Terug naar Overzicht

Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 24,95
 • Koop 2 voor € 19,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 18,71 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 17,47 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte Besblad is een speciale formule. Curcumine is een belangrijke antioxidant in kurkuma. Het heeft een goede invloed op de gewrichten en wordt aanbevolen aan mensen die gezond willen bewegen. Groenlipmossel bevat eiwitten, lipiden, omega 3-vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG's). Naast groenlipmossel en curcumine hebben wij zwarte besblad toegevoegd om optimaal van deze formule te profiteren. Ook hebben wij vitamine C in het supplement verwerkt voor het behoud van sterke botten. Het zwarte peperextract zorgt voor een betere opname van het Groenlipmossel Curcumine-supplement.
 

Kenmerken

 • 100% origineel groenlipmosselpoeder uit Nieuw-Zeeland
 • Bevat curcumine en zwarte besbladextract:
  - Goed voor de gewrichten,
  - Om soepel te bewegen
 • Gestabiliseerd en gevriesdroogd groenlipmosselpoeder
 • Met vitamine C voor behoud van sterke botten
 • Speciaal met Bioperine™ voor een beter opname
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Volgens ISO 22000-kwaliteitsnormen geproduceerd

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding

 

 

Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes

Meer informatie

Groenlipmossel & curcumine & zwarte bes

Groenlipmossel en curcumine zijn samen met zwarte besblad-extract een ideale combinatie. Curcumine is een stof die uit kurkuma wordt gehaald. Curcuminoïden worden gezien als krachtige antioxidanten die helpen om de gewrichten soepel te houden. Dit is dus een aanvulling voor mensen die goed willen bewegen. Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een natuurlijke bron van omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtine. Zwarte besblad-extract (Ribes nigrum) is van oudsher een bekend ingrediënt om de gewrichten en spieren te ondersteunen. Om deze speciale formule compleet te maken, is vitamine C toegevoegd. Dit staat net als curcumine bekend als antioxidant en is goed voor sterke botten en het kraakbeen. De hoofdbestandsdelen van deze formule zijn echter de groenlipmossel met curcumine.

Curcumine voor de gewrichten

Veel mensen kennen kurkuma als kruid in hun gerechten. In het poeder dat u in de supermarkt koopt, zit echter slechts 2% curcumine. In het kurkuma-extract in dit supplement zit maar liefst 95% curcumine! Een dagdosering van 4 capsules van het supplement Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte Besblad komt dus overeen met 20 gram kurkuma poeder. Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit curcumine, het Curcumin C3 Complex® van Sabinsa, een goed opneembare vorm van curcumine.

Groenlipmossel: bron van glycosaminoglycanen (GAG's), omega-3 vetzuren, eiwitten en lipiden

Groenlipmossel (Perna canaliculus) bevat natuurlijke bronnen van eiwitten, lipiden, omega 3-vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG's), die een soort mucopolysacharide zijn. Daarnaast bevat de froenlipmossel veel vitaminen en mineralen zoals magnesium en zink. Andere ingrediënten in het groenlipmosselpoeder zijn chondroïtinsulfaat, glycogeen en taurine. Lipiden omvatten de meerderheid van de biologisch actieve componenten in groenlipmosselpoeder. Lipiden zijn vetachtige substanies en omvatten ongeveer 8% van het poeder. Andere bestandsdelen zijn vetzuren, fosfolipiden en sterolen. Van de aanwezige vetzuren bestaat 40% uit omega 3-vetzuren.

Groenlipmossel & Curcumine en... Zwarte besblad-extract?

U kunt de samenstelling Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes blad een 'goed huwelijk' noemen. Zwarte besblad is een beetje de grote onbekende voor veel mensen. Zwarte bessen staan bekend om hun gezonde eigenschappen. In dit supplement wordt echter gebruikt gemaakt van het blad van de zwarte bes. Dit blad bevat de stoffen ‘proanthocyanidinen’, die in twee delen kunnen worden verdeeld. Ten eerste zijn er de prodelphinidinen, die uit gallocatechinen en epigallocatechinen bestaan. Ten tweede treffen we procyanidinen, die voornamelijk uit catechinen bestaan. De proanthocyanidinen zijn veelvuldig onderzocht en worden als een nuttige aanvulling voor dit supplement gezien. In dit Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte besblad-supplement is gebruik gemaakt van een 10:1 gestandaardiseerd zwarte besblad-extract. Dit betekent dat een dagdosering van 4 capsules overeen komt met 1600 mg zwarte besblad. 

