Vitamines per post :: Thema's :: Aminozuren :: l-lysine :: Nieuws archief

l-lysine

l-lysine

aminozuur

l-lysine
Onze prijs: 14,95
Aantal Inhoud verpakking: 60 tabletten


L-Lysine is een essentieel aminozuur, wat betekent dat het niet kunstmatig kan worden aangemaakt door het lichaam. Het kan dus alleen via voeding of een voedingssupplement in het lichaam komen. Lysine is noodzakelijk voor de productie van alle eiwitten in het lichaam met inbegrip van hormonen, enzymen, antilichamen, alsmede carnitine en de vorming van collageen. Lysine zit vooral in vlees, zuivel en peulvruchten. Ontdek nu onze Pharmaceutical Grade Lysine tabletten..

Kenmerken:

  • 1000 mg per tablet
  • Pharmaceutical Grade Lysine tabletten
  • 30% korting bij 4 verpakkingen
  • Gratis bezorging

Productclassificatie: Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Meer informatie

L-Lysine wat is dat?

L-Lysine is een natuurlijk aminozuur, en moet gehaald worden uit voedselbronnen. Het is een bouwsteen voor de aanmaak van eiwitten, alhoewel een tekort relatief niet veel voorkomt hebben lage niveaus Lysine op den duur geen voordeel voor de algehele gezondheid. Het wordt als voedingssupplement ook veelvuldig gekocht door mensen die de L-Lysine niveaus in het lichaam willen ophogen. Het aminozuur Lysine wordt naast L-Argi...en Histidine gezien als 1 van de 3 fundamentele aminozuren.

Waar gebruikt het lichaam Lysine voor?

In levende organismen , met inbegrip van mensen heeft Lysine verschillende rollen, de belangrijkste daarvan is om te dienen als een bouwsteen voor eiwit. Het lichaam gebruikt L-Lysine ook voor de bouw van collageen, hormonen, enzymen en antilichamen, die nodig zijn voor een breed scala van fysische processen in het menselijk lichaam.

Waar zit L-Lysine van nature in?

Mensen kunnen niet zelf Lysine produceren , dat betekent dat het lichaam het alleen via voeding of voedingssupplementen binnen kan krijgen. Goede bronnen zijn o.a : Rood vlees, varkensvlees, gevogelte, kaas en eieren, maar ook peulvruchten zoals bonen. Vegetariërs kunnen plantaardige stoffen combineren met graanproducten om ervoor te zorgen dat de juiste verhoudingen van alle essentiële aminozuren binnen komen. Het is dus niet noodzakelijk een beroep te doen op dierlijke producten om genoeg binnen te krijgen.

Lysine capsules kopen bij Vitaminesperpost, waarom?

Wanneer u L-Lysine capsules of pillen gaat kopen bij vitaminesperpost ontvangt u maar liefst 30% korting bij aankoop van 4 verpakkingen. Daarnaast wordt dit supplement Snel + Gratis bij u thuisbezorgd en past het postpakketje door de standaard brievenbus in Nederland.

  • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
  • Snel + Gratis bezorgd
  • Postpakketje past door de standaard brievenbus !


L-Lysine 1000 mgInhoud: 60 tabletten / 65 gram

Ingredienten per tablet:

L-Lysine (uit L-lysine Monohydrochloride) 
  1000 mg


Hulpstoffen: Cellulose, natrium, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat (plantaardige bron), stearinezuur (plantaardige bron) en Plantaardige Coating.

Doseringsadvies (indien niet anders voorgeschreven): 1 tablet 1-2 maal daags, het liefst op een lege maag innemen.

Bevat GEEN: suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, melk, ei, schaaldieren of conserveringsmiddelen.

Dit is een voedingssupplement, en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Geschikt voor vegetariers.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Klik op één van de afbeeldingen om deze uit te vergroten.

Productbeoordeling

Klantreacties

  • Auteur: renee koolen
    Ik kan niet zonder. Helpt bij herpes gerelateerde klachten zoals koortslip en gordelroos. Als je de bekende kriebel voelt, gelijk 3 pillen nemen.vragen
twitter