Luchtwegen & Seizoenen

Producten 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Leven in verschillende seizoenen

Het leven in Nederland is geweldig met de wisseling der seizoenen. Aan het eind van de winter kijken we echter allemaal totaal uitgedweild uit naar de lente. Elke keer opnieuw worden we weer verrast door de onstuimige explosie aan bloemenpracht. In de zomer is het gewoon genieten van warme, luie dagen en kunnen we mediterraan verpozen met onze familie en vrienden in de buitenlucht.

De herfst is de periode van de oogsten

Maar dan breekt ook de herfst weer aan. Dagen worden korter en de duisternis treedt steeds eerder in. Ook dan is het weer een bijzonder seizoen: het is oogstseizoen. In de natuur kunnen we beukennootjes en hazelnoten verzamelen en op de moestuinen is het hard werken. De bomen staan er prachtig bij met hun in verschillende tinten rood verlopende bladeren. En ook de winter heeft zijn eigen charme. In huis wordt het gezellig gemaakt met kaarsjes en lampjes en zeker als er sneeuw valt of als de sloten bevriezen, is het, mits warm aangekleed, genieten in de buitenlucht.

In de lente zitten de pollen in de lucht

Wie met de wisseling der seizoenen is opgegroeid, kan daar echt van genieten. Toch zijn er drie seizoenen die vooral voor mensen die daar gevoelig voor zijn tot ongemakken aan de luchtwegen  kunnen leiden: de herfst, de winter en de lente. In de herfst en de winter kunnen we met natte periodes te maken hebben en in de lente zitten de pollen in de lucht. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat onze luchtwegen sterk zijn en bestendig tegen de uitdagingen van ons Hollandse klimaat.

Supplementen voor de luchtwegen

We moeten er uiteraard op de eerste plaats voor zorgen dat ons afweersysteem in optimale conditie is. Daarnaast is er een aantal plantaardige supplementen dat een verzachtende invloed op de luchtwegen heeft en helpt om vrijer te ademen. We noemen er een paar, maar we verkopen meer producten die goed zijn voor de luchtwegen. U ziet ze bovenaan allemaal staan.

Contact en advies?

Als u behoefte hebt aan steun of advies over supplementen waarmee u de conditie van uw luchtwegen kunt ondersteunen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan u tijdens kantooruren graag te woord via telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of via het contactformulier. Bij vitaminesperpost.nl profiteert u bovendien altijd van gratis verzending binnen Nederland.