Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Probiotica Plus SMALL

 • Bevat per capsule 4 verschillende probioticastammen
 • Per capsule 12 miljard micro-organismen
 • Geschikt voor vegetariërs en vrij van histamine
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
14,95
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Probiotica zijn levende micro-organismen zoals bacteriën of gisten. Het Probiotica Plus supplement van vitaminesperpost.nl bevat 4 betrouwbare en goed onderzochte probioticastammen. Eén plantaardige capsule bevat tenminste 12 miljard levensvatbare micro-organismen. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Kenmerken

 • 4 verschillende probiotica-organismen
 • Totaal 10 miljard eenheden per capsule
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

CHR Hansen


Meer informatie

Wat is Probiotica Plus?

In ons lichaam leven verschillende bacteriën. Daarbij is van belang hoe deze bacteriestammen tot elkaar in verhouding staan. Probiotica Plus bevat 4 betrouwbare en goed onderzochte bacteriële stammen:

 • Lactobacillus acidophilus
 • Bifidobacterium lactis
 • Streptococcus thermophilus
 • Lactobacillus paracasei

Daarnaast is er aan deze probiotische stammen het gepatenteerde Sunfiber® prebiotica toegevoegd.

Wat is het verschil tussen pre- en probiotica?

Prebiotica zijn onverteerbare voedingsvezels. We vinden ze voornamelijk in plantaardige voeding en ze zijn van belang om onze darmen gezond te houden. Probiotica (de 'goede' bacteriële micro-organismen) gedijen goed op deze onverteerbare voedingsvezels. Dat is de reden dat onze Probiotica Plus ook 200 mg Sunfiber® bevat. We hebben daarmee als het ware voor onze probioticastammen alvast 'een bedje gespreid'.

Kwaliteit- en productveiligheid belangrijk

Vitaminesperpost.nl vindt het belangrijk dat de probiotische supplementen aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van hygiëne, veiligheid en controle. Onze zorgvuldig uitgekozen leverancier is er dan ook trots op 's werelds best gedocumenteerde probiotische stammen te kunnen aanbieden. Ze zeggen verder: '...en daar stoppen we niet. Door constant wetenschappelijk onderzoek en klinische proeven verkrijgen we steeds meer aanvullende gegevens. We investeren niet alleen in de wetenschap door middel van grote klinische onderzoeken, maar ook via een state-of-the-art intern wetenschappelijk onderzoeksprogramma. Als de probiotische krachtpatser zijn we verplicht om de markt voor probiotica naar een nieuw niveau te tillen'.

Probiotica Plus bevat geen histamine

Histamine komt van nature voor in zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen. In onze darmen zijn bacteriën aanwezig die histamine kunnen produceren, maar ook bepaalde probiotische bacteriën kunnen dit. De 4 bacteriële stammen in het supplement Probiotica Plus van vitaminesperpost.nl kunnen geen histamine produceren. Dit supplement is genetisch getest en vrij van histamine. Heeft u een histamine-intolerantie? U kunt met een gerust hart van Probiotica Plus gebruik maken.

Probiotica Plus is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten

Onze producent heeft een verklaring uitgegeven waarin ze aangeven dat er bij de productie van de probiotische stammen gegarandeerd geen gebruik is gemaakt van dierlijke bestanddelen. En ook niet van producten die door dieren worden voortgebracht zoals eieren, zuivel of honing. Tijdens de productiefase is er geen contact geweest met dergelijke producten. Dit probioticum kan dus veilig door vegetariërs en veganisten worden gebruikt.

Waarom Probiotica Plus kopen bij vitaminesperpost.nl?

De Probiotica Plus capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten 4 hoogwaardige probiotica stammen. Elke Probiotica Plus-capsule bevat maar liefst 12 miljard levensvatbare micro-organismen en 200 mg prebiotica. Ons supplement is daarnaast volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. U profiteert bij ons bovendien altijd van de volgende voordelen:

 • Uw pakket wordt snel bezorgd
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Probiotica Plus

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 15 gram.

Ingrediënten per capsule:    
Lactobacillus acidophilus (La-01®)  4 miljard  
Lactobacillus paracasei (Lpc-04®)  4 miljard  
Streptococcus thermophilus (St-09®) 2 miljard  
Bifidobacterium lactis (Bla-12®)   2 miljard  
Prebiotica (guargum) (Sunfiber®)    200 mg

Ingrediënten:
Lactobacillus acidophilus, lactobacillus paracasei, streptococcus thermophilus, bifidobacterium lactis, prebiotica (Sunfiber®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 tot 3 maal daags 1 capsule tussen de maaltijden door of op een lege maag innemen. Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, in de koelkast en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica Plus SMALL
Uw waardering