Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Aminozuren

Aminozuren zijn de basis van alle levensprocessen

Top 5 meest verkocht


Producten 41-46 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. L-Lysine SMALL
  L-Lysine 1000 mg SMALL
  9,95
 2. L-Tryptofaan SMALL
  L-Tryptofaan SMALL
  12,95
 3. L-Theanine SMALL
  L-Theanine SMALL
  14,95
 4. L-Carnitine SMALL
  L-Carnitine SMALL
  9,95
 5. L-Tryptofaan
  L-Tryptofaan
  Waardering:
  89%
 6. GABA
  GABA
  Waardering:
  94%
  Niet op voorraad

Producten 41-46 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aminozuren

Overweegt u supplementen met aminozuren te kopen? Dat is zeker een goed idee, want aminozuren zijn de basis van alle levensprocessen, omdat ze essentieel zijn voor bijna elk stofwisselingsproces. In het lichaam worden van aminozuren eiwitten gemaakt. Van de 20 aminozuren die in het menselijk lichaam bestaan, worden in steeds wisselende combinaties eiwitten gevormd. 

Aminozuren supplement: wat heeft u eraan

Aminozuren en eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen. Zij worden in de eerste plaats door het lichaam gebruikt voor de opbouw, het in stand houden en het herstel van spieren, botten, tanden, nagels, bindweefsel, huid en het DNA. Aminozuren vervullen veel belangrijke functies. Ze transporteren stoffen in ons lichaam en dragen bij aan de vorming van hormonen, enzymen en afweerstoffen. 

Het lichaam kan een aantal aminozuren zelf aanmaken. 9 ‘essentiële’ aminozuren kunnen niet door het lichaam worden gemaakt. Deze essentiële aminozuren zijn fenylalaninetryptofaan, isoleucine, leucine, histidine, lysinemethionine, threonine en valine. U kunt ze binnen krijgen door voeding of door een aminozuur supplement te kopen. 

De drie bekendste essentiële aminozuren zijn lysine, leucine en isoleucine. Deze aminozuren worden door veel sporters gekocht en gebruikt ter ondersteuning van spierweefsel. Bij een eenzijdige voeding, het ouder worden en intensieve sportbeoefening kunnen niet-essentiële aminozuren ook essentieel worden. Voldoende aminozuren zijn van groot belang om het lichaam gezond te houden. Met een aminozuur complex met meerdere aminozuren zoals Aminozuur Plus, weet u zeker dat u ze allemaal binnen krijgt.

Aminozuren: capsules, poeder of pillen?

We halen het grootste gedeelte van onze dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen uit gezonde voeding.  Gelukkig kunt u door gevarieerde voeding en gezond te eten voldoende aminozuren binnenkrijgen. We zien dat een deel van de fanatieke sporters aminozuren supplementen (in de vorm van poeder, capsules, tabletten of pillen) gebruikt om er zeker van te zijn voldoende eiwitten binnen te krijgen. Als u een bepaald aminozuur wilt aanvullen, kunt u bij vitaminesperpost.nl diverse  supplementen met aminozuren in capsulevorm eenvoudig en snel bestellen. Zo kunt u de aminozuren binnenkrijgen die ons lichaam niet zelf aanmaakt.

Service van vitaminesperpost.nl

Aminozuren kopen? Die worden door ons altijd gratis verzonden! Naast ons assortiment aminozuur supplementen kunt u ook bij ons terecht voor andere vitamines en voedingssupplementen. Wilt u meer informatie over bepaalde producten? U kunt ons binnen kantooruren altijd bellen op nummer 075-6121247 of contact met ons opnemen via het contactformulier.