Terug naar Overzicht

Kurkuma Extract

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 29,95
 • Koop 2 voor € 23,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 22,46 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 20,97 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Kurkuma is een van de meest gewaardeerde kruiden ter wereld. In Nederland wordt kurkuma ook wel geelwortel genoemd. Het is verantwoordelijk voor de kleur in kerrie en mosterd. In India wordt het al eeuwenlang succesvol gebruikt voor gezonde en soepele gewrichten en voor de darmfunctie. Kurkuma (Curcuma longa) extract is een krachtige antioxidant. Elke capsule bevat maar liefst 500 mg curcumine! Dit is de stof in kurkuma die zo waardevol is. De capsules zijn geschikt voor vegetariërs. Meer informatie vind u op onze overzichtspagina over kurkuma supplementen.

 

Kenmerken

 • Speciaal met 5 mg bioperine (zwarte peperextract)
 • Curcumin C3 Complex®
 • Krachtige antioxidant*
 • Voor hart en bloedvaten*
 • Ondersteunt gal en leverreiniging*
 • Bevordert de spijsvertering*
 • Voor soepele gewrichten *
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 

Logo IFS Food

logo vegetarisch

Logo Curcumin Complex

Logo Bioperine

 

Kurkuma Extract

Meer informatie

Wat is kurkuma?

Onze capsules zijn gevuld met kurkuma. In Nederland noemen we kurkuma ook wel ‘geelwortel’. Kurkuma is de vermalen gele wortel van de plant curcuma longa. Deze komt oorspronkelijk uit de tropische gebieden van India en Zuidoost-Azië. Het wortelpoeder is geliefd in de Aziatische keuken. Het wordt ook als kleurstof gebruikt bij het verven van stoffen. 

Wat zijn curcuminoïden?

Uit de gemalen wortel van de curcuma longa worden curcuminoïden gewonnen. Curcuminoïden zijn moleculen die bekend staan als polyfenolen. Dit zijn plantaardige stoffen die het menselijk lichaam op verschillende manieren kunnen beïnvloeden. Ons kurkuma extract capsules bevatten maar liefst 95% (475 mg) van deze heilzame curcuminoïden. De stof curcumine is de bekendste. Voor een betere opname is daar nog zwarte peper extract aan toegevoegd.

Wat is de functie van Zwarte Peper extract: Bioperine?

Uw spijsverteringskanaal kan slechts een deel van de voedingsstoffen opnemen. We noemen het gedeelte van een voedingsstof dat het lichaam kan verteren, opnemen en gebruiken, de ´biologische beschikbaarheid´. De biologische beschikbaarheid van eiwitten is erg hoog en kan soms wel 90% zijn. De rest verlaat op natuurlijke wijze het lichaam. Om een voedingsstof in het lichaam op te nemen, is het noodzakelijk dat het in de bloedbaan terechtkomt via de celwand van de darmcellen. Dat is bij grotere moleculen lastig. Zwarte peperextract oftewel piperine (BioPerine) helpt de wanden van de darmcellen om meer te ontspannen. Daardoor kunnen grotere deeltjes zoals kurkuma toch passeren. Dat is de reden waarom wij BioPerine (zwarte peperextract) aan onze supplementen met kurkuma/curcumine hebben toegevoegd. 

Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma capsules bieden diverse gezondheidsvoordelen. Een gegeven waarmee men in Azië al eeuwen bekend is. Kurkuma wordt daar al eeuwen lang door mensen gebruikt voor het behoud van een goede gezondheid. De belangrijkste voordelen van deze krachtige antioxidant zijn onder meer dat-ie ondersteuning biedt aan de lever en en het bewegingsapparaat en de spijsvertering stimuleert. Bovendien verzorgt kurkuma de spieren en de gewrichtsfunctie. Ook mensen die bewegen en daarbij soepele gewrichten willen behouden, kunnen baat hebben bij kurkuma extract capsules. Wij verkopen ook een ander populair product waarbij kurkuma wordt gecombineerd met groenlipmossel en zwarte besblad

