Probiotica Acidophilus

Waardering:
93% of 100
43  Reviews
 • Bevat 8 miljard Lactobacillus acidophilus
 • Goed standaard probioticasupplement
 • Vegan en vrij van histamine
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
21,95
 • 2 voor 17,56 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 16,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 15,37 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Probiotica Acidophilus-capsules bevatten het veel gebruikte probioticum Lactobacillus acidophilus. Dit is een zuurminnende 'goede' bacterie die vaak in yoghurt wordt gevonden. Eén acidophilus probiotica-capsule bevat tenminste 8 miljard levensvatbare organismen van deze stam. Als u een goed standaard probioticasupplement wilt kopen, is dit beslist een aanrader.

Probiotica Acidophilus

Kenmerken

 • 8 Miljard organismen
 • Goed standaard probioticasupplement
 • Plantaardige capsules
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

CHR HansenVegan


Meer informatie

Wat is Lactobacillus acidophilus?

De Lactobacillus acidophilus is een bacterie die in het menselijk lichaam wordt gevonden, net als andere bacteriestammen die wij van nature bij ons dragen. Het is bij de aanwezige bacteriestammen van belang dat de balans tussen de verschillende stammen juist is. De Lactobacillus acidophilus komt vaak voor in yoghurt, maar is ook gemakkelijk in te nemen via onze Lactobacillus acidophilus capsules. Elke probiotica-capsule bevat 8 miljard organismen van de probioticastam Lactobacillus acidophilus. Daarnaast is er nog 150 mg prebiotica aan toegevoegd.

Wat is het verschil tussen pre- en probiotica?

Prebiotica zijn onverteerbare voedingsvezels. We vinden ze voornamelijk in plantaardige voeding. Ze zijn van belang om onze darmen gezond te houden. Probiotica (de 'goede' bacteriële micro-organismen) gedijen op deze onverteerbare voedingsvezels. Dat is de reden dat wij 150 mg Sunfiber® aan onze Probiotica Plus-capsules hebben toegevoegd. We hebben daarmee als het ware voor onze probiotische Lactobacillus acidophilus reeds 'het bedje gespreid'.

De kwaliteit van probiotica

Niet alle probiotica zijn hetzelfde. Ze kunnen variëren in potentie, stabiliteit en de voordelen die ze de mens bieden. Het is daarom cruciaal dat al het klinische onderzoek wordt gekoppeld aan een probioticum op stamniveau. Onze zorgvuldig geselecteerde leverancier steekt daarom veel tijd en geld in grote wetenschappelijke onderzoeksprogramma's.

Isolatie van probioticastammen en optimalisatie van de stabiliteit

Er wordt veel klinisch onderzoek gedaan om steeds beter te kunnen begrijpen welke probiotische stammen de grootste voordelen bieden. Onze Amerikaanse leverancier isoleert deze bewezen bacteriële stammen en voert continu onderzoek uit om hun potentie en stabiliteit te optimaliseren. Dat is ook gedaan bij de probiotische stam Lactobacillus acidophilus. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste analytische methoden. De kwaliteitscontrole, met gevalideerde methodes om microbiële verontreiniging te kunnen opsporen en de daarmee gepaard gaande procesevaluaties, garanderen een hoge kwaliteit, stamveiligheid en zuiverheid.

Probiotica acidophilus bevat geen histamine

Histamine komt van nature voor in zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen. In onze darmen zijn bacteriën aanwezig die histamine kunnen produceren, maar ook bepaalde probiotische bacteriën kunnen dit. Het probioticum van vitaminesperpost.nl met de bacteriële stam acidophilus kan geen histamine produceren. Het is genetisch getest en vrij van histamine. Heeft u een histamine-intolerantie? U kunt met een gerust hart van dit probioticasupplement gebruik maken.

Waarom Probiotica Acidophilus bij vitaminesperpost.nl kopen?

De Probiotica Acidophilus-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, worden continu gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Dit probioticasupplement is bovendien gecapsuleerd volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen 
 • Gratis + snel bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Probiotica

Inhoud:
60 vegan capsules, 29 gram. 

Ingrediënten per vegan capsule:
Lactobacillus acidophilus (LA-5®) 8 miljard organismen  
Prebiotica (guargum)(Sunfiber®)
  150 mg

Ingrediënten:
Lactobacillus acidophilus, prebiotica (Sunfiber®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 of 2 maal daags 1 tot 2 capsule(s) tussen de maaltijden door of op een lege maag.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, in de koelkast en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 0

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica Acidophilus
Uw waardering