Libido

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is libido?

Het woord libido betekent 'begeerte' of meer in de volksmond 'geslachtsdrift' of 'zin hebben'. Het libido kan per persoon en van tijd tot tijd verschillen in de verschillende fases van het leven. Als mannen of vrouwen een actief libido in stand willen houden, is het belangrijk om bepaalde factoren zoals stress en spanningen te verminderen.

De ondersteuning van kruiden voor het libido is individueel en uniek

Over de hele wereld (en met name in Zuid-Amerika) worden al eeuwen bepaalde 'libidokruiden' gebruikt die volgens bepaalde groepen mensen een actief libido en de potentie kunnen ondersteunen. De ondersteuning die een middel heeft op het libido van mannen en vrouwen is individueel en uniek. Wat het voor u kan doen en welke libidokruiden het best bij u passen, ontdekt u als u één van onze producten koopt.

Contact en advies?

Wij verkopen verschillende producten waarmee u uw libido kunt ondersteunen. Poeders, vitamines, supplementen, kruidenextracten, capsules en softgels die uw libido en lust ondersteunen, koopt u in de webshop van Vitaminesperpost.nl. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u specifieke informatie over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief).