Gewrichten

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobiel leven met soepele gewrichten

Soepele gewrichten zijn belangrijk voor ons gevoel van welbevinden. Voor het behoud van normaal functionerende gewrichten is voldoende beweging van groot belang. Minimaal een half uur per dag matig intensief bewegen, houdt uw lijf en leden soepel! Vitaminesperpost.nl biedt daarnaast supplementen die uw gewrichten ondersteunen en die u helpen om uw gezondheidsdoelen te halen.

Supplementen om de gewrichten te smeren

Sommige mensen komen door verschillende omstandigheden niet toe aan hun dagelijkse beweging. Onze capsules voor de gewrichten bevatten actieve stoffen die goed zijn voor het behoud van gezond kraakbeen in de gewrichten. Afhankelijk van uw voorkeuren, heeft u de keuze uit gerenommeerde plantenextracten en vitamines. Al deze natuurlijke middelen dragen bij aan het behoud van soepele spieren en gewrichten. Ze zijn echter geen vervanging van een gezonde levensstijl met voldoende groente en fruit, variatie en lichaamsbeweging.

Kruiden voor soepele gewrichten

Curcumine is misschien wel het bekendste kruid voor soepele gewrichten. Wij hebben aan onze curcumine-extracten BioPerine (zwarte peper) toegevoegd om de actieve stoffen te versterken. Daarnaast bevat ons PEA Plus-supplement 100 mg curcumine-extract en 100 mg boswellia-extract. Ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan een complex. Cat’s claw-extract (Uncaria tomentosa), duivelsklauwextract (Harpagophytum procumbens) en Schietwilgextract (Salix alba) zijn minder bekende kruiden voor de gewrichten, maar daarom niet minder effectief! De actieve stoffen dragen bij aan het normaal functioneren van de gewrichten*.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Groenlippelmossel met curcumine en zwarte besblad

In de zeewateren van Nieuw-Zeeland leeft een bijzondere mosselsoort die niet alleen lekker smaakt, maar ook de gezondheid ondersteunt. Groenlipmosselen behoren namelijk tot de beste natuurlijke bronnen van de omega 3-vetzuren EPA en DHA, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren. De toegevoegde curcumine en zwarte bessenblad staan erom bekend dat ze bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten*.

De rol van vetten voor uw gewrichten

Voor de smering van gewrichten zijn vetten van essentieel belang. Onze krachtige koudgeperste CBD-olie capsules, afkomstig van hennepzaad, bevat de juiste combinatie omega 3-6-vetzuren en is een uitstekende keuze als u voor uw gewrichten een supplement zoekt met onverzadigde vetzuren. Dit supplement werkt het beste in combinatie met gezonde voeding.

Ondersteunende vitamines

Vitamine C, vitamine D3 en vitamine K2 ondersteunen indirect de gewrichten en botten. Vitamine C is een belangrijke antioxidant die onze cellen en weefsels en dus ook de gewrichten beschermt tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Daarnaast weten we dat vitamine C het kraakbeen ondersteunt. Vitamine D3 is goed voor het skelet, het draagt bij aan de instandhouding van normale botten en gewrichten en speelt een rol bij de opname/het normale gebruik van calciumVitamine K2 tot slot, ondersteunt de botten en gewrichten en is belangrijk voor de bloedstolling.

Contact en gratis advies?

Gezonde voeding in combinatie met een actieve levensstijl is de beste manier om gewrichten soepel te houden. Onze verschillende supplementen voor gewrichten zijn van hoge kwaliteit. Vindt u het lastig om een keuze te maken en heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of via ons contactformulier.