Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Overige Supplementen

Overige voedingssupplementen
van vitaminesperpost.nl

Producten 1-20 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alpha-GPC
  Alpha-GPC
  Waardering:
  88%
 2. Astaxanthine 8 mg
  Astaxanthine 8 mg
  Waardering:
  96%
 3. Avocado Soja Extract
  Avocado sojabonen-extract
  Waardering:
  92%
 4. Bergamot
  Bergamot BPF Premium
  Waardering:
  100%
 5. Beta Glucanen 1.3/1.6
  Bèta Glucanen 1.3/1.6
  Waardering:
  96%
 6. Bijen Complex
  Bijen Complex
  Waardering:
  90%
 7. Bioperine 10 mg
  BioPerine 10 mg
  Waardering:
  90%
 8. Bromelaine
  Bromelaïne
  Waardering:
  96%
 9. Bulbine Natalensis
  Bulbine natalensis
  Waardering:
  95%
 10. Candi Plus
  Candi Plus
  Waardering:
  89%
 11. Chlorofyl
  Chlorofyl Plus
  Waardering:
  90%
 12. Choco Plus
  Choco Plus
  Waardering:
  90%
 13. Choline Inositol
  Choline-Inositol
  Waardering:
  95%
 14. Chrysine Plus
  Chrysine Plus
  Waardering:
  85%
 15. Citicoline
  Citicoline
  Waardering:
  84%
 16. Colostrum
  Colostrum
  Waardering:
  96%
 17. Concentratie Plus
  Concentratie Plus
  Waardering:
  96%
 18. CoQ10 100 mg
  CoQ10 100 mg
  Waardering:
  95%
 19. CoQ10 200mg
  CoQ10 200 mg
  Waardering:
  92%

Producten 1-20 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Supplementen

Waarom voedingssupplementen gebruiken?

Voedingssupplementen zijn producten die gebruikt kunnen worden als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten stoffen die mensen niet voldoende binnenkrijgen of aanmaken. Het kan ook zo zijn dat u extra behoefte hebt aan voedingssupplementen door uw leefomstandigheden. De supplementen bevatten vitamines, mineralen en/of bioactieve stoffen. Ze worden het meest gebruikt in de vorm van een tablet, capsule, poeder of vloeibare vorm. 

U haalt de meeste gezonde stoffen - die het lichaam nodig heeft - uit uw voeding. Goede voorbeelden zijn groente en fruit. Dit betekent dat u met een gevarieerd en gezond dieet in principe alle voedingsstoffen binnen zou moeten krijgen die u minimaal nodig heeft. Voor de meeste mensen is het echter lastig om elke dag gezond te eten. Zij kunnen dus wel een aanvulling op hun dagelijkse voeding gebruiken. In dat geval kan het geen kwaad om een voedingssupplement met extra vitaminen en mineralen te kopen en in te nemen.

Sommige supplementen bevatten slechts één voedingsstof. Andere combineren meer stoffen in één capsule of tablet. U zou dus één voedingssupplement of meerdere kunnen kopen of bestellen om tekorten te voorkomen of aan te vullen. Voorbeelden van populaire voedingssupplementen  - uit ons grote assortiment van ruim 800 producten - zijn kurkuma, macaDIM Plus en D-mannose supplementen. 

Welke soorten voedingssupplementen zijn er?

Voedingssupplementen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, en in een hoge of lage dosering. Meestal zijn het pillen of capsules, soms ook druppels of oliën. We kennen supplementen met maar één vitamine of mineraal en daarnaast zijn er multisupplementen met een combinatie van vitamines en mineralen. U kunt hierbij denken aan een antioxidant complex, een vitamine B-complex of een multivitamine tablet of -capsule. Veel voedingssupplementen zijn gemaakt van planten- en kruidenextracten of synthetische of industrieel geproduceerde mineralen, vitamines of bioactieve stoffen. Hoewel ze industrieel zijn gemaakt, hebben ze dezelfde werking als de stoffen die van nature in onze voeding zitten.

De supplementen zijn niet alleen handig om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen te komen, sommige zijn daarnaast populair bij sporters als ondersteuning van de training, ter verzorging van spieren na het sporten en voor herstel na een fysieke inspanning. Lees onze tips over hoe je grote voedingssupplementen het beste kunt innemen

Gaat u in onze webshop voedingssupplementen kopen, dan heeft u deze supplementen altijd tegen een scherpe prijs. Bij het kopen van minimaal 4 verpakkingen krijgt u namelijk 30 procent korting!

Waarom is het goed om supplementen gebruiken?

Er zijn talloze redenen waarom mensen als aanvulling op hun dagelijkse voeding voedingssupplementen gebruiken. Sommige helpen bij het verkrijgen van een goede gemoedstoestand, hebben een gunstig effect op stemmingswisselingen, helpen bij vermoeidheid of bieden steun bij de overgang. Andere zijn weer een steun in de rug bij het afvallen en er bestaan zelfs voedingssupplementen die helpen bij haaruitval, goed zijn voor het collageen of het concentratievermogen ondersteunen. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een voedingssupplement dat bij u past. Het lichaam heeft immers allerlei vitaminesmineralen en andere gezonde stoffen in bepaalde hoeveelheden nodig om goed te kunnen functioneren.

De meeste mensen halen dit niet volledig uit hun dagelijkse voeding en hebben behoefte aan extra vitamines. Bedenk daarbij dat elk mens een eigen individuele behoefte heeft aan bepaalde stoffen. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, roken of de leeftijd. Supplementen zijn heel geschikt om aan die verhoogde behoefte te voldoen. Daarnaast is het belangrijk om te weten

wanneer een voedingssupplement begint te werken

 wanneer een voedingssupplement begint te werken

Supplementen mee in het vliegtuig

Voedingssupplementen mogen gewoon op reis, in het vliegtuig, worden meegenomen en is er geen medisch paspoort voor nodig.

Tips om onbezorgd een voedingssupplement mee te nemen in het vliegtuig:

 • Neem het supplement mee in de originele verpakking. 
 • Probeer alleen een nieuwe, onaangebroken verpakking mee te nemen.
 • Neem niet meer mee dan u daadwerkelijk nodig hebt. Grote hoeveelheden kunnen als handel worden beschouwd en dat is natuurlijk niet altijd toegestaan.
 • Vraag de specifieke regels omtrent het voedingssupplement dat u mee wil nemen aan bij de douane. Bij twijfel altijd doen!

Hoe kiest u het juiste supplement uit?

Omdat elk mens anders is en anders op een product kan reageren, is het belangrijk om niet klakkeloos allerlei voedingssupplementen tegelijkertijd te gebruiken. Het is altijd goed om eerste informatie in te winnen. Bij ons kunt u elke werkdag telefonisch terecht om informatie te vragen en u te laten voorlichten over voedingssupplementen en hun interactie met elkaar. U kunt natuurlijk ook een arts of een deskundige om advies vragen over de juiste supplementen voor u. In geval van zwangerschap dient u dit altijd te doen omdat niet alle voedingssupplementen in die periode geschikt zijn voor u. Zo kan een teveel aan vitamine A tijdens de zwangerschap schade aan het ongeboren kind veroorzaken. Het is dus altijd van belang om het juiste voedingssupplement uit te kiezen.