Iedereen die van de Indiase keuken houdt, is waarschijnlijk bekend met de lichte smaak en subtiele bitterheid van kurkuma. Het aroma geeft een unieke smaak aan gerechten. Kurkuma wordt als een superfood aangeduid omdat het als krachtige antioxidant ook nog eens ondersteuning biedt voor:

 • hart en de bloedvaten*
 • de gal- en leverreiniging*
 • het geheugen*
 • de spijsvertering en soepele gewrichten*
 • de luchtwegen*

Kan ik via mijn eten niet genoeg curcumine binnenkrijgen?

In ons land krijgen de meeste mensen niet veel curcumines binnen, omdat het geen vast onderdeel is van 'de Nederlandse pot'. Het is daarom interessant om te weten dat 1 kurkuma capsule gelijk staat aan 30 gram kurkuma keukenpoeder. U kunt natuurlijk elke dag 30 gram kurkuma poeder aan uw gerecht toevoegen, maar praktisch gezien is dat geen optie. Het voordeel van kurkuma extract supplementen is dat u op een eenvoudige manier uw dagelijkse dosering curcumine binnen krijgt. Wilt u hierover meer weten? Lees ons blog over kurkuma supplementen en koken met kurkuma. 

Waarom zou u onze kurkuma capsules kopen?

Er zijn meerdere redenen om onze kurkuma capsules te kopen. U bent ervan verzekerd dat u goede kwaliteit en een hoog geconcentreerd supplement ontvangt. Elke capsule bevat maar liefst 500 mg curcumine (95% curcuminoïden) en daarnaast 5 mg zwarte peper extract (BioPerine).

Wilt u onze unieke formule van curcumine, gecombineerd met het enzym bromelaïne, bestellen? Dan kunt u in onze webshop andere kurkuma capsules bestellen: Kurkuma Plus. U profiteert bovendien altijd van de volgende voordelen.

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

De biobeschikbaarheid van Curcumin C3 Complex® van Sabinsa

Bijgaande inventarisatie, die door het onafhankelijke vaktijdschrift Nutracos (april 2015) is opgesteld, zet alles mooi naast elkaar. De conclusie is in het voordeel van Sabinsa! Geen enkele andere fabrikant standaardiseert naast curcumine op demethoxycurcumin en bisemethoxycurcumin omdat dit procedé en die standaardisatie door Sabinsa is gepatenteerd. Om met het prijsniveau van Sabinsa te kunnen concurreren, komt een aantal bedrijven met het concept 'hogere biobeschikbaarheid'. Dit wordt dan vaak gedaan door een fractie curcuma poeder of curcuma extract te mengen met een goedkope emulgator als lecithine of phosphatidylcholine.

Vervolgens wordt alleen de aandacht gevestigd op een hogere oplosbaarheid in water en in sommige gevallen op een hoger gehalte curcumine in het bloed. De daaruit getrokken conclusies dat de zo aangeboden 'curcumine' beter zou zijn, zijn behoorlijk kort door de bocht en niet klinisch onderbouwd. De werkzaamheid van curcumine in het algemeen is aangetoond, vooral door studies van Sabinsa. Het verkopen van een steeds lagere dosering gepaard aan een steeds betere wateroplosbaarheid zal echter uiteindelijk het vertrouwen van de consument in curcumine schade toebrengen.

Het curcuminegehalte in het bloed is niet alleen afhankelijk van de aanvoer, maar ook van de snelheid waarmee deze op de plaats van bestemming wordt afgebroken en de metabolieten die het vormt. Het Nutracos-artikel gaat daar ook op in.

Let op: intussen blijkt er ook curcumine poeder op de markt te worden gebrachtdat 'verrijkt' is met synthetische curcumine en wordt verkocht als curcumine extract. Sabinsa en Healthy Vitamins vragen hier alert op te zijn en proberen te helpen om dit aan de bron (bij het synthesebedrijf) te stoppen. Dit is immers schadelijk voor de hele curcuminemarkt.

