Terug naar Overzicht

PEA

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 29,95
 • Koop 2 voor € 23,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 22,46 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 20,97 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

PEA (palmitoylethanolamide) is een natuurlijke lichaamseigen stof die effectief door verschillende consumenten wordt gebruikt. Het is een veilig alternatief voor reguliere middelen. Deze bijzondere stof is ontdekt door de beroemde Italiaanse professor en Nobelprijswinnaar Rita Levi-Montalcini. Het voordeel is dat onze capsules 100 procent pure PEA bevatten. Onze 100 procent pure PEA capsules worden goed opgenomen omdat PEA naast een lichaamseigen stof die van vitaminesperpost.nl ook van zuivere kwaliteit is. Helaas worden er ook goedkopere grondstoffen aangeboden die een stuk minder effectief schijnen te zijn.

 

Kenmerken

 • 100% Pure zuivere PEA
 • Gemicroniseerde PEA
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Volgens ISO 22000-kwaliteitsnormen geproduceerd

 

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding

 

 

 

 

 

PEA

Meer informatie

100% Pure PEA (palmitoylethanolamide) capsules

PEA (palmitoylethanolamide) is een een stof die van nature wordt gevonden in het lichaam. Deze stof wordt in het lichaam aangemaakt onder impulsen van bepaalde prikkels. De pure PEA capsules die u bij ons kunt kopen, bevatten deze stof en kunnen goed opgenomen worden omdat het een lichaamseigenstof is. Palmitoylethanolamide is al in meer dan 300 wetenschappelijke studies onderzocht en daaruit kwamen vele positieve resultaten.

Pure PEA een natuurlijk en veilig alternatief

Omdat PEA van nature in het lichaam wordt gevonden, is het een middel met hoge effectiviteit en een bijzonder goede veiligheid. De schatting is dat PEA al door meer dan een miljoen mensen wordt gebruikt in Europa. PEA wordt al sedert de jaren zeventig bij vele duizenden gebruikers getest op bijwerkingen en het mooie van deze natuurlijke stof is dat er nauwelijks tot geen (ernstige) bijwerkingen zijn gerapporteerd. Een groot voordeel is ook dat het PEA supplement niet suf of slaperig maakt (dit in tegenstelling tot de gangbare middelen). Daarnaast kan het over het algemeen goed in combinatie met medicijnen, pijnstillers of andere supplementen gebruikt worden. Wel heeft het enige tijd nodig, dit omdat het op een natuurlijke en biologische manier te werk gaat in het lichaam.

Voordelen 100% Pure Pea capsules kopen bij vitaminesperpost.nl

De PEA capsules die u bij ons kunt kopen, zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten 100% pure PEA. Wanneer u bij ons uw PEA supplement gaat bestellen, heeft u dus 100% pure PEA zonder farmaceutische hulpstoffen, zonder zoetstoffen en zonder magnesiumstearaat, het is dus puur palmitoylethanolamide. Bij het kopen van 4 verpakkingen ontvangt u maar liefst 30% korting. Voor de mensen die in Nederland PEA bestellen wordt er geen verzendkosten berekend.

Onze pure PEA bevat pure PEA met de hoogste graad van zuiverheid, zo rond de 100%. De kwaliteit wordt getest en gecontroleerd in onafhankelijke gecertificeerde laboratoria. Met de pure PEA capsules van vitaminesperpost.nl bent u dus gegarandeerd van een zuiver supplement. De PEA capsules die u bij ons kunt kopen, zijn gegarandeerd vrij van onnodige hulpstoffen zoals magnesiumstearaat en sorbitol en de capsules zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

Samenstelling

PEA

Inhoud:
60 capsules, 29 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
PEA (pure palmitoylethanolamide) 400 mgIngrediënten:
Palmitoylethanolamide, capsule (cellulose).

 

Doseringsadvies:
(indien niet anders voorgeschreven) 3-maal daags 1 capsule rond een maaltijd innemen. Varianten zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld
2 capsules in een keer en later 1 capsule. U kunt ook beginnen met 2-maal 2 capsules per dag (totaal 4), of 3-maal 2 capsules per dag (totaal 6). Na 2 maanden kunt u eventueel de dosis verlagen naar een onderhoudsdosering.
Dosering niet overschrijden.


