoemd, en die worden alleen aangetroffen in de Annonaceae familie (waarvan Graviola behoort). Zuurzak is geen medicijn , echter bij bepaalde mensen kan het helpen bij het stimuleren van de spijsvertering. Zuurzak is ook bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Graviola bladeren bevatten natuurlijke stoffen die het immuunsysteem ondersteunen en volgens ons mogelijk kunnen helpen bij het behoud van gezonde cellen en weefsels. Graviola kan bloeddruk verlagend werken bij bepaalde mensen, hierdoor kunnen mensen met een te lage bloeddruk Graviola beter niet bestellen.

Waarom uw Graviola capsules bij Vitaminesperpost bestellen of kopen?

het voordeel van het bestellen van graviola bij vitaminesperpost is dat u 30% korting krijgt wanneer u 4 verpakkingen in 1 keer aankoopt. Daarnaast versturen wij de zuurzak capsules zo snel mogelijk naar u toe en past het pakketje door de gemiddelde brievenbus. Waar te koop? u kunt op dit moment alleen de graviola capsules bij vitaminesperpost.nl kopen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons tijdens kantooruren opbellen of gewoon een email sturen.

 • Hoog gedoseerd
 • Originele Zuurzak uit Brazilië
 • Snel en Gratis bij u thuisbezorgd
 • Bij 2 verpakkingen al 20% korting
 • Het postpakketje past door uw brievenbus

GRAVIOLA is een voedingssupplement en geen medicijn

Graviola is een natuurlijk product waar bepaalde mensen aangeven dat ze er baat bij hebben. Het is echter geen vervanging van uw reguliere medicijnen. Wanneer u tijdens medicijn gebruik ook Graviola wilt nemen kunt u het best eerst uw behandelend arts raadplegen alvorens te beginnen. Dit omdat het een krachtige werking heeft waarvan nog niet geheel duidelijk is hoe het werkt.  Luister goed naar uw lichaam wanneer u het supplement inneemt, en overdrijf de dosering niet.

Letop: Graviola kunt u uit ''voorzorg'' beter niet innemen indien

3 groepen raden wij af dit supplement uit "voorzorg" niet in te nemen : Mensen met een Lage Bloeddruk, Hartpatienten, Parkinson patienten.

Graviola of Zuurzak capsules

Inhoud: 90 vegetarische capsules/ 53 gram

Ingredienten: bevat per capsule: Graviola poeder (Annona muricata) 500 mg, HPMC capsule (cellulose).

Doseringsadvies:
(indien niet anders voorgeschreven)neem 1 capsule 1-3 maal daags, bij voorkeur bij de maaltijd.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij een te lage bloeddruk, niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn. Bij twijfel eerst een arts raadplegen.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.


Klik op één van de afbeeldingen om deze uit te vergroten.

Productbeoordeling

Klantreacties

 • Auteur: Itala Lamsberg
  Wat ik als tropenkind al wist, dat zuurzakplant een krachtig middel, is gelukkig nu in Nederland te koop en wel bij Vitamines Per Post NL. Ik zal een ieder aanraden dit krachtig middel te gebruiken. Mijn hartelijke dank hiervoor. Vriendelijke groet, Itala Lamsberg, wonende te Rotterdam.
 • Auteur: marianne van den broek
  ik wil graag de capsules bestellen, maar kan ze niet vinden
 • Auteur: alice van dijk
  - WEGGEHAALD - Wij mogen helaas niet dit positieve bericht vermelden van de wetgevende instanties - Voor meer informatie kunt u ons bellen
 • Auteur: hans
  Waar staan nu de capsules???
  Hoe ksn ik die bestellen??
 • Auteur: Van der Elst Jozef
  Hoe kan ik de capsules "graviola" (zuurzak) aankopen via mijn PC in België en worden ze ook in België geleverd aan welke prijs, Mvg
  Antwoord: We versturen ook naar Belgie, omdat de kosten aanzienlijk hoger zijn vragen wij een bijdrage van €5,30 in de verzendkosten.
 • Auteur: Socrates van Muyden
  Zo, deze dingen zijn krachtig! Ik nam er 1 overdag en werd ontzettend licht en wobbelig in mijn hoofd. Dus sindsdien neem ik ze voor naar bed gaan en slaap er ontzettend prachtig op!

