Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: Januari 2019

 1. Waar koop ik vitamines?

  Waar koop ik vitamines?

  Weten waar en waarom u uw natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden het best kunt kopen, is al de helft van de strijd. We kunnen ons natuurlijk af vragen waar natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden supplementen het best kunnen worden gekocht. Beter is om de vraag te stellen welke vitaminen, mineralen en kruiden het best worden opgenomen en de hoogste biobeschikbaarheid hebben.

  Lees meer »
 2. Waarom zou ik vitamines slikken?

  Waarom zou ik vitamines slikken?

  Wie gezond eet, kan zich afvragen of het zinvol is om het voedingspatroon dagelijks aan te vullen met verschillende voedingssupplementen als capsules of tabletten met vitamines, sporen en mineralen en plantaardige middelen. Maar wat is ‘gezond eten’?

  Lees meer »
 3. Wanneer kan ik het beste supplementen innemen?

  Wanneer kan ik het beste supplementen innemen?

  Wanneer en op welk tijdstip kunnen we supplementen het beste innemen? Welke supplementen kunnen we beter niet op hetzelfde moment met elkaar combineren? Vitamines, mineralen en plantaardige supplementen kunnen immers een wisselwerking met elkaar hebben.

   
  Lees meer »
 4. Wat is HPMC (hydroxypropylmethylcellulose)?

  Wat is HPMC (hydroxypropylmethylcellulose)?

  HPMC staat ook wel bekend als ‘hypromellose’ en vormt een steeds populairder wordend alternatief voor gelatine en gluten. Deze stoffen staan bekend om hun bindende werking. Maar ook in de wereld van de voedingssupplementen speelt deze stof tegenwoordig een belangrijke rol. Er worden plantaardige capsules van gemaakt en tabletten kunnen worden ‘gecoat’ met HPMC.

   

  Lees meer »
 5. Wat zijn EPA en DHA in visolie?

  Wat zijn EPA en DHA in visolie?

  Iedereen weet dat vette vis gezond is. De richtlijn van het Voedingscentrum is dan ook om één of twee keer per week vette vis te eten voor de broodnodige aanvulling van visolie in uw lichaam. Dit heeft te maken met de belangrijke stoffen EPA en DHA in (vette) vis.

  Lees meer »
 6. De zuiverende kwaliteiten van berkenblad capsules

  De zuiverende kwaliteiten van berkenblad capsules

  De berk is zelfs voor mensen die in de stenen omgeving van een grote stad leven een niet al te grote uitdaging. Met haar slanke, witte stam onderscheidt de berk zich gemakkelijk van bomen met de veel algemener voorkomende, bruine stammen. 

  Lees meer »
 7. Wat is collageen in uw supplement?

  Wat is collageen in uw supplement?

  Zit er collageen in uw supplement? Dan is het handig om te weten wat collageen is. Collageen is een vezelig eiwit. Het vormt eenderde van al het eiwit dat in het menselijk lichaam voorkomt. We vinden het in spieren en pezen, in de botten, in het tandvlees en in de tanden. Het is een lijmachtige substantie die de cellen bij elkaar houdt. Collegaan supplementen dragen bij aan sterkte en structuur. In de weefsels wordt het collageen gevormd tot lange, dunne vezels. Deze fungeren als ondersteunende structuren en verankeren cellen aan elkaar. Ze geven de huid kracht en elasticiteit.

  Lees meer »
 8. 8 tips om af te vallen in het nieuwe jaar

  8 tips om af te vallen in het nieuwe jaar

  De feestdagen zijn weer voor een jaar achter de rug en wat was het weer gezellig. Wat hebben we weer gesmuld van het gourmetten, de kerststol en de oliebollen! Nu dringt de realiteit zich echter weer op en daarmee de broeken die ineens wel heel strak zitten. Geen paniek! Met deze tips komt u van de feestkilo´s af en past u snel weer in uw favoriete outfit.

   
  Lees meer »
 9. Medicijnen en supplementen

  Medicijnen en supplementen

  Vitamines, mineralen en plantaardige supplementen zijn er om de normale functies in ons lichaam te ondersteunen. Van de meeste vitamines is inmiddels bekend wat de precieze werking is. Voor de gebruiker vergt het echter een beetje onderzoek om in kaart te krijgen wat de werking is van de medicijnen en of er een mogelijke wisselwerking bestaat met vitamines en mineralen. Toch loont het de moeite hier een beetje tijd en energie in te steken. Het gaat tenslotte wel om uw gezondheid.

  Lees meer »