 

Samenstelling

Kurkuma Extract

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 41 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
Curcumin C3 Complex® (min. 95% curcuminoïden)

500 mg

Bioperine© (Zwarte peper extract)

5 mg

 

Ingrediënten:
Curcumin C3 Complex®, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), zwarte peper extract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 3 capsules per dag. Het liefst rond een maaltijd innemen.
Dosering NIET overschrijden.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij lever- en/of galwegstoornissen.

 

Wilt u meer informatie over een mogelijke interactie met medicijnen?
De Rijksoverheid heeft over kurkuma een speciale pagina aangemaakt. Die kunt u hier lezen.

 

Let op:
Omdat kurkuma eventueel kan afgeven, kunt u het beste uw handen wassen na gebruik.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

 

Capsule maat

 

Vragen

Wat is kurkuma?

Kurkuma is het ‘gouden’ kruid dat al duizenden jaren in India wordt gebruikt binnen de Ayurveda, maar ook culinair. Kurkuma (Curcuma longa) wordt in Nederland geelwortel genoemd en geeft onder meer aan kerrie een gele kleur.

 

Wat is curcumine?

De afgelopen 20 jaar heeft de wetenschap de verbindingen in kurkuma onderzocht. Deze verbindingen worden curcuminoïden genoemd, waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine heeft vele gunstige effecten op het lichaam en wordt gezien als een krachtige antioxidant.

 

Waar is kurkuma goed voor?

Kurkuma:

 • draagt bij aan de normale werking van de gewrichten*
 • draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering*
 • is goed voor de lever*
 • ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten*
 • draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte*
 • heeft een positieve invloed op het immuunsysteem*
 • voor gezonde luchtwegen*
 • en is een antioxidant*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Waar komt kurkuma in voor?

Kurkuma komt voor in alle culinaire kruidenmengsels die een gele kleur hebben. Geelwortel kan vers worden gekocht bij Toko’s, maar de enige manier om curcumine in geconcentreerde vorm binnen te krijgen, is via een kwalitatief goed voedingssupplement zoals bijvoorbeeld kurkuma extract. Naast kurkuma extract verkopen wij ook Kurkuma Plus en voedingssupplementen met curcumine zoals Super Curcumine, Groenlipmossel & Curcumine en Berberine & Curcumine.

 

Is kurkuma gezond?

Kurkuma wordt binnen de Ayurveda al eeuwen gebruikt voor diverse toepassingen. Aan bovenstaande gezondheidsclaims (die ter beoordeling bij de EFSA in behandeling zijn) is te zien dat kurkuma een positief effect heeft op de gezondheid.

 

Welke dosering is aanbevolen?

(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 3 capsules per dag. Het liefst rond een maaltijd innemen.
Dosering NIET overschrijden.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Kurkuma Extract

