Concentratie & Geheugen

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Supplementen voor de hersenen

Iedereen heeft weleens een periode waarin men iets minder goed de aandacht kan vasthouden. Dit komt op elke leeftijd voor. We zijn dan sneller afgeleid of vergeetachtig. Zo’n periode kan een paar dagen duren, maar ook wel weken of maanden. Onze capsules en softgels ondersteunen uw geheugen en concentratievermogen. 

Gezonde hersenen met mineralen en omega 3-vetzuur softgels

Concentratie is het vermogen om de aandacht langere tijd op één taak of activiteit te richten. Een goed functionerend zenuwstelsel is van invloed op uw concentratievermogen. Als de prikkeloverdracht namelijk goed verloopt, kunt u zich gemakkelijk concentreren en informatie opslaan. Vitamines en omega-vetzuren spelen een rol bij het instandhouden van het geheugen en concentratievermogen. Zo spelen de mineralen jodium, ijzer en zink net als omega 3-vetzuren zoals EPA en DHA een belangrijke rol bij het behoud van een normale hersenfunctie.

Ginkgo biloba kopen in de webshop

In de Ayurveda wordt ashwagandha onder meer gebruikt ter ondersteuning van de concentratie en de geestelijke balans*. Ginkgo biloba staat van oudsher bekend om de positieve invloed op de hersenfuncties, zoals het concentratievermogen, het geheugen en het leervermogen*. Ook bacopa wordt al eeuwen in India gebruikt ter ondersteuning van de concentratie en het geheugen*. Bij vitaminesperpost.nl kunt u zelfs een speciaal Geheugen Plus supplement kopen, met daarin 4 stoffen: DMAE, fosfatidylserine, alpha GPC, choline en ginkgo biloba. 

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Contact & advies vitaminesperpost.nl

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u assistentie bij het maken van een keuze van een supplement dat de hersenfuncties ondersteunt? Neem dan contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of contact met ons opnemen via ons contactformulier.