Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maandelijkse Archieven: November 2020

 1. Rode klaver: natuurlijke ondersteuning bij de overgang

  Rode klaver: natuurlijke ondersteuning bij de overgang

  Zocht u vroeger ook altijd op uw buik in het gras naar klavertjes vier? Als u in de menopauze bent, kunt u beter op zoek gaan naar familie van het klavertje vier: rode klaver. Deze plant is overal in de natuur aanwezig en heeft diverse gezondheidsvoordelen voor de mens. Het staat met name als typisch vrouwenkruid bekend.

   

  Lees meer »
 2. Opgelucht ademhalen met olijfblad extract

  Opgelucht ademhalen met olijfblad extract

  De olijfboom is ongelooflijk veelzijdig. Bijna alles van de boom wordt wereldwijd volop gebruikt. Van de bekende olijven en olie tot schoonheidsartikelen. Niets is te gek. Ook de bladeren van deze boom is populair. Deze zitten vol stoffen die goed zijn voor onze gezondheid. In dit blog gaan we dieper in op al het goeds van de Olea europaea L.

  Lees meer »
 3. Vrouw in het zonlicht

  De rol van vitamine D voor ons afweersysteem

  Ons afweersysteem is een geavanceerd systeem binnen ons eigen lichaam dat ons helpt gezond te blijven. Het draagt op een actieve manier bij aan de verdediging tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verse, onbewerkte voeding en een gezonde leefstijl helpen om ons

  Lees meer »
 4. Supplementen speciaal voor mannen 

  Supplementen speciaal voor mannen 

  Mannen en vrouwen zijn enorm verschillend. Dat we elk ook andere behoeftes aan voedingsstoffen hebben in alle levensfases is een logisch gevolg. Met het ideale voedingspatroon haalt u al uw voedingsstoffen uit uw eten. In praktijk pakt dit echter anders uit. Extra aanvulling is vaak geen overbodige luxe. Wist u dat er supplementen speciaal voor mannen

  Lees meer »
 5. Munt plukken op open veld

  Pepermuntolie voor de spijsvertering

  Pepermunt, we groeien er allemaal mee op. Zo’n snoepje is natuurlijk perfect om snel uw adem mee te verfrissen of die kater van gisteren mee te maskeren. Pepermunt is echter zoveel meer. Zo staat het in de geschiedenis al eeuwen bekend als goed middel voor de spijsvertering.

   

  Lees meer »
 6. Glanzend haar en een stralende huid met teunisbloemolie

  Glanzend haar en een stralende huid met teunisbloemolie

  Tijdens mijn dagelijkse wandeling naar het werk zie ik vaak op de vreemdste plekken charmante gele bloemen groeien. In het gras, rondom gebouwen en in de berm. Deze charmante bloem is de teunisbloem. Een bijzonder plantje met een interessante achtergrond en verrassend veel gezonde kwaliteiten. Dit keer nemen we u mee in de wereld van de teunisbloem.

  Lees meer »
 7. Japanse duizendknoop: sterke antioxidant met veel resveratrol

  Japanse duizendknoop: sterke antioxidant met veel resveratrol

  ‘If you can’t beat it, eat it’, wordt wel eens gezegd. Dit gaat zeker op voor de Japanse duizendknoop. Deze exoot behaalde onlangs het nieuws omdat de Japanse duizendknoop nogal graag woekert. Lastig voor de tuin, maar gelukkig bevat deze plant enorm veel van de bijzondere stof resveratrol. En zo wordt onkruid een geliefd kruid dat

  Lees meer »
 8. Welke supplementen zijn het beste voor huid, haar en nagels?

  Welke supplementen zijn het beste voor huid, haar en nagels?

  Lees meer »
 9. Solidago (echte guldenroede) voor een goede nierfunctie

  Solidago (echte guldenroede) voor een goede nierfunctie

  Samen met onze lever zijn onze nieren de zuiveringsinstallatie van ons lichaam. Ze breken afvalstoffen af en verwijderen deze. Het is daarom van belang de nieren in goede conditie te houden. Het kruid Solidago of guldenroede kan helpen ze te ondersteunen.

   

  Lees meer »
 10. Papaja: exotisch fruit met unieke, gezonde eigenschappen

  Papaja: exotisch fruit met unieke, gezonde eigenschappen

  Vindt u papaja niet per se lekker? Toch is het een goed idee om geregeld een hapje van dit exotisch fruit te nemen. De sappige, zoete vrucht bevat namelijk allerlei goede stoffen voor de mens. Dit geldt in het bijzonder voor een speciaal enzym, genaamd papaïne.

   

  Lees meer »