Super Libido Vrouw

Waardering:
84% of 100
11  Reviews
 • Complete kruidenformule voor nog meer plezier
 • Bevat rhodiola, ashwagandha, saffraan, maca, ginkgo biloba
 • Met BioPerine® voor een betere opname
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Super Libido Vrouw is een 100% natuurlijke formule ter ondersteuning van het libido van de vrouw. Dit natuurlijke middel bevat maar liefst 9 plantaardige stoffen. Een van die stoffen is rhodiola, dat helpt om in de juiste stemming te komen en goed is voor de bloedcirculatie. Muira puama, een populair liefdeskruid in Brazilië, is eveneens toegevoegd. En tenslotte zit er BioPerine® in om ervoor te zorgen dat alle stoffen goed door het lichaam worden opgenomen. 

Super Libido Vrouw

Kenmerken

 • Complete kruidenformule voor nog meer plezier
 • Bevat onder meer rhodiola:
  - Goed voor de bloedcirculatie*
  - Gunstig voor een goede geestelijke balans*
 • Met ashwagandha en saffraan:
  - Ontspannend*
 • Met maca en saffraan voor het libido*
 • Bevat ginkgo biloba: goed voor de doorbloeding*
 • Met BioPerine® voor een betere opname
 • Mannen kunnen dit ook gewoon gebruiken
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende. 

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 


Meer informatie

Het libido van de vrouw

Het libido van zowel mannen als vrouwen schommelt van nature door de jaren heen. Hoogte- en dieptepunten vallen samen met het begin of einde van een relatie of met belangrijke veranderingen in het leven. Daarnaast heeft iedere vrouw een andere hormoonhuishouding. Ook dit kan de seksuele interesse beïnvloeden.

Super Libido Vrouw als ondersteuning of aanvulling

Supplementen voor het libido kunnen aan zowel mannen als vrouwen aanvulling of ondersteuning bieden. Met betrekking tot seksueel verlangen is het belangrijk een ontspannen geest en een fit lichaam te hebben. Mensen die regelmatig sporten (bewegen), hebben gemiddeld genomen een betere doorbloeding van het lichaam waardoor de geslachtsdelen sneller gevoelig worden. Het grootste lustopwekkend middel is dus een ontspannen en vrije geest.

9 plantaardige stoffen om het libido van de vrouw te ondersteunen:

 1. Maca: Maca is de naam van een voedzame, zetmeelhoudende knol uit Peru. Dit extract is zeer geconcentreerd (6:1) omdat het zetmeel op een speciale manier uit de knollen wordt gehaald. Maca wordt onder meer gebruikt voor ondersteuning van het libido*.
 2. Ashwagandha: Ashwagandha is een belangrijk kruid in de Ayurveda (Indiase kruidenkunde) en oefent zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed uit. Dit extract bevat het hoogste aantal withanolides dat verkrijgbaar is: minstens 7%.
 3. Muira puama: Deze boom komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse Amazonegebied. Muira puama wordt ook wel ‘potentiehout’ genoemd en ondersteunt het libido* van zowel man als vrouw.
 4. Catuaba: Het wordt door de indianen ook wel het 'ontspanningskruid van de goden' genoemd. In Brazilië is het om zijn vermaarde werking enorm populair bij Braziliaanse liefdeskoppels.
 5. Rhodiola: dit supplement is gestandaardiseerd op 3% rosavine en 1% salidroside. Van deze stoffen wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor de rustgevende* en opbeurende* invloed op de gemoedstoestand*.
 6. L-theanine: L-theanine is een wateroplosbaar aminozuur. Het wordt in de bladeren van de groene theeplant (Camellia sinensis) gevonden. Al sinds de oudheid wordt gezegd dat het drinken van groene thee ontspannend is.
 7. Saffraan: hoog gestandaardiseerd saffraanextract (0,3% saffranal) is gunstig voor een goede geestelijke balans* en bij stress*. Van oudsher staat saffraan eveneens bekend om de invloed op het libido*.
 8. Ginkgo Biloba: is de oudste boom op aarde. Ginkgo biloba is goed voor de doorbloeding*, de concentratie* en het geheugen*.
 9. BioPerine®: het extract van zwarte peper. Dat zorgt ervoor dat de bovenstaande acht stoffen optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Dit is een natuurlijk middel. Het is raadzaam om voorzichtig te beginnen met 1 capsule of maximaal 2 capsules, om uw lichaam en geest eraan te laten wennen.

Waarom Super Libido Vrouw bij vitaminesperpost.nl kopen?

De formule Super Libido Vrouw die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is een speciale formule met 9 stoffen. Het supplement en is volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Voor een betere opname is  BioPerine® aan de formule toegevoegd. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Snel + gratis thuisbezorgd binnen Nederland
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Super Libido Vrouw

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 24 gram.

Ingrediënten per 2 vergetarische capsules:  
Maca-extract (6:1) 250 mg
Ashwagandha-extract (min. 7% withanoliden) 250 mg
Muira Puama-extract (4:1) 200 mg
Catuaba-extract (4:1) 200 mg
Rhodiola-extract (min. 3% rosavine en 1% salidroside) 100 mg
L-Theanine (uit groene thee-extract)  100 mg
Saffraan-extract (0,3% safranal)(Satiereal™)    50 mg
Ginkgo Biloba (50:1)(min. 24% ginkgoflavonglycosiden en 6% terpeenlactonen)    50 mg
Zwarte peperextract (BioPerine®)     5 mg

Ingrediënten:
Maca, ashwagandha, muira puama, catuaba, rhodiola, L-theanine, saffraan, ginkgo biloba, zwarte peperextract (BioPerine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 tot 4 capsules met wat water op de avond van het 'intiem' zijn. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam en geest.
Dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Vermijd gebruik bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en slaapmiddelen.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Libido Vrouw
Uw waardering