Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: Juli 2019

 1. Zijn er afslankpillen die echt werken?

  Zijn er afslankpillen die echt werken?

  Heerlijk, dat warme zomerweer! We zijn vrolijk, de terrasjes lopen vol en jongeren paraderen aan het einde van een warme dag broeierig over de boulevards en pleinen. We kunnen eindelijk onze korte broeken, zomerjurkjes en kleine shirtjes weer aan!

  Lees meer »
 2. Supplementen tegen ongemakken rondom de menstruatie

  Supplementen tegen ongemakken rondom de menstruatie

  Veel vrouwen zullen uit ervaring weten dat ongemakken voorafgaand, rondom en tijdens de menstruatie erg vervelend kunnen zijn. Onder meer een warme kruik, een warme douche of een warm bad kunnen voor verlichting zorgen. Tevens kunnen yoga, lichte beweging en het zacht masseren van de buik voor sommigen een oplossing zijn. Daarnaast kunnen bepaalde supplementen helpen een normale menstruatie te bevorderen. We hebben ze op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 3. Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid

  Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid

  Webshop vitaminesperpost.nl groeit hard. Meer personeel betekent de noodzaak tot een gedegen arbobeleid. Daarom is vitaminesperpost.nl een samenwerking aangegaan met ArboNed. Om de samenwerking te vieren, bedacht directeur/eigenaar Andy Dekker samen met ArbodNed-salesmanager Mirella Miedema een leuke actie voor mkb’ers in Zaandam.

  Lees meer »
 4. Voedingsvezels zonder gluten: Psyllium husk

  Voedingsvezels zonder gluten: Psyllium husk

  Voldoende vezels eten, is superbelangrijk. Ze zijn onmisbaar voor onze buik en met name de dikke darm. Toch krijgen we in Nederland gemiddeld nog niet eens de helft van de voedingsvezels binnen van de hoeveelheid die door het Voedingscentrum wordt geadviseerd. Wat zijn vezels precies? Waar zitten ze in? Waarom zijn ze onmisbaar voor onze gezondheid? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende voedingsvezels binnen krijgen, ook bij een glutenallergie? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen.

  Lees meer »
 5. Zijn natuurlijke vitamines beter dan synthetische?

  Zijn natuurlijke vitamines beter dan synthetische?

  Een gestaag groeiende groep mensen vindt het belangrijk dat producten ‘natuurlijk’ zijn. Diezelfde groep probeert dan ook zo natuurlijk mogelijk te leven. We leven immers in een technocratie leven, waarin grote bedrijven het voor het zeggen hebben. Daarom grijpen velen terug op kleinschaligheid, duurzaamheid en traceerbaarheid.

  Lees meer »
 6. Dromen van een lang leven: de Blue Zones

  Dromen van een lang leven: de Blue Zones

  Velen dromen ervan om honderd jaar te worden en theoretisch is dit ook mogelijk. Toch is de gemiddelde overlijdensleeftijd in Westerse landen 81 jaar. In vijf gebieden ter wereld worden relatief veel mensen honderd jaar of ouder. Dit zijn de zogenoemde Blue Zones. Wat is het geheim van de mensen die er wonen?

  Lees meer »
 7. Voedingssupplementen bij liefdesverdriet

  Voedingssupplementen bij liefdesverdriet

  U voelt het in al uw poriën: uw relatie is ten einde. Wordt u verlaten of bent u degene die verlaat? Of misschien zet u samen de stap om separaat van elkaar verder te leven? Hoe dan ook, gaat de teloorgang van een relatie vrijwel altijd gepaard met een bepaalde mate van liefdesverdriet. Uiteindelijk zal de tijd alle wonden helen maar zolang u uw wonden nog likt, kunt u wellicht aan de slag met deze tips tegen ludduhvudduh.

  Lees meer »
 8. De kracht van kruisbloemigen

  De kracht van kruisbloemigen

  Heerlijk, die zomer, met al die verse, lekkere en gezonde groenten. Begint u ook al te watertanden bij het zien van de gevulde rekken bij de groenteboer of in de supermarkt? Dit seizoen is ook de tijd voor enkele kruisbloemige groenten, zoals broccoli en bloemkool. In de winter is boerenkool een goed voorbeeld. Wat is de kracht van kruisbloemigen?

  Lees meer »
 9. Hoe houd ik dat vakantiegevoel vast?

  Hoe houd ik dat vakantiegevoel vast?

  Na het thuiskomen van die heerlijke zomervakantie is het vaak lastig om dat ontspannen gevoel te vast te houden. Dit hoeft echter niet. Met deze tips houdt u dat vakantiegevoel ook in uw dagelijks leven vast.

   
  Lees meer »
 10. Natuurlijk niet altijd goed?

  Natuurlijk niet altijd goed?

  De Rijksoverheid is onlangs een campagne gestart om mensen bewust te maken van het feit dat er een wisselwerking mogelijk is tussen reguliere medicijnen en natuurlijke supplementen op basis van planten en kruiden. 

  Lees meer »
Pagina