Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Antioxidanten

Antioxidanten

Antioxidanten beschermen het lichaam tegen agressieve stoffen die cellen en weefsels proberen te beschadigen

Producten 21-36 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Maretak
  Maretak
  Waardering:
  93%
 2. Moederkruid
  Moederkruid
  Waardering:
  89%
 3. Olijfolie softgels
  Olijfolie
  Waardering:
  80%
  Niet op voorraad
 4. Pau D'Arco Extract
  Pau D'Arco Extract
  Waardering:
  100%
 5. Pijnboom Extract
  Pijnboom Extract
  Waardering:
  96%
 6. Quercetine Plus
  Quercetine Plus
  Waardering:
  94%
 7. Resvertatrol
  Resveratrol
  Waardering:
  97%
 8. Rhodiola 250 mg
  Rhodiola 250 mg
  Waardering:
  89%
 9. Rhodiola Extract
  Rhodiola 500 mg
  Waardering:
  93%
 10. Selenium 200 mcg
  Selenium
  Waardering:
  96%
 11. Selenium & Zink
  Selenium & Zink
  Waardering:
  96%
 12. Super Quercetine
  Super Quercetine
  Waardering:
  96%
 13. Vitamine E-400 ie
  Vitamine E 400 IE
  Waardering:
  95%
 14. Zink Bisglycinaat
  Zink Bisglycinaat 20 mg
  Waardering:
  95%
 15. Zink Methionine
  Zink-Methionine 25 mg
  Waardering:
  95%
 16. Zink Picolinaat 60 capsules
  Zink-Picolinaat
  Waardering:
  96%

Producten 21-36 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Antioxidanten

Supplementen met antioxidanten kopen?

Bent u ook zo geïnteresseerd in antioxidanten? In de webwinkel van Vitaminesperpost.nl verkopen we veel supplementen die gemaakt zijn van planten waarvan bekend is dat ze een antioxidante werking hebben. We horen of lezen bijna dagelijks over supplementen of pillen met antioxidanten en hoe belangrijk ze zijn voor ons lichaam. U kunt geen flesje vruchtensap of potje crème kopen of de uitdrukking "rijk aan antioxidanten" schreeuwt u tegemoet. Maar wat is een antioxidant eigenlijk en waarom zou u pillen met antioxidanten slikken?

Wat zijn antioxidanten?

Een antioxidant is onze persoonlijke bodyguard. Het is een stof die het lichaam beschermt tegen agressieve stoffen die cellen en weefsels proberen te beschadigen. We noemen deze stoffen 'vrije radicalen'. Ons lichaam bevat van nature zowel antioxidanten als vrije radicalen en dat is prima. Vrije radicalen hebben namelijk ook een functie: ze vernietigen beschadigde cellen, virussen en bacteriën die ons lichaam ondermijnen.

Vrije radicalen in het lichaam

Als de balans zoek is, zijn er meer vrije radicalen in ons lichaam aanwezig dan antioxidanten. Deze vrije radicalen tasten niet alleen ongezonde maar ook gezonde weefsels en cellen aan. Er zijn allerlei factoren die deze balans kunnen verstoren, zoals een ongezond voedingspatroon, roken, stress, medicijnen en luchtvervuiling. Gelukkig is er ook goed nieuws! Als we de beschikking hebben over een flink arsenaal aan antioxidanten, ondersteunt dat onze gezondheid. Onze natuurlijke ‘bodyguards’, de antioxidanten, zijn in staat om vrije radicalen te vangen en te vernietigen. Antioxidanten beschermen onze cellen en weefsels. Uit onderzoek blijkt dat antioxidanten ons lichaam beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Antioxidanten in voeding

Via gezonde voeding kunnen we veel antioxidanten binnen krijgen. Groenten, fruit, noten, kruiden en specerijen zitten vol met antioxidanten. Blauwe bessen, pure chocolade en zelfs rode wijn bevatten grote hoeveelheden antioxidanten, waaronder vitamine C, E en flavonoïden. Daarnaast krijgt u deze super beschermers binnen via bepaalde soorten thee, vers vruchtensap, maar ook koffie. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een pil of supplement te kopen die rijk is aan antioxidanten zoals vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen. Dat is een optie als u twijfelt of u wel voldoende antioxidanten binnenkrijgt. Hieronder ziet u een overzicht van fruit en groente die veel antioxidanten bevat:

Antioxidanten pillen

Waar koopt u de beste pillen en supplementen met antioxidanten?

Bij Vitaminesperpost.nl kunt u verschillende supplementen zoals pillen en poeders met antioxidanten kopen. Ze vormen een goede aanvulling op een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Wij hebben voor elk wat wils. Onze pillen en poeders met antioxidanten zijn ideaal voor mensen met een drukke leefstijl die zeker willen weten dat ze er toch voldoende van binnenkrijgen.

‘Antioxidantenbom’ van fruit en superfoodpoeders

Als u liever geen capsules slikt, maar toch extra antioxidanten wilt binnen krijgen, raden wij aan om onze fruit- en superfoodpoeders te kopen. U kunt deze antioxidante poeders mengen met water, sap of yoghurt. Nieuw in ons antioxidante assortiment zijn de poeders van wilde vruchten zoals wilde frambooswilde zwarte beswilde lingonbeswilde blauwe bosbes, en wilde veenbessen of cranberry's. Combineer meerdere fruitpoeders in een heerlijke smoothie met wat dadels voor de smaak en u heeft een ware 'antioxidantenbom'!

Persoonlijk contact over antioxidanten

Hierboven ziet u een overzicht van supplementen die u in onze webshop kunt kopen. Dit zijn pillen en poeders met een hoge dosering antioxidanten. Als u er niet uitkomt, kunt u ons binnen kantoortijden op nummer 075-6121247 bellen voor persoonlijk advies. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.