Geachte vitaminesperpost.nl-relatie,

Wij hebben vanaf nu twee nieuwe producten met Groenlipmossel, en wel twee varianten Groenlipmossel Vloeibaar: 100 mg en 50 mg. De essentiële vetzuren worden onttrokken uit het gevriesdroogde poeder met behulp van een uniek stabilisatieproces. Daarna wordt de olie door middel van superieure CO2-extractie gefilterd waardoor het hoogwaardige Groenlipmosselolie ontstaat.


Wat is het verschil tussen Groenlipmosselpoeder en Groenlipmosselolie Vloeibaar?
Ons Groenlipmossel-poeder bevat van ‘alles een beetje’, het is gestandaardiseerd op 3% omega-3 vetzuren en 3% glycosaminoglycanen. Het andere voordeel is dat wij de kruiden Boswellia en Duivelsklauw hebben toegevoegd die de gewrichten kunnen ondersteunen. Bij de vloeibare variant ligt de nadruk op een breed spectrum aan omega-vetzuren, die de basis van onze Groenlipmossel Vloeibaar vormen. Helaas mogen wij door de huidige Europese wetgeving niet vertellen waar de olie goed voor is.


Moet ik Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselolie kopen?
Beide hebben zoals je hierboven kunt lezen hun specifieke eigenschappen, dus wanneer je tevreden bent over ons Groenlipmossel-extract kunt u daar gewoon verder mee gaan. Het is echter zeker aan te raden om de Groenlipmosselolie capsules er eens naast te gebruiken, dit om wellicht nog meer profijt te trekken van alle eigenschappen van de Groenlipmossel.