Vitamine C voor sterke botten om de formule compleet te maken

Iedereen heeft dagelijks genoeg vitamine C nodig voor het immuunsysteem en sterke botten. Onderzoeken hebben laten blijken dat vitamine C belangrijk is voor een goede conditie van de botten en het kraakbeen. Een goede conditie van uw botten helpt weer bij het soepel blijven bewegen. Wij gebruiken het speciale gepatenteerde Ester C. Dit is een niet-zure vorm van vitamine C en wordt door veel mensen goed verdragen. 

Zwarte peperextract (bioperine) om de formule beter opneembaar te maken 

Tenslotte hebben wij zwarte peperextract toegevoegd. Dit extract maakt de Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte Besblad beter opneembaar in het lichaam.

Samenstelling

Groenlipmossel Curcumine en Zwarte besblad

 

Inhoud:
60 capsules, 50 gram.

 

Ingrediënten per capsule:   RI*
Groenlipmosselpoeder (GlycOmega™) (weekdieren) (Perna canaliculus)  400 mg  
Kurkuma-extract (min. 95% curcumine) (Curcuma C3-complex™) 100 mg  
Zwarte Besbladextract (10:1 extract)    40 mg  
Vitamine C (Ester C®) (Calcium ascorbaat) 40 mg 50%
Bioperine™ (zwarte peper extract)  3 mg   

 * Referentie-inname

 

Ingrediënten:
Groenlipmosselpoeder, bevat weekdieren, kurkuma-extract, zwarte bes blad, calcium ascorbaat, capsule (cellulose, HPMC), zwarte peper extract.

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2-maal daags 1 of 2 capsules innemen, het liefst bij een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.


Allergie-informatie:
Dit supplement bevat natuurlijk weekdierextract en is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor weekdieren.

 

Waarschuwing:
In verband met aanwezigheid van kurkuma niet geschikt bij zwangerschap of lactatie en voor personen met lever-, maag- of galproblemen raadpleeg eerst uw arts of deskundige.


Raadpleeg in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte een deskundige alvorens supplementen te gebruiken.

Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Nu weet ik zeker dat het helpt.
Enkele maanden niet gebruikt om te kijken of het werkelijk helpt. Mijn gewrichten werden een stuk minder soepel. Na enkele weken opnieuw innemen duidelijk verbetering.
Productwaardering
Review by Joep van Moorsek / 30 juli 2018
Geweldig
Ik weet niet wat ik meemaak!! Van twee ibuprofen per dag en dan nog de hele dag XXcensuurXX in mn knieën,naar af en toe een ibuprofen en dagelijks groenlipmossel capsules. Voel me nu eindelijk prima!
Natuurlijk zijn mijn gewrichten niet in eens nieuw geworden, maar ik merk een hoop vooruitgang.
Maar ik stel maatregelen aan mijn gewrichten voorlopig weer een hele tijd uit! Ik ben blij!
Productwaardering
Review by Inge Reinders / 2 juni 2018
Groenlipmossel en corcumine met zwarte bes
Mag je dit ook gebruiken bij trage schildklierproblemen en diabetici
Antwoord: Normaal gesproken is dit zover wij weten geen probleem. Let altijd wel extra op de reactie van uw lichaam wanneer u een nieuw supplement gaan uitproberen.
Productwaardering
Review by Aly / 11 mei 2018
Duurt even maar het doet zijn werk!
Ik heb iets gelijkaardigs enkele jaren geleden gekocht voor onze hond. Daar werkt het super dus ik dacht ga het ook proberen.
heb last van mijn gewrichten en bewegen is nogal moeilijk
Neem 2 capsules per dag, en het duur wel even (ongeveer een maand of 2) voordat het resultaat echt merkbaar wordt.
Maar het helpt. Mijn XXcensuurXX stukken minder, kan nu weer gewoon de trap af
Smaakt naar mosselen als je het inneemt.
Ga nu opnieuw bestellen
Productwaardering
Review by Margie / 11 mei 2018
Graag info
Wil alleen weten of ik 1xdgs 1 capsule van deze en 1xdgs 1 capsule van de groenlipmossel met duuveksklauw kan nemen of niet.
Antwoord: DIt is mogelijk. Echter wij adviseren om de aanbevolen dosering te nemen om het beste resultaat te krijgen. Dit is 2 keer daags 2 capsules.
Productwaardering
Review by Anna / 25 april 2018
Samenvoeging groenlipmossel en curcumine
Sinds kort de groenlipmossel met curcumine besteld. Eerder heb ik apart besteld, maar nu het is samengevoegd wil ik dit gaan proberen.
Productwaardering
Review by Doortje / 19 maart 2018
Bijwerkingen?
Ik slik al een paar maanden de groenlipmossel maar heb bij de nieuwe bestelling gekozen voor groenlipmossel met curcumine. Nu slik ik dat sinds 3 dagen maar krijg allemaal uitslag in mijn gezicht. Bultjes en rode droge plekken die wat jeuken en wat opgezet zijn. Zijn er mensen bekend bij deze bijwerking of zou dat iets anders zijn?
Antwoord: Groenlipmossel kan bij mensen met schelp en schaaldieren allergie een reactie uitlokken. In sommige gevallen zijn mensen niet bewust dat ze allergisch zijn en komen ze er achter bij het innemen van een groenlipmossel supplement. Echter uw bijwerkingen kwamen eerder niet voor bij het andere groenlipmossel product geeft u aan. Het kan dus zijn dat u allergisch bent voor de andere stoffen die in dit product zijn verwerkt: Curcumine of het Zwarte besblad extract. Wij raden aan om dan 1 week het product niet te gebruiken. Na 1 week begint u weer met het innemen van de capsules. Wanneer dezelfde bijwerkingen/klachten weer terugkomen dan kunt u er bijna zeker van zijn dat u allergisch bent voor een van de bestandsdelen van het supplement. Voor meer advies bel ons gerust op op doordeweekse werkdagen.
Productwaardering
Review by Yvonne Cobussen / 18 maart 2018
Vloeibare of poeder
Hallo

