Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Probiotica Acidophilus SMALL

 • Bevat 8 miljard Lactobacillus acidophilus
 • Goed standaard probioticasupplement
 • VEGAN en vrij van histamine
Niet op voorraad
Inhoud
30 capsules
12,95
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Probiotica Acidophilus-capsules bevatten het veel gebruikte micro-organisme Lactobacillus acidophilus. Dit is een zuurminnende, 'goede' bacterie die vaak in yoghurt wordt gevonden. Dit probiotica-supplement bevat 8 miljard organismen per plantaardige capsule. Als u een goed standaard probiotica-supplement wilt kopen, is dit beslist een aanrader.

TIP: Klik hier voor voordeelverpakkingen.

Kenmerken

 • Bevat 8 miljard Lactobacillus acidophilus
 • Goed standaard probiotica supplement
 • Plantaardige capsules
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

CHR HansenLogo vegan


Meer informatie

Wat is Lactobacillus acidophilus?

De Lactobacillus acidophilus is een bacterie die in het menselijk lichaam wordt gevonden, net als andere bacteriestammen die wij van nature bij ons dragen. Het is bij de aanwezige bacteriestammen van belang dat de balans tussen de verschillende stammen juist is. De Lactobacillus acidophilus komt vaak voor in yoghurt, maar is ook gemakkelijk in te nemen via onze Lactobacillus acidophilus-capsules. Elke probiotica-capsule bevat 5 miljard organismen van de probioticastam Lactobacillus acidophilus. Daarnaast is er nog 200 mg prebiotica aan toegevoegd.

Wat is het verschil tussen pre- en probiotica?

Prebiotica zijn onverteerbare voedingsvezels. We vinden ze voornamelijk in plantaardige voeding en ze zijn van belang om onze darmen gezond te houden. Probiotica (de 'goede' bacteriële micro-organismen) gedijen goed op deze onverteerbare voedingsvezels. Dat is de reden dat wij 200 mg Sunfiber® aan onze Probiotica Plus capsules hebben toegevoegd. We hebben daarmee als het ware voor onze probiotische Lactobacillus acidophilus reeds 'het bedje gespreid'.

De kwaliteit van probiotica

Niet alle probiotica zijn hetzelfde. Ze kunnen variëren in potentie, stabiliteit en de voordelen die ze de mens bieden. Het is daarom cruciaal dat al het klinische onderzoek wordt gekoppeld aan een probioticum op stamniveau. Onze zorgvuldig geselecteerde leverancier steekt daarom veel tijd en geld in grote wetenschappelijke onderzoeksprogramma's.

Isolatie van probioticastammen en optimalisatie van de stabiliteit

Er wordt veel klinisch onderzoek gedaan om steeds beter te kunnen begrijpen welke probiotische stammen de grootste voordelen bieden. Onze Amerikaanse leverancier isoleert deze bewezen bacteriële stammen en voert continu onderzoek uit om hun potentie en stabiliteit te optimaliseren. Dat is ook gedaan bij de probiotische stam Lactobacillus acidophilus. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste analytische methoden. De kwaliteitscontrole, met gevalideerde methodes om microbiële verontreiniging te kunnen opsporen en de daarmee gepaard gaande procesevaluaties, garanderen een hoge kwaliteit, stamveiligheid en zuiverheid.

Probiotica acidophilus bevat geen histamine

Histamine komt van nature voor in zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen. In onze darmen zijn bacteriën aanwezig die histamine kunnen produceren, maar ook bepaalde probiotische bacteriën kunnen dit. Het probioticum van vitaminesperpost.nl met de bacteriële stam acidophilus kan geen histamine produceren. Het is genetisch getest en vrij van histamine. Heeft u een histamine-intolerantie? U kunt met een gerust hart van dit probiotica-supplement gebruik maken.

Waarom Probiotica Acidophilus kopen bij vitaminesperpost.nl?

De Probiotica Acidophilus-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, worden continu gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Dit probiotica supplement is bovendien gecapsuleerd volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen: 

 • Gratis + snel bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Probiotica

Inhoud:
30 capsules, 14 gram

Ingrediënten per capsule:    
Lactobacillus acidophilus (LA-5®) 8 miljard organismen  
Prebiotica (guargum)(Sunfiber®)
  200 mg

Ingrediënten:
Lactobacillus acidophilus, prebiotica (Sunfiber®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven)  neem 1 of 2 maal daags 1 tot 2 capsule(s) tussen de maaltijden door of op een lege maag. Dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, in de koelkast en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 0

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica Acidophilus SMALL
Uw waardering