Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Ashwagandha - Bulk

 • Extra sterk gedoseerd
 • Rustgevend*
 • Gunstig voor een goede geestelijke balans*
Op voorraad: Ja
Inhoud
240 capsules
41,88
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven
Ashwagandha - Bulk aanpassen
4 x Ashwagandha Extract   + 0,00
 • 2 voor 13,56 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 12,71 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 11,87 per stuk en bespaar 30%

* Verplichte velden

Op verlanglijstje

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk en Small producten

Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden

Vragen: 075 - 612 12 47 Ma - vr: van 9.00 -12.00 en van 13.00 - 17.00 uur

Korting sparen via ons spaarprogramma

30% Korting bij aankoop van 4 dezelfde producten

Gratis bezorging binnen Nederland

Pakket past door een standaard brievenbus

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • 30% Korting bij aankoop van 4 dezelfde producten
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Ashwagandha (Withania somnifera) behoort tot de stam Magnoliophyta en is een belangrijk kruid in de Ayurveda omdat het vele toepassingen kent. Ashwagandha wordt gezien als een adaptogeen. Adaptogenen hebben als eigenschap dat ze zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed kunnen uitoefenen. In ayurvedische kruidenkunde wordt ashwagandha gekenmerkt als een ‘rasayana’, wat betekent dat het wordt gebruikt om je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Veel van onze klanten kopen ashwagandha supplementen daarom om zich in stresssituaties beter te kunnen aanpassen. Ook worden ashwagandha capsules vanwege de rustgevende invloed ingezet om beter te kunnen slapen of een evenwichtige geest te ondersteunen. Uitgebreide informatie leest u op onze pagina over ashwagandha supplementen.

Kenmerken

 • Extra sterk gedoseerd
 • Bulk: 4 x  60 capsules
 • Adaptogeen
 • Antioxidant*
 • Gunstig voor een goede geestelijke balans*
 • Rustgevend*
 • Geschikt voor vegetariërs

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en vormt geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 


Meer informatie

Waarom onze ashwagandha capsules kopen?

In de ayurvedische kruidenkunde wordt ashwagandha gekenmerkt als een 'rasayana'. Dat betekent dat het wordt gebruikt om de fysieke en mentale gezondheid te stimuleren. Veel van onze klanten bestellen ashwagandha extract supplementen om zich beter te kunnen aanpassen in stresssituaties. Het wordt ook vanwege z'n rustgevende invloed ingezet om beter te kunnen slapen of om een evenwichtige geest te ondersteunen. In India, waar het kruid vandaan komt, is men ervan overtuigd dat het extract voor de mannelijkheid en kracht van een paard zorgt.

Leverancier Sabinsa bewaakt de authenticiteit en herkomst van de grondstof 

Onze ashwagandha (Withania somnifera) capsules zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hoewel ashwagandha al sinds de oudheid wordt gebruikt, varieert de kwaliteit bij verschillende aanbieders. Ashwagandha behoort tot onze ayurvedische supplementen. Onze leverancier Sabinsa is al meer dan twintig jaar een toonaangevend bedrijf in ayurvedische kruiden. Het bedrijf beschikt over strenge protocollen bij het telen van dit steeds populairder wordende kruid. De leverancier bewaakt de authenticiteit en herkomst van de grondstof voor de ashwagandha extract capsules.

Kwaliteitstests voor een continue kwaliteit van het extract

Voor elke batch worden fit-for-quality kwaliteitstests uitgevoerd om problemen met betrekking tot de kwaliteit uit te sluiten. Daardoor kunnen wij een continue, hoogwaardige kwaliteit van onze ashwagandha extract garanderen. Er wordt bijvoorbeeld goed gekeken naar de periode waarin de wortels worden geoogst. Daarnaast worden er bij het extractieproces geen schadelijke oplosmiddelen gebruikt. Het belangrijkste is dat het ashwagandha extract uitgebreid wordt getest op ongewenste stoffen en op zuiverheid. Ook wordt gecontroleerd dat het extract een minimum aan actieve inhoudsstoffen bezit. U kunt dan denken aan de alkaloïden en withanoliden. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons een kwalitatief goed ashwagandha extract kunt kopen.

Waar is ashwagandha goed voor? 

Het gebruik van ashwagandha kent veel voordelen. Omdat ashwagandha invloed heeft op zowel het lichaam als de geest, kan de wortel voor vele toepassingen worden gebruikt. Een ‘adaptogene stof’ kan zowel rustgevend als stimulerend werken, afhankelijk van de situatie. Tegenwoordig leven wij in een gehaaste samenleving en daarbij kan dit extract goede ondersteuning bieden. In de ervaringen van onze klanten, wordt het rustgevende effect van dit kruid opvallend vaak genoemd. Een ontspannen geest is belangrijk voor een goede nachtrust. En een goede nachtrust is vaak de start voor weer een nieuwe dag vol energie met een goed gemoed.

Wat is de betekenis van dit adaptogeen?

Ashwagandha behoort tot de stam Magnoliophyta en staat ook bekend als 'Indiase ginseng' en 'winterkers'. De letterlijke betekenis van het woord ashwagandha is ‘paardengeur’. Ashwagandha extract heeft een sterke, aardse geur en de geur van de verse wortels van het kruid doen een beetje denken aan de geur van een paard. Al eeuwen gaat in India de legende rond dat men door het gebruik van ashwagandha de kracht en vitaliteit van een paard verkrijgt. Dat is op zijn minst opmerkelijk, omdat de Latijnse soortnaam ‘somnifera’ kan worden vertaald als 'slaapverwekkend'. 

Wat zit er allemaal in ashwagandha?

Als u een ashwagandha supplement koopt, is het van belang dat de capsules of pillen een hoge concentratie aan actieve inhoudsstoffen bevatten. Het bestanddeel waar het daarbij om draait, is withanolide. Er zijn namelijk grote verschillen tussen verschillende merken en tussen het withanolidegehalte. De hoeveelheid withanolides varieert meestal tussen de 1,5 en 5%. Wij kopen ons hoge kwaliteit extract in bij een van de marktleiders (Sabinsa) in ayurvedische producten en garanderen een minimum hoeveelheid van maar liefst 7% withanolides. Om een zo breed mogelijk spectrum te kunnen aanbieden, is het extract daarnaast gestandaardiseerd op minimaal 1% alkaloïden. Veel klanten die onze capsules kopen, zijn dan ook van mening dat dit product de beste prijs/kwaliteitverhouding in Nederland heeft.

7 Redenen om onze ashwagandha extract capsules te bestellen

 • Premium kwaliteit
 • Hoog gestandaardiseerd op 7% withanoliden
 • Breed spectrum aan actieve bestanddelen
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Ashwagandha Extract 500 mg - 240 capsules

Inhoud:
4 x 60 vegetarische capsules, 36 gram.

Bevat per capsule:  
Ashwagandha (Withania somnifera) extract (Sabinsa®) (wortel)
(Gestandaardiseerd tot min. 7% total withanoliden)
500 mg

Ingrediënten:
Ashwagandha extract, capsule (cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 tot 3 maal daags 1 capsule.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ashwagandha - Bulk
Uw waardering