Wie een studie of cursus doet, weet dat het in sommige periodes moeite kost om op bepaalde onderwerpen geconcentreerd te blijven. Alles is verleidelijk: Netflix, afspreken met vrienden, even een wasje draaien tussendoor. Want voor wie ergens tegenop ziet wordt zelfs de voorjaarsschoonmaak interessant. Alles om maar niet met het onderwerp bezig te zijn.

 

  • Studeerpillen kopen
  • Studeerpil werking
  • Studeerpil voordelen
  • Studeerpil nadelen
  • Meer informatie of advies?

 

Studeerpillen kopen

Maar examens moeten, net als bepaalde resultaten, toch vroeg of laat worden behaald. Of het nou om werk gaat of om studie. Veel mensen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en dat is de reden dat velen al jaren onze studeerpillen kopen. Pillen voor de concentratie zijn populair onder alle lagen van de bevolking: studenten, werkenden en ouderen maken er graag gebruik van. 

 

Studeerpil werking

Vrouw met vitaminepilOnze hersenen hebben specifieke voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Inmiddels is bij de meeste mensen wel bekend dat omega 3 vetzuren een belangrijke ondersteuning bieden aan het goed functioneren van de hersenen. Maar er zijn meer stoffen die daaraan kunnen bijdragen. Concentratie Plus is een mooi supplement met kwalitatief goede, gepatenteerde ingrediënten. Het bevat fosfatidylserine, citicoline, ginkgo biloba en het aminozuur L-theanine. Ginkgo biloba is onder meer goed voor de doorbloeding van de hersenen* en voor het geheugen* en de concentratie*. Het zijn natuurlijke concentratie pillen die met name ondersteuning bieden aan studenten en anderen die zich moeten focussen op bepaalde, moeilijke onderwerpen.

 

Daarnaast verkoopt Vitaminesperpost.nl nog een andere supplement dat meer is gespecialiseerd in het geheugen: Geheugen Plus. Geheugen Plus is een speciale formule met 4 verschillende stoffen: DMAE, fosfatidylserine, alpha GPC choline en ginkgo biloba.

 

Studeerpil voordelen

Vrouw studieHet slikken van studeer- en concentratie pillen biedt verschillende voordelen. We noemden al Gingko biloba:

  • Bevordert de doorbloeding*
  • Verbetert het geheugen*
  • Goed voor concentratievermogen*

Maar daarnaast bevatten de pillen ook tal van andere (gepatenteerde) stoffen die de hersenfunctie ondersteunen.

 

* Deze gezondheidsclaims zijn in evaluatie bij de Efsa.

 

Studeerpil nadelen

Er zijn -voor gezonde mensen- eigenlijk geen nadelen te benoemen aan het slikken van de studeer pillen. Ze bevatten louter natuurlijke- en plantaardige inhoudsstoffen. Wel is het belangrijk de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden en goed naar het eigen lichaam te luisteren.

 

Opgepast: mensen die bloedverdunners gebruiken, dienen voorzichting te zijn in verband met de aanwezigheid van Gingko biloba. Dit bevordert de doorbloeding. Niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners, MAO-remmers of anti-depressiva of in goed overleg met zorg professionals. De studeer- en concentratie pillen kunnen ook de bloedstolling beïnvloeden.

 

Meer informatie of advies?

Alle stoffen en omhulsels die wij gebruiken, zijn volkomen veilig. Bij vitaminesperpost.nl staat uw gezondheid voorop. Daarom werken we louter met ethisch verantwoorde leveranciers die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Al onze supplementen zijn vrij van schadelijke stoffen. Voor meer algemene vragen over onze supplementen kunt u een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. U kunt tijdens kantooruren ook contact opnemen met onze deskundige medewerkers via het contactformulier of telefonisch op 075-6121247.