Dieren

Er zijn verschillende supplementen die geschikt zijn voor zowel mens en dier die ter aanvulling op de voeding gegeven kunnen worden. Wij bieden twee voedingssupplementen aan voor honden om het bewegingsapparaat te ondersteunen. Bekijk hieronder welke supplementen wij voor dieren aanbieden.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Supplementen voor het bewegingsapparaat en voor de spijsvertering

Sommige supplementen (maar zeker niet alle!) kunnen uitstekend worden ingezet voor de gezondheid van de hond. Het verschil met supplementen voor de mens zit 'm vooral in de dosering. Zo is het niet voor iedere hond gemakkelijk om casules of tabletten in te nemen. Het is dan handig als het supplement in poedervorm wordt geleverd, dat door het voer kan worden geroerd.

Gezonde, jonge honden leggen over het algemeen flinke afstanden af. Als ze loslopen, lopen ze vaak (minstens) drie keer de afstand van hun baasje. Bij het ouder worden, wordt het bewegingsapparaat soms minder soepel.

Vitaminesperpost.nl verkoopt twee supplementen die het bewegingsapparaat van de hond ondersteunen:

Groenlipmossel Poeder Hond 

Dit is een supplement in poedervorm dat gemakkelijk door het natvoer kan worden geroerd. Dit groenlipmosselextract bestaat uit een unieke mosselsoort (Perna canaliculus) die voorkomt in de zeeën van Nieuw-Zeeland. Deze groenlipmosselen behoren tot de beste natuurlijke bronnen van omega 3-vetzuren, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren en bevatten daarnaast mineralen en vitamines.

Groenlipmossel-Kurkuma voor de hond

Groenlipmossel-Kurkuma voor de hond is een speciaal samengestelde formule met 4 ingrediënten: groenlipmossel, kurkuma, boswellia en vitamine C. Deze formule biedt ondersteuning aan het bewegingsapparaat én aan het spijsverteringsstelsel van de hond. Naast groenlipmosselpoeder is er aan de formule vitamine C toegevoegd. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de vorming van collageen en is goed voor het kraakbeen. Dit is een compleet voedingssupplement van hoge kwaliteit waarmee u zowel een soepel bewegingsapparaat als een goede spijsvertering ondersteunt.