Geachte vitaminesperpost.nl-relatie,


Wij hebben vanaf nu twee nieuwe producten met Groenlipmossel: Groenlipmossel Vloeibaar 100 mg en 50 mg. De essentiële vetzuren worden met behulp van een uniek stabilisatieproces aan het gevriesdroogde Groenlipmosselpoeder onttrokken. Daarna wordt de olie door middel van superieure CO2-extractie gefilterd waardoor deze hoogwaardige Groenlipmosselolie ontstaat.

 

Wat is het verschil tussen Groenlipmosselpoeder en Groenlipmosselolie Vloeibaar?

Ons Groenlipmossel-poeder bevat van ‘alles een beetje’. Het is gestandaardiseerd op 3 procent omega-3 vetzuren en 3 procent glycosaminoglycanen. Een ander voordeel is dat wij de kruiden Boswellia en Duivelsklauw hebben toegevoegd die de gewrichten kunnen ondersteunen. Bij de vloeibare variant ligt de nadruk op een breed spectrum aan omega-vetzuren, die de basis van onze Groenlipmossel Vloeibaar vormen. Helaas mogen wij vanwege de huidige Europese wetgeving niet vertellen waar de olie goed voor is.

 

Moet ik Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselolie kopen?

Beide hebben, zoals u hierboven kunt lezen, hun specifieke eigenschappen, dus wanneer u tevreden bent over ons Groenlipmossel-extract kunt u daar gewoon verder mee gaan. Het is echter zeker aan te raden om de Groenlipmosselolie capsules er eens naast te gebruiken. Zo heeft u wellicht nog meer profijt van alle eigenschappen van de Groenlipmossel.