Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: Februari 2020

  1. 3x power ontbijtjes voor een energieke start van uw dag

    3x power ontbijtjes voor een energieke start van uw dag

    Kunt u wel wat extra energie gebruiken voor een lekkere start van uw dag? Probeer dan eens een van deze recepten. Deze simpele en snel gemaakte power ontbijtjes geven u namelijk echt een energieboost. Bovendien zijn ze ontzettend lekker! Een hoop voordelen dus. 

    Lees meer »
  2. Kinderwens? Geef uw vruchtbaarheid een boost!

    Kinderwens? Geef uw vruchtbaarheid een boost!

    Eigenlijk is het vreemd. Als een stel een kinderwens heeft, wordt vaak alleen de moeder geadviseerd om op haar voeding te letten en om voor en tijdens de zwangerschap extra foliumzuur te gebruiken. Maar waar blijft de toekomstige vader in het verhaal? Om gezond zwanger te worden, zullen de moeder

    Lees meer »
  3. Terpenen voor een ultieme geur en smaak

    Terpenen voor een ultieme geur en smaak

    In planten bevinden zich talloze nuttige stoffen voor plant, mens en dier. Ze hebben namen als anthocyanen, saponinen en fytonutriënten. In eerdere blogs gingen we al op deze termen in. Dit keer duiken we in de wereld van terpenen. Tijd voor een lesje biologie.

    Lees meer »
  4. Anthocyane: natürliche Farbstoffe mit Inhalt

    Anthocyanen in blauwe bessen

    Blaubeeren, schwarze Johannisbeeren, rote Trauben und Pflaumen platzen praktisch aus den natürlichen blau-lila Farbstoffen. Wir nennen diese Substanzen Anthocyane. Diesen Farbstoffen werden alle Arten von gesundheitsfördernden

    Lees meer »
  5. Welke bacteriën zitten er in de darmen?

    Welke bacteriën zitten er in de darmen?

    We leven als menselijke soort in symbiose met bacteriën. Ze leven op, onder, in en naast ons en bij elke ademteug komen ze mee naar binnen. We kunnen eigenlijk wel stellen dat bacteriën de baas zijn op onze planeet en wij slechts een ‘ondersoort’ vormen.

    Lees meer »
  6. Anthocyanen: natuurlijke kleurstoffen met inhoud

    Blauwe bessen bevatten veel anthocyanen

    Bosbessen, zwarte bessen, rode druiven en pruimen barsten praktisch uit elkaar van de natuurlijke blauwpaarse kleurstoffen. Deze stoffen noemen we anthocyanen. Aan deze kleurstoffen worden allerlei gezondheidsbevorderende effecten toegedicht. Tijd om eens wat meer aandacht aan deze bijzondere groep voedingsstoffen te besteden.

    Lees meer »
  7. Eerste hulp bij de overgang

    Eerste hulp bij de overgang

    Als vrouw wordt u er ergens na uw veertigste levensjaar onherroepelijk mee geconfronteerd: de overgang. De ene vrouw gaat fluitend door deze levensfase heen terwijl een ander gek wordt van overgangsverschijnselen als opvliegers en prikkelbare gevoelens. Wat is de overgang precies en wat kunt u er zelf aan doen om er zo weinig mogelijk last van te ondervinden? Hieronder geven wij u enkele tips voor eerste hulp bij de overgang.

    Lees meer »
  8. Welke vitamines zijn er?

    Welke vitamines zijn er?

    Vitamines zijn essentieel voor het normaal functioneren van ons lichaam. Ze dragen bij aan groei, vitaliteit, gezondheid, algemeen welzijn en aan de preventie van mogelijke problemen met de gezondheid.

    Lees meer »
  9. De unieke eigenschappen van krill olie

    De unieke eigenschappen van krill olie

    Krill olie? Wat is dat? De meeste mensen zijn bekend met visolie, maar hebben nog nooit van krill olie gehoord. Krill olie is net als visolie een bron aan omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren zijn goed voor de hersenen en het hart. Maar waarom kiezen voor krill olie als u ook visolie kunt gebruiken?

    Lees meer »
  10. Een ei hoort erbij. Of niet?

    Een ei hoort erbij. Of niet?

    Wie houdt er niet van een lekker eitje? Toch zijn we generaties lang geïndoctrineerd met de gedachtegang dat consumptie van eieren onze cholesterolspiegel omhoog duwt. Voortschrijdend inzicht heeft aangetoond dat dit niet per se negatief is. Soms worden eieren tegenwoordig zelfs tot superfood bestempeld. Hoe (on)gezond zijn

    Lees meer »
Pagina