Gewichtsmanagement

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Natuurlijke afslanksupplementen: veiliger voor uw lichaam

Wij bieden natuurlijke en kwalitatief hoogstaande supplementen die u helpen uw gewicht te managen. Afslanksupplementen zijn geen wonderpillen waardoor u op magische wijze kilo's afvalt, maar ze kunnen u wél op moeilijke momenten ondersteunen waardoor u het afvallen makkelijker volhoudt. De beste afslanksupplementen bieden hulp bij het afvallen, maar de effectiviteit ervan is afhankelijk van uw algehele leefstijl. 

Supplementen om af te slanken, kunt u grofweg onderverdelen in 2 categorieën:

 • Supplementen die invloed hebben op ons hongergevoel  
 • Supplementen die de vetstofwisseling ondersteunen

Het is goed om voor uzelf na te gaan wat uw grootste hindernis is in uw strijd tegen de kilo’s. Als u dat eenmaal scherp voor ogen hebt, kunt u een afslanksupplement selecteren dat u juist op dit punt ondersteunt.  

Supplementen voor het hongergevoel 

Heeft u snel honger en heeft u daardoor de neiging om te snoepen of overeten? Dan kan een supplement helpen om uw bloedsuikergehalte op peil te houden* of ondersteuning bieden bij het afslanken* en daarmee invloed uitoefenen op het hongergevoel. Bekijk het onderstaande aanbod: 

 1. Konjac (Bevat glucomannanvezels) 
 2. Chroom picolinaat
 3. Gymnema sylvestre
 4. Koolhydraatblokker Plus
 5. Moerbei 
 6. Psyllium husk 
 7. Fenegriek Max

Let op: bovengenoemde supplementen zullen uw eetlust verminderen, maar niet wegnemen. Het is belangrijk dat u voldoende gezonde voeding eet, die rijk is aan voedingsvezels. We hebben het dan over groente, fruit en volkorenproducten.

Supplementen die de vetverbranding en vetstofwisseling ondersteunen 

Is uw doel om zo snel mogelijk kilo’s kwijt te raken door vet te verbranden? Dan raden wij u een supplement aan die de vetverbranding* en vetstofwisseling ondersteunt*. U kunt deze 10 krachtige kruiden in onze webshop kopen:

 1. Energie Plus
 2. Guarana
 3. Groene Thee-extract
 4. Vetverbrander Plus
 5. Yerba Mate
 6. Cayennepeper
 7. Forskolin
 8. Garcinia cambogia
 9. Groene Koffie Plus
 10. Raspberry ketones

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Ons advies: Vetverbrander Plus

Op verzoek van onze klanten hebben wij een all-in one afslanksupplement ontwikkeld dat voor de meeste mensen resultaat oplevert: Vetverbrander Plus. Dit unieke afslanksupplement bestaat uit 4 krachtige ingrediënten die op de populaire LeanGard®-formule uit Amerika zijn gebaseerd. Wij zijn officieel distributeur van deze formule in Nederland. De voordelen van afslanksupplementen zijn dat ze het afslankproces ondersteunen. Maar zelfs de beste afslank-capsules kunnen de gevolgen van een ongezonde levensstijl niet ongedaan maken. Dus wilt u blijvend gewicht verliezen zonder jojo-effect? Kies dan níet voor afvallen met shake’s, maar ga voor een combinatie van gezonde voeding, lichamelijke inspanning, voldoende rust en natuurlijke afslanksupplementen. Wilt u gezonder leven maar weet u niet waar u moet beginnen? Lees dan dit blog eens! 

Contact met vitaminesperpost.nl?

Als u behoefte aan steun of advies over afslanksupplementen zijn gebaseerd , dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord via telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). Bij vitaminesperpost.nl profiteert u bovendien van gratis verzending binnen Nederland.