Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Probiotica Platinum SMALL

Waardering:
90% of 100
2  Reviews
 • Uitgebalanceerde mix van 10 probioticasoorten
 • Met 50 miljard kolonievormende eenheden (k.v.e) per capsule
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
29,95
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Probiotica Platinum biedt een uitgebalanceerd spectrum van 10 verschillende levende organismen. Deze bestaan uit maagzuurbestendige probiotische bacteriestammen. Probiotica Platinum bevat maar liefst 50 miljard kolonievormende eenheden per capsule. De bacteriestammen zijn geverifieerd door middel van unieke DNA-vingerafdruktechnologie. Probiotica Platinum is het hoogst gedoseerde probiotica-supplement dat u bij ons kunt kopen.

Bevat: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05).

TIP: Klik hier voor voordeelverpakkingen

Kenmerken

 • Probioticastammen zijn geverifieerd via DNA-vingerafdruktechnologie
 • Uitgebalanceerde mix van 10 probioticasoorten
 • Met 50 miljard kolonievormende eenheden (k.v.e) per capsule
 • Vrij van: zuivel, soja en gluten
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

LOGO GMP Quality AssuredLogo Strain VerifiedCHR Hansen


Meer informatie

Probiotica kopen: probiotica met 50 miljard bacteriën!

Probiotica Platinum is het hoogst gedoseerde probiotica supplement dat wij aanbieden. Het bevat per capsule 10 actieve bacteriestammen en 50 miljard kolonievormende eenheden. Voor zover wij weten, is Probiotica Platinum een van de hoogst gedoseerde probiotica supplementen in Nederland. De meeste probiotica capsules bevatten tussen de 3 en 8 stammen. Dat is aanzienlijk minder dan de hoge dosering die u aantreft in Probiotica Platinum van vitaminesperpost.nl.

Wat bepaalt de kwaliteit van probiotica?

De kwaliteit van de probiotica capsules die u koopt, valt of staat met de kwaliteit van de inhoud. Producent Chr. Hansen is een wereldleider op het gebied van probiotische culturen. In 1843 ontwikkelde de Deense apotheker Christian Hansen al pepsinepreparaten. Dat was meer dan 150 jaar voordat de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in 2001 probiotica officieel definieerden! Het bedrijf Chr. Hansen borduurt hier op een hedendaagse, innovatieve en duurzame wijze op voort.

Probiotica van een betrouwbare leverancier

Omdat de kwaliteit van de inhoud zo bepalend is voor het product, hebben we de leverancier met heel veel zorg uitgekozen. Er zijn een aantal redenen waarom vitaminesperpost.nl specifiek voor deze leverancier heeft gekozen:

1. Grote collectie bacteriële stammen
Onze leverancier Chr. Hansen heeft een grote collectie van wel 40.000 'goede' probacteriële stammen. Daarbij maken ze gebruik van geavanceerde screeningsmethodes om binnen deze collectie de 'juiste' kandidaat te vinden. Daarnaast beschikken ze over 'bioinformatische' apparatuur om de juiste en meest zuivere probiotische cultuur te creëren op basis van gedegen kennis van het menselijk microbioom.
2. De ideale cultuur wordt 'opgebouwd'
Op deze wijze wordt uiteindelijk de ideale samenstelling van de probiotische cultuur ontwikkeld. Vervolgens worden de bacteriële culturen getest in modelsystemen om de prestaties te verifiëren.
3. Ontwerp en ontwikkeling van de productieprocessen
Voor de enzymen en microben worden optimale productievoorwaarden gecreëerd. Vervolgens worden de opbrengst en prestaties geoptimaliseerd en uiteindelijk wordt het microbiële product gestabiliseerd, wat de kwaliteit en de houdbaarheid ten goede komt.

Waarom probiotica kopen bij vitaminesperpost.nl?

Wij zijn van mening dat dit probiotica supplement tot het beste in de markt behoort door het hoge gehalte aan positieve bacteriestammen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Persoonlijk advies nodig?

Bent u op zoek naar een probiotica supplement maar weet u niet zeker welke soort probiotica het meest geschikt voor u is? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via nummer 075-612 12 47 (lokaal tarief). Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Samenstelling

Probiotica Platinum

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 19 gram.

Ingrediënten per capsule:  

Probiotica mix van 10 stammen:

Lactobacillus acidophilus (LA-14)
Bifidobacterium lactis (BL-04)
Lactobacillus plantarum (LP-115)
Lactobacillus casei (LC-11)
Lactobacillus rhamnosus (LR-32)
Lactobacillus paracasei (LPC-37)
Bifidobacterium breve (BB-03)
Streptococcus thermophilus (ST-21)
Lactobacillus salivarius (LS-33)
Bifidobacterium longum (BL-05)

totaal 50 miljard k.v.e

Ingrediënten:
Probiotica, vulstof (cellulose), capsule (cellulose), Sunfiber® (guargum), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron), hulpstof (olijfolie).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) neem 1 capsule per dag in, het liefst tussen de maaltijden door of op een lege maag. Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Waarschuwing:
Raadpleeg een arts wanneer u medicijnen neemt die het immuunsysteem onderdrukken of als u een medische aandoening heeft die het immuunsysteem aantast.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, in de koelkast en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica Platinum SMALL
Uw waardering