Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: Juli 2019

 1. Zijn er afslankpillen die echt werken?

  Zijn er afslankpillen die echt werken?

  Heerlijk, dat warme zomerweer! We zijn vrolijk, de terrasjes lopen vol en jongeren paraderen aan het einde van een warme dag broeierig over de boulevards en pleinen. We kunnen eindelijk onze korte broeken, zomerjurkjes en kleine shirtjes weer aan!

  Lees meer »
 2. Supplementen tegen ongemakken rondom de menstruatie

  Supplementen tegen ongemakken rondom de menstruatie

  Veel vrouwen zullen uit ervaring weten dat ongemakken voorafgaand, rondom en tijdens de menstruatie erg vervelend kunnen zijn. Onder meer een warme kruik, een warme douche of een warm bad kunnen voor verlichting zorgen. Tevens kunnen yoga, lichte beweging en het zacht masseren van de buik voor sommigen een oplossing zijn. Daarnaast kunnen bepaalde supplementen helpen een normale menstruatie te bevorderen. We hebben ze op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 3. Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid

  Vitaminesperpost.nl hecht waarde aan arbobeleid

  Webshop vitaminesperpost.nl groeit hard. Meer personeel betekent de noodzaak tot een gedegen arbobeleid. Daarom is vitaminesperpost.nl een samenwerking aangegaan met ArboNed. Om de samenwerking te vieren, bedacht directeur/eigenaar Andy Dekker samen met ArbodNed-salesmanager Mirella Miedema een leuke actie voor mkb’ers in Zaandam.

  Lees meer »
 4. Zijn natuurlijke vitamines beter dan synthetische?

  Zijn natuurlijke vitamines beter dan synthetische?

  Een gestaag groeiende groep mensen vindt het belangrijk dat producten ‘natuurlijk’ zijn. Diezelfde groep probeert dan ook zo natuurlijk mogelijk te leven. We leven immers in een technocratie leven, waarin grote bedrijven het voor het zeggen hebben. Daarom grijpen velen terug op kleinschaligheid, duurzaamheid en traceerbaarheid.

  Lees meer »
 5. 7 voedingssupplementen voor veilig plezier in de zon

  7 voedingssupplementen voor veilig plezier in de zon

  We hebben er lang op moeten wachten, maar de zomer lijkt eindelijk overtuigend te zijn doorgebroken. Terrassen met vrolijke mensen en koele drankjes lonken en Neêrlands waterplassen nodigen verleidelijk uit met zacht kabbelend en schitterend water. De zon huist trots en in vol ornaat hoog aan de horizon.

  Lees meer »
 6. De kracht van kruisbloemigen

  De kracht van kruisbloemigen

  Heerlijk, die zomer, met al die verse, lekkere en gezonde groenten. Begint u ook al te watertanden bij het zien van de gevulde rekken bij de groenteboer of in de supermarkt? Dit seizoen is ook de tijd voor enkele kruisbloemige groenten, zoals broccoli en bloemkool. In de winter is boerenkool een goed voorbeeld. Wat is de kracht van kruisbloemigen?

  Lees meer »
 7. Hoe houd ik dat vakantiegevoel vast?

  Hoe houd ik dat vakantiegevoel vast?

  Na het thuiskomen van die heerlijke zomervakantie is het vaak lastig om dat ontspannen gevoel te vast te houden. Dit hoeft echter niet. Met deze tips houdt u dat vakantiegevoel ook in uw dagelijks leven vast.

   
  Lees meer »
 8. Natuurlijk niet altijd goed?

  Natuurlijk niet altijd goed?

  De Rijksoverheid is onlangs een campagne gestart om mensen bewust te maken van het feit dat er een wisselwerking mogelijk is tussen reguliere medicijnen en natuurlijke supplementen op basis van planten en kruiden. 

  Lees meer »
 9. Goed nieuws voor onze Duitse klanten!

  Goed nieuws voor onze Duitse klanten!

  Vitaminesperpost is nu ook actief in Duitsland. Sinds deze week is de webshop vitaminesperpost.de live gegaan. We werken er hard aan om onze producten op korte termijn ook via Amazon Duitsland aan te bieden.

  Lees meer »
 10. ‘Spinaziesupplement kan spierkracht vergroten’

  ‘Spinaziesupplement kan spierkracht vergroten’

  Het geheim van Popeye is nog maar eens ontrafeld: recent onderzoek laat namelijk zien dat voedingssupplementen met spinazie de spierkracht kunnen vergroten. Ze zouden de atletische prestaties flink kunnen bevorderen.

  Lees meer »
Pagina