Groenlipmosselpoeder Hond

Waardering:
90% of 100
2  Reviews
 • Ondersteuning voor de actieve hond
Niet op voorraad
Inhoud
75 gram
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Ons groenlipmosselextract (Perna canaliculus) bestaat uit een unieke mosselsoort die in de zeewateren van Nieuw-Zeeland voorkomt. Deze groenlipmosselen behoren tot de beste natuurlijke bronnen van omega 3-vetzuren, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren en bevatten daarnaast ook mineralen en vitamines. Groenlipmosselpoeder voor de hond is een zakje met 75 gram puur groenlipmosselpoeder, dat zich gemakkelijk met het natvoer laat vermengen.

Groenlipmosselpoeder Hond

Kenmerken

 • Ondersteuning voor de actieve hond
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Honden willen rennen

Voor honden is het extra belangrijk goed te kunnen lopen en rennen. Groenlipmosselextract voor de hond is een geweldig product om het bewegingsapparaat van de hond in een goede conditie te houden.

GlycOmega™ Groenlipmosselpoeder kwaliteit door techniek

De groenlipmosselen (Perna canaliculus) die in het supplementenpoeder worden verwerkt, worden alleen verkregen uit EU/USFDA goedgekeurde teeltgebieden in de Marlborough Sounds. De groenlipmossel kan in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de groenlipmossel hier speciaal gekweekt. Voorafgaand aan het oogsten inspecteren onze goedgekeurde leveranciers de kwaliteit. Zo zorgen ze ervoor dat alleen de beste groenlipmossels worden geselecteerd en geoogst. Deze strenge controlemaatregelen garanderen dat de mosselen de hoogste niveaus van glycosaminoglycanen GAG en omega 3-vetzuren bevatten.

Bekijk de film van onze leverancier:

Waarom het groenlipmosselpoeder voor de hond bij vitaminesperpost.nl kopen?

Onze leverancier AROMA (NZ) bezit op de groenlipmosselfarms speciale vriesdrooginstallaties. Na het oogsten worden de groenlipmosselen bij gecontroleerde lage temperaturen gevriesdroogd. Het voordeel van deze techniek is dat alle aanwezige goede stoffen in hun oorspronkelijke toestand behouden blijven. Daardoor bent u ervan verzekerd dat de goede ingrediënten in het groenlipmosselextract optimaal geconserveerd en stabiel blijven. Deze manier van vriesdrogen zorgt er ook voor dat het poeder niet snel oxideert. U profiteert met ons groenlipmosselpoeder optimaal van de eiwitten, de glycosaminoglycanen (glucosamine en chondroïtine), de mineralen, de lipiden, de furaanvetzuren en de omega 3-vetzuren.

Let op: Er zijn ook bedrijven die het groenlipmosselpoeder door middel van verhitting bewerken. In deze goedkope methoden worden de belangrijke vetzuren aan het poeder onttrokken.

Samenstelling

Groenlipmossel Hond

Inhoud:
75 gram.

 Ingrediënten:
Groenlipmosselpoeder (GlycOmega™) (weekdieren) (Perna canaliculus)

Ingrediënten:
Groenlipmosselpoeder.

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 2 keer per dag een afgestreken (klein) theelepeltje door het (nat)voer van uw hond. Kleinere honden kunnen volstaan met de helft.
Dosering niet overschrijden.

Allergie-informatie:
Dit supplement bevat natuurlijk weekdierextract. Wanneer u merkt dat uw hond zichzelf regelmatig overmatig krabt sinds het gebruik van dit poeder, stop dan tijdelijk een aantal dagen. Als het zelfde gedrag zich daarna opnieuw herhaalt bij inname, kan er sprake van een allergie.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groenlipmosselpoeder Hond
Uw waardering