Geschikt voor vegetariërs.

 

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Vragen

VRAGEN over palmitoylethanolamide

Wat is PEA (Palmitoylethanolamide)?

PEA is een lichaamseigen stof en is de afkorting voor palmitoylethanolamide. Palmitoylethanolamide komt van nature voor in het lichaam en kan ook aanvullend als een voedingssupplement voor een langere tijd gebruikt worden.

Waar kan ik PEA voor gebruiken?

Helaas mogen wij als aanbieder van supplementen in de huidige wetgeving niet vertellen waar deze stof goed voor kan zijn. Wij raden u aan om bijvoorbeeld via Google op informatieve websites te gaan kijken.

Zijn andere middelen die PEA bevatten hetzelfde als jullie product?

Er zijn verschillende supplementen op de markt; al deze producten bevatten de stof palmitoylethanolamide (PEA). Er zijn echter ook supplementen die een lagere zuiverheid bevatten of waar chemische hulpstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen aan zijn toegevoegd. Ons product bevat puur PEA en daarnaast plantaardige cellulose. De capsules zijn dus gegarandeerd vrij van sorbitol.

Vind u het vervelend om grotere tabletten door te slikken?

De Pea capsules zijn eenvoudig in te nemen. Waneer u echt geen capsules kunt doorslikken, kunt de capsules ook openmaken om zodoende het palmitoylethanolamide poeder over wat eten te strooien of te mengen met iets vloeibaars.

Mag ik de gekochte producten terug sturen?

Bij vitaminesperpost.nl doen wij niet moeilijk wanneer u een ongeopende verpakking wilt retourneren om welke reden dan ook.

Is palmitoylethanolamide een veilig middel?

Palmitoylethanolamide wordt sinds enkele jaren al door meer dan een miljoen mensen in Europa gebruikt en er zijn in het algemeen tot nu toe geen vervelende of gevaarlijke bijwerkingen bekend.

Kan ik de de pure Pea capsules combineren met andere middelen?

Zover bekend is dit gewoon mogelijk. Er zijn ons geen meldingen bekend dat het een wisselwerking zou kunnen hebben met medicijnen. Echter zoals bij elk supplement raden wij aan dat voor u gaat beginnen, bij twijfel eerst een arts of deskundige te raadplegen.

Kan palmitoylethanolamide gebruikt worden door 65+ ?

Ja, zover bekend is kan palmitoylethanolamide (PEA) zonder problemen door senioren worden gebruikt.

 

Dosering van Pea capsules

Op welk moment van de dag moet ik PEA innemen?

PEA kan het beste rond de maaltijd worden ingenomen. Dus vlak voor de maaltijd, tijdens de maaltijd of er vlak na.

Hoeveel PEA capsules moet ik innemen?

Uit ervaringen blijkt dat u het beste kunt beginnen met 3 maal per dag 1 capsule van 400 mg gedurende de eerste 2 maanden. U kunt ook kiezen voor 2 keer per dag 2 capsules(totaal 4)  of 3 keer per dag 2 capsules (totaal 6). Het verschilt per persoon.

Wanneer merk ik iets?

Een grote groep mensen die palmitoylethanolamide gebruikte, ervoer al een verbetering na het gebruik van een aantal weken. Het duurt echter vaak twee maanden om de werking van de pure PEA capsules goed te kunnen beoordelen. Na 2 maanden kan dus bepaald worden of het nut heeft om verder te gaan met het supplement. Als u na 2 maanden tevreden bent over het supplement, dan kunt u proberen om de dosering te verlagen van 3 maal daags 1 capsule, naar 2 maal daags 1 capsule. Wanneer u 3 maal daags 2  capsules nam, kunt u naar 2 maal daags 2 capsules van 400 mg.