Graag zou ik willen weten of er vloeibare of poeder ingrediënten in de capsules zitten?

Groet Anny

Antwoord: Dit product is gemaakt van hoogwaardig gevriesdroogd vers groenlipmossel poeder en bevat gestandaardiseerd curcumine extract. Wij verkopen ook "vloeibare" groenlipmosselolie, echter dit is een ander product. Voor iemand die een groenlipmossel supplement wilt uitproberen raden we dit product aan. Groenlipmossel olie kunt u eventueel wel ter aanvulling gebruiken samen met dit supplement.
Productwaardering
Review by Anny Mannaart / 6 maart 2018
Ik was sceptisch maar nu uiterst tevreden.
Naar maanden gebruik van het middel nagenoeg geen XXcensuurXX meer in knieën en schouders.
Productwaardering
Review by Wil / 25 januari 2018
combinatie groenlipsossel en curcuma eens proberen
Fijn , groenlipmossel en curcuma ineen, nu eens proberen. Zo tevreden over service van alles
Productwaardering
Review by sandra boeckling / 20 december 2017
Iemand al ervaring met dit middel?
Jammer dat er nog geen reviews zijn van dit product. Ik gebruik het zelf nog te kort om te kunnen oordelen.
Heeft er al iemand ervaring mee.

Antwoord: Geachte mevrouw/heer wij hebben zojuist een aantal beoordelingen goedgekeurd. Echter er zijn nog geen gebruikers ervaringen helaas, dit komt omdat wij dit Groenlipmossel Curcumine en Zwarte bes supplement pas sinds begin vorige maand verkopen. Het is een variatie op ons razend populaire product Groenlipmossel extract. https://www.vitaminesperpost.nl/groenlipmossel-extract Er wordt gebruikt gemaakt van het zelfde Groenlipmosselpoeder in dit supplement. Het enige verschil is dat hier curcumine en zwartebesblad en vitamine c is bijgevoegd. Bij de ene persoon zal dit produkt wellicht beter werken, terwijl een andere klant weer meer baat kan hebben bij ons andere groenlipmossel produkt. Wanneer u of iemand anders vragen heeft over onze groenlipmossel supplementen staan wij u graag te woord.
Productwaardering
Review by Wil Groot Zwaaftink / 1 november 2017
Wij kopen graag hier
wij kopen graag bij vitamineperpost, dit omdat het er overzichtelijk uitziet en het snel in de brievenbus is.blijven. Wat ook prettig is is dat je kortingen krijgen wanneer je meer verpakkingen gaat kopen.
Productwaardering
Review by Etienne / 25 oktober 2017
Goede service
Ik bestel altijd hier omdat het razendsnel geleverd wordt. Het andere produkt groenlipmossel extract kopen wij al jaren en helpt goed. Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes gaan we nu eens proberen. Curcumine schijnt namelijk goed voor je gewrichten te zijn. Ben benieuwd naar de werking.
Productwaardering
Review by Theo / 16 oktober 2017
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen