Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

5-HTP Supplementen

Top 3 meest verkocht


3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 5-HTP Extra Sterk 100 mg
  5-HTP 100 mg
  Waardering:
  91%
 2. 5-HTP 200 mg
  5-HTP 200 mg
  Waardering:
  90%
 3. 5-HTP 50 mg
  5-HTP 50 mg
  Waardering:
  88%

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5-HTP

5-HTP (Griffonia simplicifolia) voor een natuurlijke en gezonde slaap

Een gezonde nachtrust en natuurlijke slaap kunt u, wanneer u er moeite mee heeft, ondersteunen met 5-HTP supplementen. We willen allemaal lekker slapen, maar helaas lukt dit niet altijd. 5-HTP-supplementen kunnen uw slaappatroon ondersteunen.

Goede nachtrust is van levensbelang

Ligt u meerdere nachten achter elkaar wakker? Dan heeft dat een negatief effect op uw lichamelijke én cognitieve functies. U wordt chagrijnig, kunt zich moeilijker concentreren en vergeet dingen sneller dan normaal. Bovendien hebben onze cellen en weefsels voldoende rust nodig om te herstellen van dagelijkse beslommeringen. Het is niet overdreven om te stellen dat een goede nachtrust van levensbelang is!

5-HTP: een veilig en beproefd alternatief

Helaas kunnen wij ons lichaam niet dwingen om in slaap te vallen. Er zijn veel synthetische hulpmiddelen op de markt, maar die hebben vaak ongewenste bijwerkingen. Gelukkig is er ook een veilig en beproefd natuurlijk alternatief: 5-HTP (5-hydroxytryptofaan). Dit supplement staat ook bekend onder de naam ‘griffonia' en 'griffonia simplicifolia'.

Wat is 5-HTP?

5-HTP (5-hydroxytryptofaan) is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Door stressvolle omstandigheden of een ongezonde levensstijl kan het voorkomen dat ons lichaam minder 5-HTP aanmaakt. In dat geval kunnen supplementen u ondersteuning bieden. De 5-HTP die wij gebruiken voor onze supplementen, wordt gewonnen uit de zaden van de Griffonia simplicifolia. De actieve stoffen in de griffonia zijn een voorloper van melatonine, een boodschapperstof die ons lichaam -onder andere- een slaperig gevoel geeft. Het is wel belangrijk het 5-HTP supplement een uur tot een half uur voor het slapen in te nemen.

Ervaringen met 5-HTP-supplementen

Bij vitaminesperpost.nl verkopen we al jaren 5-HTP-supplementen aan honderden tevreden klanten. Dat blijkt uit hun ervaringen met ons product. De reacties op dit natuurlijke middel zijn bijna 100% positief. Als u op een van onze producten klikt, leest u de ervaringen van mensen die, net als u, op zoek waren naar een natuurlijk middel, gewonnen uit de griffonia simplicifolia, om lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Net als met alle supplementen heeft het lichaam enige tijd nodig om aan de actieve stoffen te wennen. Wij raden u daarom aan om de 5-HTP-pillen in ieder geval een maand in te nemen, zodat u echt goed kunt beoordelen of 5-HTP-supplementen voldoen aan uw verwachting. Gebruik 5-HTP als ondersteuner van een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet en overschrijdt niet het maximale aantal mg per dag.

Waarom 5-HTP-supplementen kopen bij Vitaminesperpost.nl?

U kunt bij ons kiezen uit drie doseringen: 200 mg100 mg en 50 mg 5-HTP per capsule. Klanten die nog niet eerder een griffonia simplicifolia product hebben gebruikt, adviseren wij om met de hoogste dosering te starten. Neem het 5-HTP-supplement in 30 tot 60 minuten voor het slapen. Als dit goed bevalt en uw lichaam is aan het supplement gewend, kunt u rustig afbouwen.

Verder profiteert u als klant van Vitaminesperpost.nl van de volgende voordelen als u een 5-HTP-bestelling plaatst:

 • 100% vegetarisch
 • 30 % Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd

5-HTP kopen in vegetarische capsules?

Dat doet u bij vitaminesperpost.nl! We verkopen 5-HTP-supplementen in verschillende doseringen. Zo kunt u kiezen voor een hoge dosering of een lage dosering. Neem onze vegetarische capsules een half uur tot een uur voor het slapen gaan in. Heeft u vragen over het gebruik van 5HTP? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag met vragen over het gebruik van 5-HTP, de hoeveelheid 5-HTP in onze supplementen en de voordelen van 5-HTP! Ook voor vragen over het gelijktijdig gebruiken van een aantal verschillende capsules per dag kunt u bij ons terecht.

Gratis verzending

Bij vitaminesperpost.nl verkopen we 5-HTP supplementen in verschillende doseringen. En we sturen het gratis naar u toe!