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Collageen en kurkuma
Kan Kurkuma extract gecombineerd worden met collageen hydrolysaat?
Antwoord: Jazeker, dit is een goede combinatie.
Productwaardering
Review by Irma Smeets / 12 april 2020
Capsules werken goed
Erg tevreden! Mooie, snelle service en de kurkuma capsules lijken een goede werking te hebben op mijn darmfunctie! Erg fijn!
Productwaardering
Review by Masha Kuijper / 7 juni 2019
Het helpt me al echt
Al jaren ben ik aan het rondlopen met al met vreemde XXcensuurXX in beide voeten, af en toe de linkerkant en dan weer de rechterkant. Soms had ik weken niets, en dan ineens vanuit het niets was het weer raak.. Een paar dagen maar een "regulier middel" tot mij genomen en toen ging het weer goed. Echter van dat middel kreeg ik neveneffecten, dus dat heb ik maar weggegooid. Dan maar XXcensuurXX (ander middel) dacht ik. Maar Kurkuma met zwarte peper en olijfolie stond ook op mijn lijstje. Ergens had ik vernomen dat dit goede resultaten gaf, echter bij mij niet. Toen dacht ik, hoe kan dit nou? En toen ben ik er verder in gedoken en kwam ik erachter dat ik geen goedkoop "huis,tuin en keuken kurkuma poeder" moest hebben maar het kurkuma extract met curcumines. Dit is namelijk een inmens verschil bleek later. Op het internet ben ik gaan speuren en de kwaliteit en prijs naast elkaar gaan leggen. Op dat moment kwam ik bij Vitaminesperpost uit. Wist op dat moment nog niet dat jullie een snelle service hebben. Na een aantal dagen lag het pakje al in ons huis. Zelf gebruik ik nu 2 capsules per dag, in combinatie met groenlipmossel extract. Even afkloppen maar ik heb echt het gevoel dat dit mij helpt. Mijn gewrichten zijn soepel. Wordt smorgens op een goede manier wakker, en de hele dag ben ik aan het bewegen, het zingen en fluiten. En dat voor iemand van boven de 65 jaar.
Productwaardering
Review by Blije gebruiker 65+ / 27 mei 2019
kurkuma of curcumine ?
Betreft dit alleen het geïsoleerde 'curcumine' stofje of kurkuma ; het poeder van de hele wortel? Ik geef namelijk meestal de voorkeur aan 'full spectrum' van wortels of planten.
Antwoord: In dit product zit voornamelijk curcumine, echter wel het full spectrum van de curcumines.
Productwaardering
Review by Özcan / 17 mei 2019
Selle levering
Hele snelle levering Gisteren besteld,vandaag al in huis. Ga het voor de eerste keer gebruiken.
Productwaardering
Review by A .Marijnissen / 8 maart 2019
Makkelijk
Gemakkelijk te bestellen
Productwaardering
Review by klant / 10 februari 2019
Klantvriendelijk
Prima product. Ik koop altijd Kurkuma Extract bij vitaminesperpost. Afgelopen zomer waren er 2 zakjes verstuurd waarbij de capsules afgaven. Dit kwam omdat de borstelmachine in de fabriek ze niet goed had afgestoft. En met kurkuma is dat erg lastig. We belden ze op en kregen een begrijpend luisterend oor en zelfs een gratis zakje opgestuurd. Dit is een perfecte afhandeling van een klacht. Hierdoor blijf ik bestellen bij vitaminesperpost.
Productwaardering
Review by Henry / 27 december 2018
Prima product en tevreden
Een razend snelle levering van een uitstekend product. Wij kopen dit supplement nu al 2 jaar in deze webwinkel en zijn er erg tevreden over.
Productwaardering
Review by G. Keizer / 12 september 2018
Poeder op de capsules
Normaal ben ik altijd zeer te spreken over jullie kurkuma capsules. Echter de capsules die ik july heb gekocht ben ik niet tevreden over. Er zat namelijk wat geel poeder aan de buitenkant van de capsules. Het vervelende is dat die kleur aan je handen blijft zitten. Ik hoop dat dit niet de gewoonte wordt bij jullie supplement.

