Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Detox & Cleanse

Supplementen om te detoxen

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Detox of reinigingskuur

Supplementen om te detoxen

Elke dag wordt onze lichaam bestookt met giftige stoffen en chemicaliën. Zowel van buitenaf als van binnenuit. Schoonmaakmiddelen, uitlaatgassen, rook. Al deze zaken bedreigen onze gezondheid van buitenaf. Ongezonde voeding zoals fastfood en bewerkt voedsel belasten ons lichaam van binnenuit met toxines (chemische stoffen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen). Sommige ongezonde stoffen kunnen we vermijden. Maar we kunnen onmogelijk de hele dag met een gasmasker rondlopen en alleen maar biologische groentes eten in een hutje op de hei.

Lichaam ontgiften

Gelukkig beschikt ons lichaam over een natuurlijk proces om te ontgiften zodat schadelijke stoffen worden opgeruimd. Wateroplosbare, lichaamsvreemde stoffen worden over het algemeen via de urinewegen uitgescheiden. Vetoplosbare stoffen kunnen het lichaam op twee manieren verlaten. Een deel wordt aan de gal gebonden en verlaat het lichaam via de ontlasting. De rest wordt via de lever verwerkt. Dit zelfreinigende proces van het lichaam gaat 24 uur per dag door.

U kunt uw lichaam hierbij ondersteunen door te kiezen voor een gezonde levensstijl met voldoende beweging, voldoende slaap en een gezond voedingspatroon. Daarnaast is het geen overbodige luxe om het lichaam zo nu en dan op te schonen met behulp van detox supplementen.

Ondersteuning van de lever

Wie serieus wil ontgiften door middel van een vasten- of detox kuur, dient extra aandacht te besteden aan de lever. De lever is een belangrijk orgaan dat altijd in de weer is met de verschillende stoffen die ons lichaam binnen komen. Populaire supplementen waarmee u uw lever ondersteunt zijn bijvoorbeeld mariadistel, artisjok en paardenbloem.Goede supplementen om het ontgiftingsproces te ondersteunen zijn:  Detox Formule, en Konjac extract. Veel detox supplementen hebben als prettige bijkomstigheid dat ze de spijsvertering bevorderen. Hierdoor ervaren velen een schoon gevoel na het detoxen en hebben meer energie. Ook zijn er mensen die na een detox dieet opeens snel afvallen en vinden dat hun huid er mooier uitziet.

Tip: een populair supplement in ons assortiment is onze Detox Plus Formule. Dit zijn 100% natuurlijke detox pillen die u uitstekend kunt combineren met een zevendaagse detox- of vasten kuur.

Gezond eten: heerlijke recepten met groente en fruit

Gezond eten begint natuurlijk met de inname van voldoende vezelrijke groente en fruit. Voedingsupplementen en detox pillen zijn slechts een aanvulling op uw dagelijkse voedingspatroon. Het belangrijkste blijft om dagelijks gezonde voeding te nuttigen en met mate te eten! Probeer zoveel mogelijk de giftige stoffen te vermijden door bewust te zijn van het voedsel dat u koopt. Dit kunt u doen door goed te letten op de ingrediënten op verpakkingen. Verder is het belangrijk om dagelijks groente en fruit te eten en (kruiden)thee of voldoende water te drinken. Af en toe maakt u een lekkere detox smoothie én u houdt voldoende rust. Probeer het gebruik van geraffineerde suikers en andere ongezonde stoffen tot een minimum te beperken. Gezonde tussendoortjes of gezonde snacks geven een vol gevoel zonder dat u met een knorrende maag rondloopt of een opgeblazen gevoel heeft. Denk hierbij aan: gedroogde vruchten, detox thee en rauwe groente en fruit met humus. Op het internet vindt u tal van heerlijke recepten.

Van binnen reinigen met detox supplementen

Veel van onze klanten kiezen voor natuurlijke supplementen om hen te ondersteunen tijdens een (zevendaagse) detox kuur. Bepaalde kruiden en algen hebben een reinigend effect op het lichaam en geven een gevoel van verzadiging. Hierdoor is het makkelijker om de kuur vol te houden. Zeker als u de supplementen combineert met gezonde voeding. Zoals een lekkere detox smoothie en voldoende water en/of groene thee. Water en thee helpen het lichaam te ontgiften door afvalstoffen snel en efficiënt af te voeren via de urine. De meeste mensen vallen ook een paar pondjes af, maar het lichaam van binnen reinigen is de belangrijkste reden voor een detox kuur. 

Lichaam reinigen met groentepoeder smoothies?

Wilt u uw lichaam reinigen? Er zijn veel verschillende vormen van detoxen en veel kruiden en supplementen met een reinigende werking. U kunt bijvoorbeeld volledig vasten en alleen water en kruidenthee drinken. Maar u kunt ook vasten door middel van groentesappen of door heel weinig te eten. U kunt ook groene reinigende smoothies maken met behulp van onze groentenpoeders. Deze zijn erg puur en bovendien gemakkelijk in gebruik. Kies altijd voor een reinigingsmethode die bij uw levensstijl past en neem voldoende rust. 

Meer weten?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag advies over onze detox supplementen? Onze vriendelijke voedingsexperts staan u graag te woord tijdens kantooruren op nummer: 075-612 12 47 (lokaal tarief). Of stuur een e-mail.