Stemming en Zin

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Supplementen voor het libido

De term ‘libido’ verwijst naar de geslachtsdrift van de mens. De behoefte aan seks verschilt per persoon en hangt onder meer samen met leeftijd, hormonen, leefstijl en genetische aanleg. Ook uw geestelijke en lichamelijke gezondheid beïnvloeden uw potentie en seksuele energie. Als u u moe of chagrijnig voelt, is het moeilijker om in de stemming te komen dan wanneer u fris en fit uw bed instapt. Sommigen grijpen dan naar libidoverhogend voedsel zoals oesters of andere afrodisiaca. Maar u kunt natuurlijk ook een lustopwekkende kruid voor vrouwen of een lustopwekkende supplement voor mannen bestellen!

Heeft u minder zin in seks? Kijk naar de oorzaak

Lustopwekkende kruiden hebben natuurlijk alleen effect heeft als u ook andere factoren aanpakt die samenhangen met uw seksuele energie. Bent u bijvoorbeeld voldoende uitgerust? Zit u lekker in uw vel? Ervaart u veel stress? Leeft u gezond? Er zijn tal van oorzaken die ten grondslag van een verlaagd libido kunnen liggen. Probeer waar mogelijk uw stress te reduceren, vaker te bewegen en gezonder te eten. Heeft u de eerdergenoemde factoren al aangepakt en heeft dit nog niet het gewenste effect? Dan kunt u een van onze natuurlijke supplementen voor het libido inzetten. 

Waarom kruiden voor het libido bij vitaminesperpost.nl kopen?

Vitaminesperpost.nl is een van de grootste aanbieders in Nederland van natuurlijke libidokruiden voor mannen en vrouwen. Wij verkopen tal van natuurlijke middelen voor het libido die bijdragen aan een bevredigend seksleven. Het gaat om kruiden, paddenstoelen en fruitsoorten, die al eeuwenlang worden ingezet ter ondersteuning van het libido. 

Rode maca bevat stoffen die energie geven en goed zijn voor het libido*. Ideaal als u eigenlijk wilt vrijen, maar moe bent. Ashwagandha, een geliefd supplement onder onze vrouwelijke klanten, is een kruid dat het lichaam helpt om beter met stress om te gaan*. Dit kruid is een aanrader als u tijdens spannende periodes merkt dat van invloed is op uw libido. Stress is namelijk funest voor het lustgevoel. Het is dus het is niet zo gek dat een kruid dat u juist op dit punt ondersteunt, ook een positief effect heeft op uw seksuele energie. Een ander geliefd kruid is shatavari. Shatavari biedt ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie* en is goed voor het libido* van man en vrouw. 

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Kies voor de aantrekkelijke voorwaarden van vitaminesperpost.nl:

  • Geschikt voor vrouwen én mannen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
  • Pakket past door de standaard brievenbus
  • Uw libidosupplement wordt discreet verzonden

Contact en advies?

Misschien vindt u het lastig om te bepalen welk libidosupplement voor u het meest geschikt is. Aarzel dan niet om onze adviseurs te bellen. Dit kan anoniem en wij zullen uw gegevens nooit noteren. Onze specialisten zijn graag bereid om u tijdens kantooruren te woord te staan op nummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier.