Terug naar Overzicht

Ashwagandha Extract

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 14,95
 • Koop 2 voor € 11,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 11,21 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 10,47 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Onze ashwagandha capsules zijn gestandaardiseerd op een van de hoogste niveaus aan withanoliden, namelijk 7%. Ashwagandha is een belangrijk kruid in de ayurvedische leefstijl. Het wordt als een adaptogeen gezien. Een belangrijke eigenschap van adaptogenen is dat ze zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed kunnen uitoefenen. Dit is een van de redenen om onze capsules te kopen. Heeft u vooral behoefte aan concentratie en/of energie, dan adviseren wij om onze Ashwagandha KSM-66 te gebruiken.

 

Kenmerken

 • Extra sterk gedoseerd
 • Antioxidant*
 • Adaptogeen*
 • Voor een evenwichtige geest*
 • Rustgevend*
 • Goed voor hart en bloedvaten*
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 

logo IFS foodlogo vegetarisch

Logo Sabinsa

Ashwagandha Extract

Meer informatie

Waarom onze ashwagandha capsules kopen?

In de ayurvedische kruidenkunde wordt ashwagandha gekenmerkt als een 'rasayana'. Dat betekent dat het wordt gebruikt om de fysieke en mentale gezondheid te stimuleren. Veel van onze klanten bestellen ashwagandha extract supplementen om zich beter te kunnen aanpassen in stresssituaties. Het wordt ook vanwege z'n rustgevende invloed ingezet om beter te kunnen slapen of om een evenwichtige geest te ondersteunen. In India, waar het kruid vandaan komt, is men ervan overtuigd dat het extract voor de mannelijkheid en kracht van een paard zorgt.

Leverancier Sabinsa bewaakt de authenticiteit en herkomst van de grondstof 

Onze ashwagandha (Withania somnifera) capsules zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hoewel ashwagandha al sinds de oudheid wordt gebruikt, varieert de kwaliteit bij verschillende aanbieders. Ashwagandha behoort tot onze ayurvedische supplementen. Onze leverancier Sabinsa is al meer dan twintig jaar een toonaangevend bedrijf in ayurvedische kruiden. Het bedrijf beschikt over strenge protocollen bij het telen van dit steeds populairder wordende kruid. De leverancier bewaakt de authenticiteit en herkomst van de grondstof voor de ashwagandha extract capsules.

Kwaliteitstests voor een continue kwaliteit van het extract

Voor elke batch worden fit-for-quality kwaliteitstests uitgevoerd om problemen met betrekking tot de kwaliteit uit te sluiten. Daardoor kunnen wij een continue, hoogwaardige kwaliteit van onze ashwagandha extract garanderen. Er wordt bijvoorbeeld goed gekeken naar de periode waarin de wortels worden geoogst. Daarnaast worden er bij het extractieproces geen schadelijke oplosmiddelen gebruikt. Het belangrijkste is dat het ashwagandha extract uitgebreid wordt getest op ongewenste stoffen en op zuiverheid. Ook wordt gecontroleerd dat het extract een minimum aan actieve inhoudsstoffen bezit. U kunt dan denken aan de alkaloïden en withanoliden. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons een kwalitatief goed ashwagandha extract kunt kopen.

Waar is ashwagandha goed voor? 

Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen. Omdat ashwagandha invloed heeft op zowel het lichaam als de geest, kan de wortel voor vele toepassingen worden gebruikt. Een ‘adaptogene stof’ kan zowel rustgevend als stimulerend werken, afhankelijk van de situatie. Tegenwoordig leven wij in een gehaaste samenleving en daarbij kan dit extract goede ondersteuning bieden. In de ervaringen van onze klanten, wordt het rustgevende effect van dit kruid opvallend vaak genoemd. Een ontspannen geest is belangrijk voor een goede nachtrust. En een goede nachtrust is vaak de start voor weer een nieuwe dag vol energie met een goed gemoed.

Wat is de betekenis van dit adaptogeen?

Ashwagandha behoort tot de stam Magnoliophyta en staat ook bekend als 'Indiase ginseng' en 'winterkers'. De letterlijke betekenis van het woord ashwagandha is ‘paardengeur’. Ashwagandha extract heeft een sterke, aardse geur en de geur van de verse wortels van het kruid doen een beetje denken aan de geur van een paard. Al eeuwen gaat in India de legende rond dat men door het gebruik van ashwagandha de kracht en vitaliteit van een paard verkrijgt. Dat is op zijn minst opmerkelijk, omdat de Latijnse soortnaam ‘somnifera’ kan worden vertaald als 'slaapverwekkend'. 

Wat zit er allemaal in ashwagandha?

Als u een ashwagandha supplement koopt, is het van belang dat de capsules of pillen een hoge concentratie aan actieve inhoudsstoffen bevatten. Het bestanddeel waar het daarbij om draait, is withanolide. Er zijn namelijk grote verschillen tussen verschillende merken en tussen het withanolidegehalte. De hoeveelheid withanolides varieert meestal tussen de 1,5 en 5%. Wij kopen ons hoge kwaliteit extract in bij een van de marktleiders (Sabinsa) in ayurvedische producten en garanderen een minimum hoeveelheid van maar liefst 7% withanolides. Om een zo breed mogelijk spectrum te kunnen aanbieden, is het extract daarnaast gestandaardiseerd op minimaal 1% alkaloïden. Veel klanten die onze capsules kopen, zijn dan ook van mening dat dit product de beste prijs/kwaliteitverhouding in Nederland heeft.

7 Redenen om onze ashwagandha extract capsules te bestellen

 • Premium kwaliteit
 • Hoog gestandaardiseerd op 7% withanoliden
 • Breed spectrum aan actieve bestanddelen
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Behalve ashwagandha extract verkoopt vitaminesperpost.nl nog meer ayurvedische supplementen, waaronder kurkuma

Samenstelling

Ashwagandha Extract 500 mg

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 40 gram.

 

Bevat per capsule:  
Ashwagandha (Withania somnifera) extract (Sabinsa®) (wortel)
(Gestandaardiseerd op min. 7% total withanoliden)
500 mg

 

Ingrediënten:
Ashwagandha extract, capsule (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 tot 3 maal daags 1 capsule. Dosering niet overschrijden.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Bewaaradvies:
Droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Dit is een voedingssupplement en vormt geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 

 

Capsule maat

 