  ik vind wel dat er een waarschuwing op deze pillen moet staan van: "NIET GEBRUIKEN ALS JE MET MACHINES MOET GAAN WERKEN OF AAN HET VERKEER GAAT DEELNEMEN!"
 • Auteur: Arie de Ruiter
  Ik wil graag Graviola bestellen.
  Ik neem aan dat deze in de afgebeelde zak zitten. Hoeveel capsules gaan er in die zak ?
  Hoeveel gewicht zit er in deze capsules ?
  Antwoord: u kunt de samenstelling van alle producten vinden onder het kopje Samenstelling. Er zitten 100 capsules van 500mg zuurzak blad in.
 • Auteur: Xenia Merkelbach
  ik wil graag deze capsules proberen.
 • Auteur: Chantal L.
  een vraag,ik gbruik antidepresiva en las ergens dat dat niet in combinatie kan met Graviola. Klopt dit?
 • Auteur: ton ferkranus
  ik gebruik ze nu 1 maand voel me in topconditie!
 • Auteur: Sandra Gallo
  Ik heb al veel goeds over deze vrucht gehoord maar nergens gevonden in Nederland...tot vandaag. Drie potjes besteld, ik ben zeer benieuwd en zal hier melden hoe het gegaan is.
 • Auteur: Mitzi
  Alvast bedankt
 • Auteur: eric wilten
  bestelling graviola extrakt en gratis bonus.
 • Auteur: mireille
  goede avond mag het ook door kinderen gebruikt worden met de leeftyd van 12 jaar?
  Antwoord: Onze informatie en voedingssupplementen zijn bedoeld voor volwassenen, wij kunnen helaas geen informatie geven over de uitwerking van onze producten op kinderen.
 • Auteur: 15881
  ben benieuwd naar de werking van dit produkt
 • Auteur: Herma de Bruyn
  Ik ben natuurgeneeskundig therapeut, daarbij maak ik ook gebruik van de biotensor om te testen wat iemand nodig is om weer te herstellen bij een onbalans.
  Dikwijls komen daar een aantal producten uit die veel duurder zijn dan Graviola, terwijl alleen Graviola dan al voldoende blijkt te zijn.
 • Auteur: gboerstra
  kan het ook gebruikt worden samen met vitamine d3?Of wordt dat te veel van het goede?
  Antwoord: Vitamine D3 is een ander soort stof , dit kan er dus prima naast gebruikt worden
 • Auteur: Conny
  - WEGGEHAALD - Wij mogen helaas niet dit positieve bericht vermelden van de wetgevende instanties - Voor meer informatie kunt u ons bellen
 • Auteur: marie-josé
  hoe lang mag je deze graviola capsules slikken
 • Auteur: Alex
  Kan je dit ook gebruiken in combinatie met Sint Janskruid?
  Antwoord: Hier is helaas weinig over bekend. Sint Janskruid is wel een kruid die niet wel conflicten kan geven met medicijnen of andere kruiden
 • Auteur: Clazina
  kan Graviola gebruikt worden samen met een antidepresivum
  Antwoord: U kunt dit het beste aan uw arts vragen. Er is bij ons hier niets over bekend.
 • Auteur: joep
  Hoeveel zak zit er in een zak zuurzak
 • Auteur: Vliet
  Zijn de capsules GMO vrij?
  Antwoord: Ja
 • Auteur: Argus
  Waarom capsules met het blad extract en niet de frucht zelf?
  Antwoord: in het blad zitten de meeste gunstige stoffen
 • Auteur: Erna
  Een vraagje: ik heb een fruitallergie en krijg al problemen als ik een druif eet. Kan ik dit produkt dan veilig gebruiken (misschien omdat het gemaakt is van de bladeren?? ) Dank u.
  Antwoord: Wellicht wel, echter voor gebruik wel eerst uw arts raadplegen.
 • Auteur: rafa elraoui
  dank u
 • Auteur: Sanne
  Kan Graviola in combinatie met:
  - Vitamine C-1000,
  - Kurkuma (geelwortel)?vragen
twitter