Vitamines per post :: Thema's :: Ayurveda :: Shilajit :: Nieuws archief

Shilajit

Shilajit

extra sterk

Shilajit
Onze prijs: 16,95
Aantal Inhoud verpakking: 60 capsules


Shilajit, ook bekend als silajit of Mumijo, is een kruid uit de Ayurveda Deze mysterieuze teerachtige substantie die in het hooggebergte van de himalaya wordt gevonden, is een stof die gebruikt wordt voor o.a het libido, voor meer energie en voor om het immuunsysteem te stimuleren. De "Kama Sutra" vermeldt het gebruik van shilajit al door de eeuwen heen ! Het extract is gestandaardiseerd op 20% fulvinezuur.

Kenmerken:

 • Voor een goede gemoedstoestand
 • Geeft meer energie
 • Stimuleert het imuunsysteem
 • Goed voor het Libido
 • Hooggestandariseerd

Productclassificatie: Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Meer informatie

Wat is Shilajit?

Shilajit (Mumio, Mumijo, Asphaltum) is een speciaal humus achtige stof afkomstig uit de Himalaya. Shilajit betekent letterlijk "Overwinnaar van Bergen en de Vernietiger van zwakte", en wordt op natuurlijke wijze gevormd uit biologisch plantmateriaal in de ijle sfeer van de heilige bergen van de Himalaya. Bij ons kunt u hoogwaardig Mumijo (shilajit) extract kopen, waarbij de capsules gestandariseerd zijn op minimaal 20% fulvinezuren (fulvicacid).

Shilajit is een Adaptogeen

Shilajit capsules hebben een energierijke en adaptogene werking op het lichaam. Adaptogenen zijn stoffen die de energie, kracht en uithoudingsvermogen bevorderen en het lichaam in balans helpen houden bij stress. Deze kwaliteiten van Mumijo zijn al duizenden jaren bekend en volgens de Ayurveda deskundigen uit India en Tibet is Shilajit een echte Rasayan (Opmerking: Rasayana is de term in Sanskriet voor verbindingen met tonic en verjongende krachten) die de zowel de mentale als de fysieke energie bevordert. Daarnaast ondersteunt dit supplement het immuunsysteem, en wordt de chi / qi / prana stroom verhoogt. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste ingrediënten in de ayurvedische kruidenleer.

Shilajit voor het Libido

Recent onderzoek heeft aangetoond dat shilajit extract meer dan 85 mineralen zowel in ionische vorm als in humus en fulvine zuren(Fulvic acids). Traditioneel wordt Shilajit in drankjes genomen met wat poeder extract, dit om extra energie te krijgen en om het libido en het seksuele uithoudingsvermogen te verhogen.

Shilajit / Mumijo kopen of bestellen bij Vitaminesperpost?

Wanneer u Shilajit capsules gaat kopen bij vitaminesperpost dan bent u gegarandeerd van echte puur Shilajit poeder gestandariseerd op 20% Fulvic acid. Ons Mumijo (Shilajeet) poeder wordt ingekocht bij een van de grootste leveranciers ter wereld van Ayurvedische kruiden. Bij het kopen van 4 verpakkingen ontvangt u maar liefst 30% korting, en wanneer u 2 verpakkingen gaat bestellen al 20% korting. Uw supplement wordt Snel + Gratis thuisbezorgd in Nederland.

Shilajit


Inhoud: 60 capsules/ 29 gram

ingredienten per capsule:

Shilajit (gestandaardiseerd extract met 20% fulvinezuur) 400 mg

Hulpstoffen: plantaardige HPMC capsule

Bevat geen: suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, melk, ei, schaaldieren of conserveringsmiddelen.

Doseringsadvies (indien niet anders voorgeschreven): 1-2 capsules 1 a 2 keer daags (bij voorkeur rond een maaltijd).

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Geschikt voor vegetariers.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Klik op één van de afbeeldingen om deze uit te vergroten.

Productbeoordeling

Klantreacties

 • Auteur: G. Lesniak
  Ik ben sterker geworden, veel gerichter, beter gefocust en concentreren.
 • Auteur: G. Lesniak
  Ik ben sterker geworden, veel gerichter, beter gefocust en concentreren.vragen
twitter