Vanaf 4 maanden kunt u overwegen om:
- verder te gaan met 2 maal daags 1 tot 2 capsules
- terug te gaan naar 3 maal daags 1 tot 2 capsules
- eventueel de dosering nogmaals te verlagen naar 1 maal daags 1 tot 2 capsules

Bij onvoldoende effect kunt u stoppen met gebruik.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: PEA

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Het werkt!
Vrouw, 66 jaar
Na ruim 2mnd te hebben (3x daags 1) uitgeprobeerd, kan ik alleen maar zeggen dat het prima werkt.
Mijn spieren/zenuwen zijn dankzij jaren gebruik van cholestorolverlagers helemaal naar de knoppen, 24/7 voelde ik mij niet lekker in mijn vel. Ben met die voorgeschreven medicijnen gestopt.
Wat ik ook heb gedaan, iets van de poeder (capsule ontmantelen) op mijn hand vermengen met creme, en voor de nacht, daar mijn voeten en handen mee ingewreven. XXcensuurXX in handen en voeten, mn. 's nachts, waren ondragelijk. Ik slaap nu eindelijk weer, wat een zegen! Tussendoor was ik ook nog door mijn XXcensuurXX gegaan, meestal duurde het 2-3 weken voor ik mij weer beter voelde, maar nu voelde ik mij na 4(!) dagen weer beter!
Nu heb ik de dosis verlaagd naar 1 's morgens en 1 's avonds. Wanneer het zo doorgaat afbouwen naar 1 x per dag. Dit alles gebruik ik samen met Kurkuma extract

(helaas hebben wij deze beoordeling moeten aanpassen, dit omdat klanten van de wetgeving niet gedetailleerd hun verhaal mogen uiten op een commerciele website)
Productwaardering
Review by E. / 17 april 2018
heel blij met PEA
Ik ben zeer tevreden over PEA. Binnen twee weken al duidelijk minder XXcensuurXX. Heel blij met dit product! En complimenten voor de keurige en snelle bezorging in het buitenland.
Productwaardering
Review by Yvonne / 26 maart 2018
Met dank aan de uitvindster, Dr. Mancini.
Ik(73) neem 2 caps 's morgens en sedert 2 maanden zit ik heerlijk in mijn vel. Aanrader!
Productwaardering
Review by Monique Moreels / 5 januari 2018
Heb er baat bij
De service en de producten van Vitaminesperpost vind ik prima. Ik gebruik al jaren supplementen van deze webwinkel waar ik veel baat bij heb. 2 maanden geleden ook PEA geprobeerd en dat werkte ook wonderwel voor mijn XXcensuurXX. Alleen de PEA is pas goedkoper wanneer je meerdere zakjes koopt, anders wordt het een dure hobby.
Productwaardering
Review by Kessels / 16 november 2017
Topproduct
Wat een topproduct. XXX censuur XXX Er volgde nu een heel positief verhaal en ervaring van deze klant die wij helaas niet mogen publiceren van wetgevende macht in brussel, onze excuses hiervoor XXX censuur XXX

