Mannen

Producten 1-20 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vitamines voor mannen

Genoeg vitamines binnen krijgen, is belangrijk. Vitamines, mineralen en spoorelementen spelen een rol bij de groei en ontwikkeling van elk weefsel in uw lichaam. Ervaart u een dipje of krijgt u als man (tijdelijk) niet genoeg vitamines binnen? Dan kunt u kiezen voor de supplementen van vitaminesperpost.nl.

Verschil vitaminebehoefte mannen en vrouwen

De vitaminebehoefte van mannen verschilt van die van vrouwen. Dit komt onder meer omdat mannen over het algemeen meer spiermassa hebben en dus meer energie verbruiken. Als u gezond en gevarieerd eet en voldoende buitenkomt, heeft u in principe geen extra vitamines nodig. Maar in sommige gevallen is suppletie wenselijk. Het binnenkrijgen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen, is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van uw lichaam. 

Welke mannen moeten extra vitamines slikken?

Mannen die weinig buiten komen en mannen met een donkere huidskleur wordt aangeraden om extra vitamine D3 in te nemen. Rokers moeten hun vitamine C-gehalte in de gaten houden, omdat ze meer vitamine C verbruiken dan niet-rokers. Ook ouderen en mannen die lijnen of een dieet volgen, hebben mogelijk baat bij suppletie. Als u te weinig buitenkomt of rookt, is het belangrijkste advies natuurlijk om uw ongezonde leefgewoontes aan te pakken. Start met een gezonde levensstijl! Dit is de makkelijkste manier om belangrijke vitamines binnen te krijgen.

Welk vitaminesupplement het beste voor u is, hangt van vele factoren af. Leeftijd, levensstijl, erfelijke aanleg (de één neemt van nature beter vitamines op dan de ander), eetgewoontes en lichaamsbouw hebben allemaal invloed op uw vitaminebehoefte. De meeste mannen willen niet verschillende tabletten per dag slikken ter ondersteuning. Over het algemeen kunnen we zeggen dat mannen meer vitamine A, vitamine B2, vitamine B3 (niacine) en vitamines E en K nodig hebben dan vrouwen. De Gezondheidsraad adviseert mannen vanaf 70 jaar en mannen met een donkere huidskleur om extra vitamine D te slikken.

Wat is de beste vitamine voor mannen?

Twijfelt u of u wel voldoende vitamines binnenkrijgt? Overweegt u om natuurlijke voedingssupplementen te kopen, maar weet u niet welk supplement voor u het meest geschikt is? Dan is een goed opneembare multivitamine als Multivitamine Plus of Super Multivitamine wellicht een goede keuze. Deze multivitamines bevatten de belangrijkste vitamines en mineralen in hoge doseringen, waardoor u vrij zeker weet dat u voldoende vitamines binnenkrijgt. De referentie-inname heeft u zo binnen. Een enkel supplement per dag is al voldoende ter ondersteuning. Daarnaast zijn supplementen voor de urinewegen, het libido en de prostaat van de man wellicht interessant voor u. Deze supplementen voor mannen zijn goede ondersteuners.

Waarom vitamines voor mannen kopen bij vitaminesperpost.nl?

Vitamines voor mannen online kopen? Wij hebben ons assortiment met vitamines speciaal voor mannen met zorg samengesteld. Wij zijn trots op de goede prijs-kwaliteit verhouding. Al onze natuurlijke supplementen zijn onder streng gecontroleerde omstandigheden geproduceerd en bevatten het IFS-keurmerk. Als u een tijdje niet goed op uw voeding let, kan het zijn dat u graag wat ondersteuning wilt waardoor u gemakkelijk voldoende vitamines binnen krijgt. Bent u vegetariër? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vitamine B12-supplementen. Of kies voor wat extra omega 3-visolie als u het gevoel heeft dat u te weinig vette vis heeft gegeten. Eén natuurlijk supplement per dag is al voldoende om voldoende vitamines per dag binnen te krijgen als u uw dieet niet helemaal heeft gevolgd.

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wilt u advies over onze vitamines en andere supplementen speciaal voor de man? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt ons tijdens kantooruren bellen naar +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u vult het contactformulier in.