Antwoord: Beste Angela helaas was er een kleine partij kurkuma capsules deze zomer waar het poeder niet goed van afgeblazen was (na het capsuleren in de fabriek worden de capsules onder een blower schoon geblazen). Wij begrijpen dat het heel vervelend is wanneer de gele kleur aan uw handen blijft zitten. Het was gelukkig een kleine partij, maar wij zorgen er voor dat dit niet meer gebeurd. U betaald immers veel voor dit supplement, Ondertussen verkopen wij alweer de standaard kwaliteit kurkuma capsules die u als klant van ons gewend bent. Nogmaals onze excuses.
Productwaardering
Review by Angela / 2 september 2018
Fijne klantenservice
Pas weer gestart met dit product ben benieuwd. Ik wil graag vermelden dat ik zeer tevreden ben over de klantenservice. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Helemaal top
Productwaardering
Review by Bertie / 30 juli 2018
vraag over de verschillende curcumine produkten van vitaminesperpost
Ik ben op zoek naar een kurkuma produkt voor o.a. mijn gewrichten. Ik zie dat ik keuze heb uit Kurkuma Plus, Kurkuma Extract en Super Curcumine. Welk van deze drie kan ik het best gaan gebruiken?
Antwoord: Kurkuma extract zou een goed begin zijn. Bij al deze supplementen wordt de zelfde basisgrondstof gebruikt.
Productwaardering
Review by Inge / 12 juni 2018
Erg goed!
Nadat ik uitgebreid onderzoek heb gedaan en heel veel verschillende supplementen heb vergeleken, op deze Kurkuma supplementen uitgekomen ivm de beste samenstelling. Mijn moeder gebruikt (onder andere) deze Kurkuma al geruime tijd voor haar gewrichten met een super goed resultaat! Naast Kurkuma heeft mijn moeder niets meer nodig.
Productwaardering
Review by Lotti / 5 juni 2018
Zo Goed!
Na ruim 31 jaar, meerdere malen per jaar dat mijn gewrichten niet meewerken. Bovendien heb ik XXcensuurXX . Het afgelopen jaar Curcumine gebruikt. Het bewegen gaat nu soepel. Mijn huid is opmerkelijk rustig en de XXcensuurXX zijn. Ik gebruik naast dit supplement ook PEA. Wat is het heerlijk om met soepele gewrichten te leven! Verder heb ik niets meer nodig.
Productwaardering
Review by E / 16 april 2018
Zeer goed product
Zeer tevreden goed product snelle verzending makkelijk in te nemen
Productwaardering
Review by Ruud / 23 februari 2018
Kurkuma Extract
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Hoge dosering en zeer makkelijk in te nemen. Zeer krachtig en natuurlijk middel.
Productwaardering
Review by Martijn / 17 januari 2018
Tevreden
Ik ben heel tevreden over de kurkumacapsules die ik nu al een paar maanden slik. Mijn conditie is goed op dit moment. Ik zit vol energie. Voor mijn gewrichten is dit ook goed. Snelle levering en de korting is ook mooi meegenomen
Productwaardering
Review by Tiny. V / 2 januari 2018
Kurkuma Extract aanrader!
Gebruik Kurkuma extract en ben dik tevreden! Heb bijna geen XXcensuurXX meer. Snelle levering!
Productwaardering
Review by Susan / 14 december 2017
Voel me weer mens
Fantastisch middel, ik gebruik het nu een paar maanden vanwege mijn gewrichten. Kan nu veel doen.
Productwaardering
Review by J. Hoekstra / 24 oktober 2017
geweldig spul.
Ik heb XXcensuur XX in beide knieen ik gebruikt het nu een maand en ik ben zeer tevreden over de werkzaamheid. Kan weer van alles doen.
over Kurkuma.
Productwaardering
Review by Bert Wijker / 21 oktober 2017
Voel me beter
Ik gebruik het nog maar een week of 2 maar krijg al meer energie...ga lekker door met gebruiken. Ook neem ik ashwagandha.
Productwaardering
Review by Taan / 4 oktober 2017
Voel me prettig
Mijn gewrichten doen het al geruime tijd niet zo als ik wil. Mensen die er "verstand" van hebben sturen me van kastje naar de muur. Ik ben nu begonnen met een eigen zoektocht. O.a. kurkuma helpt mij hierbij.... ik slik het nu al 2 jaar consequent samen met o.a. glucosamine en ben binnenkort van plan ook de groenlipmossel in te gaan nemen. Voel me goed en zonder ongewenste neveneffecten van de kurkuma. Had eerst wel wat moeite met grote capsules maar inmiddels gewend.
Productwaardering
Review by van den Hout / 11 augustus 2017
Kurkuma
Ik ben er heel tevreden mee. Gebruik het nu een week of 5 voor mijn rug. Ik gebruikte eerst XXcensuurXX. Nu gebruik ik dit niet meer. Heb net weer een nieuwe bestelling gedaan. Ik voel me herboren nu ik weer alles kan doen. Dus zeker een aanrader mensen.
Productwaardering
Review by Citty / 2 januari 2017
Kurkuma met duivelsklauw en boswellia
Ik gebruik Kurkuma met Duivelsklauw en Boswella, erg snel geleverd en er is niets op aan te merken
Productwaardering
Review by Bert P. / 25 november 2016
Goede produkt en snelle verzending
Voor de eerste keer hier Kurkuma extract gekocht en het voldoet prima Ook de bestelling was op tijd, kortom zeer tevreden.
Productwaardering
Review by Gerard Verhagen / 20 november 2016
Aanrader voor gewrichten
Kurkuma extract is heel goed voor mijn gewrichten. Ben heel tevreden en raadt dit product aan.
Productwaardering
Review by Jans / 2 november 2016
Top!
Top product!
Productwaardering
Review by Angela / 14 september 2016
4 capsules per dag
Zelf neem ik 4 capsules per dag voor mijn gewrichten zodat ze soepel zijn. Met soepele gewrichten kan ik fijn lopen. Het is ook goed voor je geheugen schijnt. En daarnaast kan je je lever hiermee reinigen. Wat ook erg goed is dat ze zwarte peper extract erbij hebben gedaan, daardoor wordt de Kurkuma beter opgenomen.

Productwaardering
Review by Thomas Wilmans / 21 juni 2016
Werkt prima
Kurkuma en zwarte knoflook werken prima!
Productwaardering
Review by Tuyet nhan / 19 april 2016
Kurkuma is extra sterk!
Razendsnel bezorgd en top kwaliteit!
Productwaardering
Review by Ellen / 13 april 2016
Geen mosterd na de maaltijd, maar curcumine capsules!
Het actieve ingrediënt in kurkuma dat de mosterd kleurt is Curcumine. Curcumine helpt om LDL-cholesterol te verlagen en is voor veel meer dingen goed. Deze curcumine capsules bevatten maar liefst 95% curcuminoïden. Dan weet ik dat het produkt van kwaliteit is.
Productwaardering
Review by Mosterdman / 25 december 2015
Net begonnen
Het is nog te voorbarig om te zeggen of het goed werkt, dit omdat mijn moeder slechts drie dagen geleden is gestart met het slikken.
Productwaardering
Review by Ralf / 3 november 2015
Prima webshop
Prima webshop, deze geelwortel capsules worden ook in de Ayurveda aangeraden. Via mijn "coach" ben ik op jullie website gekomen.
Productwaardering
Review by dreamer / 28 augustus 2015
Goedkoopste Kurkuma met goede kwaliteit
Dit is het goedkoopste Kurkuma supplement die ik kon vinden via google. Ze hebben 30% korting wanneer je 4 potjes gaat kopen. Ook de sterkte heb ik vergeleken met andere merken en deze hoort bij de sterkste. En er zit ook Bioperine in, dat maakt dat de kurkuma capsules beter worden opgenomen.
Productwaardering
Review by Richard. D / 10 juni 2015
Gebruik het al 2 jaar
Ik gebruik nu dit supplement voor 2 jaar zonder onderbreking, het heeft een goed effect op mijn organisme!

Productwaardering
Review by Charles / 16 november 2014
Supersnel, mooie prijs, en fijne service
Het bestellen van de 500 mg kurkuma capsules via vitaminesperpost ging makkelijk en er is een vlotte service. Wanneer je vragen stelt worden ze snel beantwoord.
Productwaardering
Review by Jacob Veenstra / 2 juli 2014
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen