Bloedsuikerspiegel

Een gezonde bloedsuikerspiegel met supplementen

Onze kruidenlijn bevat meer dan
100 hoogwaardige producten

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ons lichaam verbrandt koolhydraten om energie te verkrijgen

Ons lichaam heeft 24/7 energie nodig om te kunnen functioneren. Elke cel in ons lichaam heeft voedingsstoffen nodig om te kunnen verbranden. Het lichaam heeft twee bronnen om te verbranden: koolhydraten en vetten. Het verbrandt in eerste instantie koolhydraten. Koolhydraten zitten in zetmeelhoudende stoffen als aardappelen, pasta, brood en rijst, maar ook (in kleinere hoeveelheden) in groentes en fruit en in suikerhoudende voedingsmiddelen. Sommige voedingsmiddelen worden geleidelijk (lage glycemische index) omgezet in glucose en andere snel (hoge glycemische index). Als de bloedsuikerspiegel snel stijgt, spreken we van een piek. Die wordt vaak gevolgd door een dal, waarna honger ontstaat. Wie op een gezond gewicht wil blijven, kiest daarom liever voor voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel geleidelijk laten stijgen.

Een gezonde bloedsuikerspiegel met supplementen

Onze bloedsuikerspiegel wordt bepaald door de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed. We willen graag dat deze bloedsuikerspiegel stabiel is en niet te veel pieken en dalen laat zien. Dat kunnen we doen door onze voedingsmiddelen bewust uit te kiezen, maar er zijn ook voedingssupplementen die bijdragen aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel*:

Bloedsuiker Evenwicht Gymnema sylvestre
Gynostemma Extract Guggulextract
Guduchi Neemextract
Appelextract Zwarte komijnzaadolie
Chroom-Picolinaat Fenegriek Max
Grote Klis Kaneelextract
Moerbei-extract Groene Koffie Plus 
Berberine Super Berberine
Groene thee-extract  
Aloë vera  

 

Een stabiele bloedsuikerspiegel ondersteunt een gezond gewicht

Bloedsuiker Evenwicht is een speciale formule met 4 verschillende plantaardige stoffen: gymnema sylvestre, bittermelon, Salaretin™ en berberine. Deze stoffen ondersteunen elkaars werking. Onze andere supplementen die een stabiele bloedsuikerspiegel ondersteunen, zijn gebaseerd op een enkele stof. Een bijkomend voordeel is dat de meeste van deze supplementen niet alleen de bloedsuikerspiegel, maar helpen om op gewicht te blijven*. Als de bloedsuikerspiegel stabiel is, ontstaan er vanzelf minder gemakkelijk hongergevoelens en is er minder behoefte aan suikerhoudende voedingsmiddelen.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Meer informatie over supplementen voor de bloedsuikerspiegel?

Wilt u meer informatie over onze supplementen of wilt u assistentie bij het maken van de -voor u juiste- keuze? Neem dan contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op +31(0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u vult het contactformulier in.