Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Betaalmogelijkheden

Vitaminesperpost.nl biedt u verschillende manieren om te betalen. Met iDeal, Paypal, Mastercard, Visa of Mister Cash kunt u snel, eenvoudig en veilig betalen.

iDeal

iDEAL

In Nederland wordt er veel met iDeal betaald. Zo kunt u eenvoudig en veilig in uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen.


Paypal

PayPal

Met PayPal kunt u vanuit 190 verschillende landen betalen. Door een account aan te maken met uw e-mailadres kunt u de beschikbare opties zien om te betalen. Het is met PayPal ook mogelijk om op rekening te betalen.


Visa Mastercard

VISA en Mastercard

Met uw creditcard van VISA of Mastercard kunt u wereldwijd betalen. Betalingen met deze creditcards zijn veilig en betrouwbaar.


Mister CashMister Cash

Mister Cash

In België wordt er veel met de betalingsmethode Mister Cash betaald. Zo kunt u ook vanuit België eenvoudig en veilig in uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen.


Giropay

Giropay

In Duitsland wordt er veel met Giropay betaald, het lijkt op iDeal. Ruim 80 procent van de Duitse banken zijn aangeloten bij Giropay.


VVV Giftcard

VVV Giftcard

Heeft u een VVV Giftcard cadeau gekregen? U kunt deze ook bij ons besteden. Let op: papieren cadeaubonnen kunnen niet worden ingeleverd via de website. U kunt maximaal 50,- euro per bestelling met giftcard besteden.


Klarna

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Als u voor Klarna kiest kan het tot 24 uur duren voordat uw betaling goedgekeurd wordt.

Let op: Klarna werkt alleen voor klanten uit Nederland en Duitsland en (nog) niet voor klanten uit België.

Meer over Klarna vind u bij de veel gestelde vragen.