Groenlipmossel & Curcumine: een goed huwelijk

Wij hebben vanaf nu een nieuw product met Groenlipmossel: Groenlipmossel met Curcumine. Dit supplement is volgens een speciale formule samengesteld waar onder meer ook Zwarte Besblad-extract aan is toegevoegd. 

Waarom Groenlipmossel?

Groenlipmossel is een natuurlijke bron van eiwitten, lipiden, omega-3 vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG’s). Het bevat ‘van alles een beetje’. Ons Groenlipmosselpoeder is gestandaardiseerd op 3 procent omega-3 vetzuren en 3 procent glycosaminoglycanen.

Bevat Curcumine, goed voor gewrichten

Groenlipmossel & Curcumine is een goede combinatie. De toegevoegde Curcumine is van de allerhoogste kwaliteit, het Curcumin C3 Complex® van Sabinsa. Curcumine is een belangrijke antioxidant in kurkuma en heeft een goede invloed op soepele gewrichten. Om optimaal van deze formule te profiteren, hebben wij tevens Zwarte Besblad-extract en Vitamine C toegevoegd. 

Vitamine C voor de botten en  Zwarte peper extract voor een betere opneembaarheid

Vitamine C is belangrijk voor het behoud van sterke botten. Wij gebruiken het gepatenteerde Ester C. Een niet-zure vorm van Vitamine C die door veel mensen goed wordt verdragen. Tenslotte zit er zwarte peper-extract in de capsules voor een betere opneembaarheid van de Groenlipmossel, Curcumine en het Zwarte Besblad-extract.

 

Hier kunt u Groenlipmossel Curcumine bestellen