Nu bijna 3 weken in de ochtend 2 capsules en in de avond 2 capsules en de XXX is bijna weg. Ik blijf voorlopig met deze dosering nog doorgaan.
Productwaardering
Review by Jacky / 16 oktober 2017
Het helpt !
Ik gebruik het zelf en geef het aan mijn oude hond (XXcensuurXX). Prima spul en na twee weken merk ik al een duidelijk verschil ! Mijn hond heeft zichtbaar ook minder XXcensuurXX Blijf het zeker gebruiken !
Productwaardering
Review by Sportman070 / 25 augustus 2017
Pea pure
Goed product, werkt net zo goed als XXcensuurXX Alleen de Pea heeft geen vervelende bijwerkingen. Ik gebruik liever PEA dan de reguliere middelen.
Productwaardering
Review by Mieke Heijboer / 19 augustus 2017
pea pure
uitstekend werkend product,snelle levering,betrouwbaar en al heel lang als ondersteuning bij
neXXXXXX
Productwaardering
Review by I.Timmerman / 25 juli 2017
pea
werkt uitstekend maar volg gebruiksaanwijzing wel op en pas het daarna aan aan uw eigen ervaring
Productwaardering
Review by Timmerman / 20 april 2017
PEA ondersteunt mij prima!
Ik bestel al voor de 3e keer .Ik heb echt baat bij de PEA en heb minder XXcensuurXX in combi met andere dingen oa magnesiumcitraat. Ik kan het aanraden en heb al een paar keer doorverwezen naar vitamines per post. Het scheelt behoorlijk in geld met waar ik eerst een pot kocht.
Productwaardering
Review by Tonny / 12 maart 2017
Geweldig resultaat
Ik zou niet weten wat te doen als dit middel er niet was. Eerst Normast maar is er allang niet meer. Toen eerst nog bij een andere leverancier zes doosjes van 30 capsules voor 112 euro. Ik ben die capsules en die van (vpp)vitamine per post gaan wegen en daar zaten grote verschillen in . Alleen in die van vpp voldoen aan het gewicht dus bij de andere wordt je bedrogen. Ook is het resultaat is stukken beter. In de morgen nog een capsule pea en indien nodig ook nog een voor het naar bed gaan . Dan voel ik me een stuk beter !! Super
Productwaardering
Review by Frans / 19 februari 2017
Pea goed als aanvulling
Neem het samen in met een een regulier middel. Medicijnen alleen bieden mij geen 100% , maar met PEA is het leven voor mij een stuk zonniger . Wel moet ik het langer innemen op te kijken of het goed blijft werken.
Productwaardering
Review by petra / 10 februari 2017
Geen bijwerkingen met PEA
Sinds 12 weken neem ik nu PEA capsules in voor XXcensuurXX en ben gestopt met de reguliere middelen. Heb geen bijwerkingen en ik hoop dat dit blijft aanhouden.
Productwaardering
Review by W. van Amelsfoort / 28 november 2016
Wat is de werking van Pea?
Wat doet het middel? want dat vind ik niet terug in de tekst.
Antwoord:
"Geachte G de Jong, Waar PEA voor gebruikt kan worden kunt u eenvoudig vinden op ""informatieve pagina's"" door : pea capsules in te typen bij Google. (Wij mogen helaas van de wetgeving dit niet vermelden) Vriendelijke groet, Vitaminesperpost"
Productwaardering
Review by G de Jong / 22 november 2016
PEA helpt na een week
Voelde het verschil al binnen een week! Het neemt niet al mijn zorgen weg, maar het geeft wel ondersteuning.
Productwaardering
Review by Johan de man / 19 november 2016
De goedkoopste in nederland
Goedkoopste PEA op het internet die ik kon vinden. Je betaalt voor 240 capsules slechts 83 euro. Bij andere merken betaal je het dubbele! Gebruik het nu 2 maanden en ik merk echt dat het werkt. Ik blijf hier PEA kopen.
Productwaardering
Review by Tim Gerssen / 10 november 2016
PEA werkt!
PEA werkt. Ik heb sinds jaren ontzettend veel mindere dagen na een ongeval en naar aanleiding daarvan XXcensuurXX gekregen. De slechte aspecten die ik daarna ondervond van het leven controleerde mijn leven, dermate dat ik nauwelijks meer kon functioneren. Ik gebruik PEA nu ruim 2 weken en het heeft nu al een enorm positief effect op me. Wat een openbaring.
Productwaardering
Review by Melanie / 6 november 2016
Pea goed en goedkoop
Pea helpt bij mij. Eerst was ik nog sceptisch, maar na 2 weken had ik al resultaat. Belangrijk is dat je wel even geduld moet hebben. Op dit moment geen XXcensuurXX en voel ik me goed. Het is wel duur middel maar bij vitaminesperpost is het goedkoopst en het werkt ook nog goed.
Productwaardering
Review by Marjan Richters / 11 juni 2016
Pea werkt goed
Ik heb een aantal verschillende supplementen geprobeerd. Dit is het beste veruit. Nu ben ik de meeste dagen een stuk vrolijker erdoor, en heb ik minder slechte dagen in een maand. Kortom een ​​verbetering van 95% in de afgelopen 30 dagen. Kon niet gelukkiger zijn!
Productwaardering
Review by Jolanda / 18 maart 2016
4 Pea capsules per dag gaat goed
Ik neem twee pea capsules in de ochtend met ontbijt en 2 savonds, en ik ben blij met de werking. Daarnaast gebruik ik ook Glucosamine.
Productwaardering
Review by H.Tijmen / 19 februari 2016
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen