Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Vrouwen en stemming

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrouwen en stemming

Van vrouwen wordt altijd gezegd dat ze ‘emotioneler’ zijn dan mannen. Voor het gros van de vrouwen zal dat zeker ook gelden en het is helemaal niet iets om voor te schamen. Het is bovendien ook evolutionair gegroeid: vrouwen zijn empathisch omdat ze van nature de zorg voor de kinderen hadden terwijl de mannen vochten met beren en andere gevaarlijke dieren en soms zelfs helemaal niet meer thuis kwamen. Mannen zijn gespecialiseerd in het inschatten van situaties en er zorg voor te dragen dat alles zo efficiënt mogelijk gebeurt. Ook dat is evolutionair gegroeid.

Vrouwen reageren meer op zaken uit de omgeving

Door de evolutionaire empathie reageren vrouwen meer op zaken die in de omgeving plaatsvinden, bovendien hebben ze te maken met allerlei hormonen die, zowel in de menstruele periode als in overgangsjaren, invloed hebben op de gemoedstoestand. Naast deze hormonale en evolutionaire oorzaken zijn er natuurlijk nog veel meer situaties die invloed hebben op de manier waarop we de wereld zien: zorg voor ouders, zorg voor kinderen, relationele perikelen, noem maar op.

Extra steuntje in de rug

En dan kunnen we extra aandacht besteden aan onze voeding: veel verse producten eten, zorgen voor voldoende beweging. Soms hebben we net dat extra steuntje nodig om de zon weer te kunnen zien schijnen in ons leven. Naast de bekende plantaardige extracten die ons kunnen ondersteunen bij de hormonale ongemakken* zoals Zilverkaars en Mucuna pruriens (Meer informatie over mucuna pruriens), zijn er ook algemenere, plantaardige extracten die ons bijvoorbeeld kunnen helpen met het omgaan met stress*: zoals het extract van AshwagandhaRhodiola (meer informatie over Rhodiola) en Citroenmelisse. En als we sombere of neerslachtige gevoelens hebben, kunnen we rekenen op Saffraan premium en Sint-Janskruid.* Beide kruiden zijn zo geel als de zon. De zon die we weer terug willen hebben in ons leven.

*De evaluatie van deze gezondheidsclaims is lopende

Een veerkrachtige en vitale geest gedijt bij een gezonde leefstijl

Een veerkrachtige en vitale geest gedijt natuurlijk het best bij een gezonde leefstijl en goede partner-, vrienden- en familierelaties, maar ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’ en soms kan het net schelen als we een beetje hulp krijgen van onze groene vrienden uit het plantenrijk.

Contact met Vitaminesperpost.nl

Wilt u graag advies op hulp bij het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment? Poeders, vitamines, supplementen, kruidenextracten, capsules, softgels die uw stemming en gemoed ondersteunen, koopt u in de webshop van Vitaminesperpost.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt ons bellen  U kunt ons tijdens kantooruren altijd bellen op nummer 075-6121247.