Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Super Libido Vrouw

Waardering:
86% of 100
7  Reviews
 • Complete kruidenformule voor nog meer plezier
 • Bevat rhodiola, ashwagandha, saffraan, maca, ginkgo biloba
 • Met BioPerine voor een betere opname
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
€ 19,95
 • 2 voor € 15,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor € 14,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor € 13,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Earn 50punten for writing a review for this product

Beschrijving

Super Libido Vrouw is een 100% natuurlijke formule ter ondersteuning van het libido van de vrouw. Dit natuurlijke middel bevat maar liefst 9 plantaardige stoffen. Een van die stoffen is rhodiola, dat helpt om in de juiste stemming te komen en de bloedcirculatie te bevorderen. Muira puama, een populair ‘liefdeskruid’ in Brazilië, is eveneens toegevoegd. En tenslotte zit er BioPerine in om ervoor te zorgen dat alle stoffen goed door het lichaam worden opgenomen. Het gaat er niet om of u het nodig hebt, maar dat u (nog) meer plezier kunt beleven!

 

Kenmerken

 • Complete kruidenformule voor nog meer plezier
 • Bevat onder meer rhodiola:
  - Goed voor de bloedcirculatie*
  - Voor een goede gemoedstoestand*
  - Adaptogene werking*
 • Met ashwagandha en saffraan:
  - Voor een ontspannen gevoel en bij stress *
 • Met maca en saffraan voor het libido*
 • Bevat ginkgo biloba voor de doorbloeding*
 • Met BioPerine voor een betere opname
 • Mannen kunnen dit ook gewoon gebruiken
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 Meer informatie

Het libido van de vrouw

Het libido van zowel mannen als vrouwen schommelt van nature door de jaren heen. Hoogte- en dieptepunten vallen samen met het begin of einde van een relatie of met belangrijke veranderingen in het leven. Daarnaast heeft iedere vrouw een andere hormoonhuishouding. Ook dit kan de seksuele interesse beïnvloeden.

Super Libido Vrouw als ondersteuning of aanvulling

Supplementen voor het libido kunnen aan zowel mannen als vrouwen aanvulling of ondersteuning bieden. Met betrekking tot seksueel verlangen is het belangrijk een ontspannen geest en een fit lichaam te hebben. Mensen die regelmatig sporten (bewegen), hebben gemiddeld genomen een betere doorbloeding van het lichaam waardoor de geslachtsdelen sneller gevoelig worden. Het grootste lustopwekkend middel is dus een ontspannen en vrije geest.

Waarom als vrouw een libidomiddel gebruiken?

Vitaminesperpost.nl verkoopt een 100% natuurlijk supplement om het vrouwelijk libido te ondersteunen. Sommige van deze planten en kruiden bevorderen de bloedcirculatie of dragen bij aan de energievoorziening, terwijl andere bijdragen aan een positieve gemoedstoestand en een opgewekt humeur. 

9 plantaardige stoffen om het libido van de vrouw te ondersteunen:

 1. Maca 6:1: Maca is de naam van een voedzame, zetmeelhoudende knol uit Peru. Dit extract is zeer geconcentreerd omdat het zetmeel op een speciale manier uit de knollen wordt gehaald. Maca wordt onder meer gebruikt om energie te verkrijgen en voor ondersteuning van het libido.
 2. Ashwagandha: Ashwagandha is een belangrijk kruid in de ayurveda. Het wordt gezien als een adaptogeen. Adaptogenen oefenen zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed uit. Dit extract bevat het hoogste aantal withanolides dat verkrijgbaar is: minstens 7%.
 3. Muira puama: Deze boom komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse Amazonegebied. Muira puama wordt ook wel ‘potentiehout’ genoemd en stimuleert het libido van zowel man als vrouw.
 4. Catuaba:  Het wordt door de indianen ook wel het 'ontspanningskruid van de goden' genoemd. In Brazilië is het om zijn vermaarde werking enorm populair bij Braziliaanse liefdeskoppels.
 5. Rhodiola: dit supplement is gestandaardiseerd op 3% rosavine en 1% salidroside. Van deze stoffen wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor de rustgevende en opbeurende invloed op de gemoedstoestand.
 6. L-theanine: L-theanine is een wateroplosbaar aminozuur. Het wordt in de bladeren van de groene theeplant (Camellia sinensis) gevonden. Al sinds de oudheid wordt gezegd dat het drinken van groene thee ontspannend is.
 7. Saffraan: hoog gestandaardiseerd saffraanextract (0,3% saffranal) voor een goede gemoedstoestand en bij stress. Van oudsher staat saffraan eveneens bekend om de invloed op het libido.
 8. Ginkgo Biloba: is de oudste boom op aarde. Ginkgo biloba bevordert de doorbloeding, de concentratie en het geheugen.
 9. BioPerine: het extract van zwarte peper. Dat zorgt ervoor dat de bovenstaande acht stoffen optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Dit is een natuurlijk middel. Het is raadzaam om voorzichtig te beginnen met 1 capsule of maximaal 2 capsules, om uw lichaam en geest eraan te laten wennen.

Belangrijk: onze libido capsules zijn ook geschikt voor vrouwen die nog meer willen genieten en iets extra's willen ervaren.

Waarom Super Libido Vrouw kopen bij vitaminesperpost.nl?

De formule Super Libido Vrouw die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is een speciale formule met 8 stoffen en is gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Aan de formule die u bij ons kunt kopen, is voor een betere opname BioPerine toegevoegd.

 • Snel + gratis thuisbezorgd binnen Nederland
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Super Libido Vrouw

 

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 24 gram.

 

Ingrediënten per 2 capsules:  
Maca extract (6:1 Concentraat) 250 mg
Ashwagandha extract (7% withanoliden) 250 mg
Muira Puama extract 200 mg
Catuaba extract 200 mg
Rhodiola extract (min 3% rosavine en 1% salidroside) 100 mg
L-Theanine 100 mg
Saffraan extract (Satiereal) (0,3% saffranal)   50 mg
Ginkgo Biloba (min. 24%/6%)   50 mg
Bioperine     5 mg

 

Ingrediënten:

Maca, ashwagandha, muira Puama, catuaba, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), rhodiola, theanine, saffraan extract, ginkgo biloba, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), zwarte peper extract.

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 tot 4 capsules met wat water innemen op de avond van het 'intiem' zijn. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam en geest. Dosering niet overschrijden.

 

Waarschuwing:
Bevat ginkgo biloba: dit kan de werking van bloedverdunners beïnvloeden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

Capsule maat


Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Libido Vrouw
Uw waardering