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Ashwagandha Extract

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Fijn product
Ik slik deze nu een paar weken, een in de ochtend bij ontbijt en een in de avond, omdat ik heel slecht sliep. Ik merk zeker een verschil! Voel me rustiger en denk dat ik daardoor beter in slaap kom en beter doorslaap. Ik heb wel het gevoel overdag wat 'zweveriger' te zijn dus wellicht kan ik eens proberen ze alleen in de avond te nemen. Al met al heel tevreden!
Productwaardering
Review by Lisan / 9 september 2020
Tevreden klant
Ik ben heel tevreden over de Ashwagandha extract...Het doet wat het moet doen en daarom heb ik het al een paar keer besteld!.
Productwaardering
Review by Elisabeth / 28 juni 2020
goede qua prijs/kwaliteit verhouding
Voor mijn gevoel is ashwagandha een wondermiddel. Ben veel positiever, rustiger en minder prikkelbaar. Ik moet toegeven dat ik 100% durf te zeggen dat het geen placebo effect is. Ik ben er namelijk niet iedere dag mee bezig in mijn hoofd en toch ervaar ik de voordelen.
Productwaardering
Review by Abas / 6 juni 2020
Combi met rhodiola
Kan dit product goed in combinatie met rhodiola? En zoja, versterkt dit elkaar of heeft het samen gebruiken geen meerwaarde?
Antwoord: Jazeker, in veel formules voor de geest, energie en gemoedstoestand worden deze adaptogenen samen aangetroffen.
Productwaardering
Review by Marijke / 3 juni 2020
Goede prijs/kwaliteit
Gebruik het al jaren. Verschillende merken.
Maar dit is een hele goede qua prijs/kwaliteit verhouding.
Ik neem 2 capsules. Verspreid tijdens stressperiodes en heb net dat beetje meer rust.
Daarna stop ik weer zonder problemen.
Productwaardering
Review by Leo / 2 juni 2020
Helpt mij bij stress
Mijn ervaring: Goed bij stress.
Productwaardering
Review by Ge / 17 mei 2020
Meer in balans
Goed product, neem het om de dag ik ben relaxter en mijn stemming is beter dan voorheen.
Ik ben een tevreden klant die alleen nog maar bij vitamines besteld !
Productwaardering
Review by Anita / 29 maart 2020
zeer tevreden
al jaren een 'staple' op aanraden van mijn deskundig. Blijf het kopen
Productwaardering
Review by Mel / 15 maart 2020
Gemoedstoestand OK
Met veel verwachting Ashwagandha met Valeriaan besteld. Ik ben heel blij met het resultaat. Mijn gemoedstoestand over de gehele dag is goed, dus prima. De bestelling was snel binnen.
Productwaardering
Review by Eric / 9 oktober 2019
Zeer tevreden!
Top product! Ik gebruik Ashwagandha Extract sinds een paar maanden.Ik ben zeer tevreden mee. Ik word er rustiger en
opgewekter van. Ik ben er even mee gestopt maar merkte duidelijk verschil dus snel weer nieuwe besteld.
Productwaardering
Review by Kat / 9 juni 2019
Geeft bij mij duidelijk verbetering
Ik slik Ashwaganda al jaren met Shatavari (ongeveer 10 jaar). Ooit begonnen met de bekende merken en later overgestapt (ook al sinds jaren) naar Vitamineperpost. Lastig te zeggen en meten, alleen is deze kwaliteit zeker niet minder. Ik voel duidelijk verschil tussen wel of niet regelmatig innemen. Ik heb de producten nog nooit apart van elkaar gebruikt. Als ik ze een periode ben vergeten in te nemen, dan merk ik het verschil weer. Met deze producten voel ik mij meer in balans, helderder, rustiger en ook fitter. En op mijn werk kan ik stressvolle situaties (heb regelmatig met agressie te maken) beter aan. Ik heb ook altijd goed kunnen slapen.
Behalve sinds het laatste half jaar word ik 's nachts meerdere malen wakker, waarvoor ik nu op zoek ben naar andere producten via deze shop.
Productwaardering
Review by Esther / 4 juni 2019
Heel blij met dit produkt.
Mijn man heeft een zeer laag t........ gehalte, begeleid door een XXcensuurXX en kreeg een gel aanbevolen wat niets hielp. Dit middel maar eens geprobeerd en zonder al te veel verwachtingen zijn we verrast door resultaat. Verwacht geen instant resultaat maar gaande weg voelt mijn man zich veel fitter, soepeler in bewegen, slaapt beter en zijn "mannelijke ongemak" wordt steeds minder. Echt top product.
Productwaardering
Review by Marijke / 9 april 2019
goed en mooi product
ik gebruik dit product voor de nachtrust, moet zeggen ik slaap er heerlijk op maar ik vind 2 toch echt te veel, en op 1 slaap ik wel goed maar niet door. daardoor nog steeds niet altijd uitgerust wakker.
misschien toch maar 1 sochtends en 1 savonds proberen misschien dat dat helpt. service is echt suppppeeerrrr!!!!!!
Productwaardering
Review by nicolette / 25 februari 2019
TOP PRODUCT
Ik gebruik Ashwagandha Extract sinds een paar maanden.Ik ben zeer tevreden mee.Top product.Vermindert de dagelijkse stress situatie.Geeft innerlijke rust.Ik ben fitter geworden en tijdens het sporten en sex voel ik zeker een voosprong.
Productwaardering
Review by Dobrin / 15 februari 2019
Using for half a year
Very nice product helps to deal with stress and anxiety
Productwaardering
Review by Raimondas / 14 februari 2019
Topproduct bij stress
Ik neem deze capsules al ongeveer 1 jaar en ben er zeer tevreden over. Ik ben met deze capsules begonnen omdat mijn stresshormoon mij in de weg zit. Sinds ik deze capsules neem voel ik mij rustiger en slaap ik beter. Ik neem 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 's avonds.
Productwaardering
Review by Natasja / 14 januari 2019
de beste
Ik gebruik de ashwagandha al een hele lange tijd, en ik ervaar nog steeds de voordelen ervan, betere nachtrust, goed voor te sporten.
Productwaardering
Review by younes / 15 november 2018
Zeer goed
Ashwaganda is een ontzettend goed kruid , ik en mijn man hebben beide een "moeilijke periode" gehad en zijn nog steeds stressgevoelig sinds 3 maanden slikken we dit kruid en zijn we veel stressbestendiger.
Mijn man gebruikt het ook voor zijn slaapXXcensuurXX hij kan er erg goed van slapen en word uitgerust wakker.
Topproduct zeer tevreden !
Productwaardering
Review by Kim / 5 november 2018
Minder stress en beter slapen
Kan beter ontspannen en daardoor beter slapen.
Productwaardering
Review by Eveline / 7 oktober 2018
meer opgewekt bij kleine zaken
Ik merk steeds meer op dat ik me veel opgewekter voel sinds ik Ashwagandha neem. Ik neem het in combinatie met 5 HTP 200mg met als doel om meer ontspannen te zijn en beter te slapen. Wat de slaapkwaliteit betreft, daar merk ik toch ook wel een verschil, momenteel slaap ik veel dieper. Of Ashwagandha of 5 HTP daarvan de oorzaak is, is moeilijk te zeggen. Alleszins ik beveel het product aan en ga nog bij bestellen voor mezelf en enkele familieleden.
Productwaardering
Review by Kris Van Dijck / 6 september 2018
Rustig de dag door.
Houdt mijn werkstress onder controle. Ik blijf kalm in elke situatie.
Productwaardering
Review by an / 30 augustus 2018
Super!
Werkt super !1 xdgs 1 capsule voor de nacht om heerlijk door te slapen en ontspannen op te staan.
Productwaardering
Review by Wendy / 27 augustus 2018
Een toppertje!
Ik voel me prima sinds ik dit gebruik.
Het is goed voor mijn innerlijke onrust.
Ondersteunt mij bij mijn stress,
Ik ben weer ontzettend positief!
Ik slik 3 x daags 1 tabletje
Het is een ondersteuning voor mijn nachtrust.
En overdag functioneer ik prima.
Het maakt mij heerlijk "vrij" :)
Productwaardering
Review by Angel / 16 augustus 2018
Goed product voor het slapen
Zeer tevreden, nam het altijd 's morgens maar zat dan vanaf 17.00 uur te gapen (effect was duidelijk aanwezig). Nu neem ik het voor het avondeten. Slaap er goed op en heb minder last van stress.
Productwaardering
Review by A. Hovestad / 14 juli 2018
Fijn product
Het werkt prima geeft me een rustiger gevoel voel me beter doordat ik ook beter slaap. De bezorging is steeds prima geregeld
Productwaardering
Review by Berry / 5 juli 2018
Goed!
Goede kwaliteit ashwagandha en hooggedoseerd. Vergelijkbaar met een ander bekend merk.
Productwaardering
Review by Arthur / 25 juni 2018
Goed product
Tevreden over de ashwaganda. Voel me er rustiger en krachtiger bij. Fijne levering.
Productwaardering
Review by Rochni / 31 mei 2018
fijn product
Als bonus ontvangen en aan mijn moeder gegeven die wat rustgevend en stresverminderd natuurlijk pilletje kon gebruiken. Ze was erg tevreden en daarna opnieuw zelf besteld.
Productwaardering
Review by I. / 18 mei 2018
perfect product
ik heb een XXcensuurXX met een japanse naam, en gebruik dit product merk wel dat het me wat rustiger maakt dit omdat aswaghanda de vriend van je schildklier is merk ik nu wel de effect van
Productwaardering
Review by Noureddine / 15 mei 2018
Beter slapen
Heb dit tijdje terug voor het eerst besteld. Ik merk dat ik beter kan slapen. Ook heb ik meer energie gekregen en je word er rustiger van. Als ze op zijn zal ik ze zeker weer gaan bestellen.
Productwaardering
Review by Cska / 16 april 2018
Ondersteuning bij o.a. stress, slapen
Ashwagandha ben ik gaan gebruiken op aanraden bij stress, slapen en XXcensuurXX (het ondersteunt de cortisolwaarden). Ik gebruik nu 3 capsules per dag. Voel me nu een stuk beter. Ik ben erg gevoelig voor supplementen maar van dit supplement merk ik eigenlijk alleen positieve effecten en geen neven-effecten. Het duurt even voordat je de effecten van ashwagandha goed gaat merken, maar het is zeker de moeite waard.
Productwaardering
Review by Marjolein / 4 april 2018
Ik slaap beter
Als proefpakket bij een andere bestelling gehad. Het helpt mij beter te slapen, dus heb nu 4 verpakkingen besteld.
Productwaardering
Review by S. Mol / 24 februari 2018
Goed bij stress
dit middel laat de stress verminderen, zonder te versuffen. Uit onderzoek blijkt dat het goed bij stress is dit merk je echt. Fantastisch.
Productwaardering
Review by Melanie / 13 februari 2018
Ondersteunt mij......
Ik merk een positieve bijdrage aan het ondersteunen van mijn cortisolgehalte wat mij enorm helpt bij het in balans brengen van mijn XXcensuurXX
Productwaardering
Review by sandra / 4 januari 2018
Meer draagkracht
Voel me veel fitter en energieker als ik het neem. Vooral ook veel positiever ingesteld, meer draagkracht. Ik merkte toch wel een verschil in libido, terwijl ik nog niet wist dat het product hieraan bijdraagt.
Productwaardering
Review by Anoniem / 30 december 2017
Ontspannend bij innerlijke onrust en stress
Het werk goed bij innerlijke onrust. Ik voel mij minder gespannen sinds dat ik dit slik. Qua libido heb ik geen effecten opgemerkt trouwens, maar daarvoor heb ik het ook niet genomen.
Productwaardering
Review by Margreet / 26 november 2017
Ashwagandha, goede prijs en dosering
Goede dosering en goede prijs wanneer je voor langdurig gebruikt koopt
Productwaardering
Review by M / 22 november 2017
goed spul
mij helpt het ook goed ik slik het al lang
Productwaardering
Review by thea / 11 november 2017
Ashagandha
Ik gebruik nu ruim een maand Ashwagandha , en slik 4 capsules per dag.
Ik merk dat mijn energie wat is toegenomen en ik slaap er over het algemeen wat beter door, dus ik blijf ze gebruiken, misschien wel 6 capsules op een dag,het is even uitproberen wat bij mij past.
Productwaardering
Review by Corine / 9 november 2017
Aswagandha
Aswagandha heeft mij geholpen na jaren van beven en een tijd van slecht slapen.
De werking heeft wel een tijd geduurd,maar de aanhouder wint. Erg tevreden!
Productwaardering
Review by Ria / 27 oktober 2017
Ashwagandha
Ashwagandha heeft voor mij het al jaren lange beven opgelost.
Tevens kan ik ook weer heerlijk slapen.
Het heeft voor mij wel een tijdje geduurt.De aanhouder wint!
Productwaardering
Review by Ria / 27 oktober 2017
Welke dosering is goed voor Ashwagandha?
Ik heb een vraag. Ik denk erover om met het supplement ashwagandha te gaan starten i.v.m. de rustgevende werking. Ik heb de beschrijving op uw site van het supplement gelezen, waarin een dosering van 500-1500 mg (1-3 capsules) per dag wordt aanbevolen.
Echter, als ik op internet rondkijk zie ik veel verschillende artikelen waarbij vermeld wordt dat het aan de toestand van de persoon ligt welke dosering er nodig is en dat dit ook kan verschillen. Er wordt gesproken van doseringen tussen de 300-6000 mg per dag. Kunt u mij wat meer vertellen waarom de aanbevolen doseringen elders zo hoog zijn en bij uw product niet meer dan 1500 mg max. per dag?

En gaat Ashwagandha goed met reguliere middelen?

Antwoord:


Ashwagandha Root is een veel verkocht produkt bij stress en voor ontspanning. Wij verkopen echter een krachtige variant gestandaardiseerd op 7% actieve stoffen. B.V het merk Solgar verkoopt op dit moment slechts op 1,5 % , (4,5 mg withanoliden per capsule) Onze versie geeft 35 mg withanoliden per capsule. Dus dit is

A) 7 x meer withanoliden
B) Goedkoper
C) Onze kwaliteit komt van een A-Merk Sabinsa

Dit verklaart dus dat u bij andere ashwagandha supplementen misschien meer nodig heeft.
Het belangrijkste blijft om de dosering aan te passen aan hoe u er zich bij voelt.
Sommige mensen hebben 1 capsule nodig en andere personen misschien 3. Dus luistert u goed naar uw lichaam en geest.
Ashwagandha root wordt over het algemeen goed samen verdragen met reguliere middelen.
Productwaardering
Review by Mevrouw V / 13 augustus 2017
Goede prijs en service, wat geduld voor effect
Tot nu nog weinig gemerkt. Hopelijk veranderd dat na het gebruik van 3 capsules dagelijks voor een periode van een maand. De service en prijs is verder prima.
Antwoord: Het is een van onze beste produkten, een bestseller en hooggestandaariseerd. Geeft u het aub het nog even de tijd!
Productwaardering
Review by Tom / 4 juni 2017
Top!
Vlotte levering en goed product!
Productwaardering
Review by Natasja / 2 juni 2017
Prima
Perfect als altijd.
Productwaardering
Review by 0ntspan / 13 maart 2017
4 x sterker dan Solgar, en stuk goedkoper
Prachtige kwaliteit/prijs verhouding vind ik. Heb alles vergeleken en kwam erachter dat de Ashwagandha hier 4 keer sterker is dan Solgar en veel andere merken. Je moet altijd goed kijken naar hoe het poeder is gestandaardiseerd. Solgar heeft bijvoorbeeld minimaal 1,5 % Withanoloiden terwijl bij vitaminesperpost minimaal 7% Withanoloiden wordt aangeboden. En dan is de prijs ook nog eens een stuk voordeliger.
Productwaardering
Review by Rein / 10 februari 2017
24 uur ontspannen
Lekker slapen, en ontspannen de dag door met Ashwagandha. Ben er blij mee en het werkt.
Productwaardering
Review by Abigail / 30 december 2016
Heerlijk voor ontspanning en slapen
Ik heb twee andere Ashwagandha merken geprobeerd, die van Solgar en Holisan, en dit is veruit de sterkste! Ze zijn op zich allemaal vrij goed, maar bij deze voelde ik de ontspannende werking al na een half uur. Een kalmerend rustgevend gevoel, en alhoewel het niet versuffend is kan je er lekker op slapen.
Productwaardering
Review by Klant / 16 december 2016
Goed geholpen, klantvriendelijk
De vitamines komen meteen de dag erop door de brievenbus, dus dat is heel prettig. Ik had 2 verschillende produkten besteld, valeriaan en ashwagandha. Ashwagandha is goed voor lichaam en geest maar ik voelde me er een beetje zweverig bij. Toen heb ik ze gebeld en werd heel goed te woord gestaan door de directeur, en die heeft me verder geholpen voor een ander kruid.
Antwoord: Iedereen reageert anders op een kruid, Ashwagandha wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste klanten. Echter wat wij altijd ook zeggen: Elk persoon zit anders in elkaar, en het blijft altijd uittesten bij welk kruid je je het prettigst voelt.
Productwaardering
Review by Anoniem / 2 november 2016
Prima service
Heel goed.
Productwaardering
Review by D. Zwaan / 28 oktober 2016
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen