Liposomale Glutathion

Waardering:
100% of 100
2  Reviews
 • Best opneembare liposomale glutathion in de markt
 • Gefabriceerd volgens volledig natuurlijk productieproces
 • Levert direct glutathion af in de bloedbaan
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
49,95
 • 2 voor 39,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 37,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 34,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Liposomale glutathion wordt veel beter opgenomen dan andere glutathionsupplementen. Het is namelijk een sterk doorontwikkelde vorm van glutathion, opgeslagen in kleine vetbolletjes (liposomen). De vegetarische liposomale glutathion die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is geproduceerd door LipoCellTech™. Deze Nederlandse kwaliteitsleverancier produceert een unieke droge vorm van liposomale glutathion. Hierdoor is de opname ervan veel beter dan van traditionele (vloeibare) liposomale glutathionproducten.

Liposomale Glutathion

Kenmerken

 • Best opneembare liposomale glutathion in de markt, geproduceerd door LipoCellTech™
 • De enige Europese fabrikant met een volledig natuurlijke productiemethode
 • Levert direct glutathion in de bloedbaan
 • Heeft een ongekend hoge biologische beschikbaarheid
 • Kan goed met L-cysteïne en SAM-e worden gecombineerd
 • Bevat de gereduceerde stabiele vorm van glutathion
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten 
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en vormt geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 


Meer informatie

Wat is liposomaal?

The next generation effectieve voedingssupplementen. Zo kunnen liposomale voedingssupplementen met recht worden genoemd. Liposomale voedingssupplementen worden tot twintig maal beter opgenomen dan reguliere supplementen. Liposomaal houdt in dat de voedingsstof in kleine vetachtige bolletjes (liposomen) is verpakt. Hierdoor kunnen de liposomen onaangetast door het maagzuur de maag passeren. De gecapsuleerde voedingsstof wordt zo beschermd tegen vroegtijdige afbraak in het spijsverteringsstelsel. De bolletjes hebben de kenmerken van lichaamscellen. Dit verklaart waarom ze gemakkelijk door de darmwand kunnen, zonder te worden aangevallen. Deze doeltreffende aflevermethode zorgt ervoor dat liposomale supplementen een hoge biologische beschikbaarheid hebben. Biologische beschikbaarheid houdt in dat de gecapsuleerde voedingsstof goed wordt opgenomen in de bloedbaan en daardoor veel meer doet in het lichaam..

Wat is liposomale glutathion?

Glutathion is een lichaamseigen stof. Deze essentiële tripeptide is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Glutathion komt bijna in alle cellen in een hoge concentratie voor en behoort tot een van de belangrijkste stoffen in ons lichaam. Liposomale glutathion is het meest doeltreffend wanneer het glutathionmolecuul wordt beschermd door een dubbele laag fosfolipiden en hierdoor veilig in het bloed en in de lichaamscel wordt getransporteerd. De vegetarische liposomale glutathioncapsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, voorzien hier volledig in.

Bekijk hieronder het filmpje van producent LipoCellTech™:

Waarom liposomale glutathion van LipoCellTech™?

De Nederlandse kwaliteitsleverancier LipoCellTech™ heeft als enige een gepatenteerde volledig natuurlijke productiemethode die de lichaamseigen opname van glutathion ten volle reproduceert. Dit heeft te maken met hoe het lichaam zelf liposomen aanmaakt. In ons spijsverteringskanaal wordt choline namelijk aan voedsel gebonden. Hiermee maakt het lichaam liposomen aan uit de voedingsstoffen van deze voeding. LipoCellTech™ bootst de manier na waarop het lichaam zelf liposomen aanmaakt. Dit doen het onder meer door tijdens hun productieproces gezuiverd water te gebruiken. Het lichaam herkent zo de liposomale producten als lichaamseigen materiaal. De opname van de liposomen is zodoende meer dan 95%.

Wat zijn de voordelen van liposomale glutathion van LipoCellTech™?

Liposomale glutathion kan op vele manieren worden geproduceerd. Bij lang niet al deze productietechnieken blijft de gesuppleerde stof onaangetast. Veel productiemethodes zijn gebaseerd op chemicaliën, hitte en/of hoge druk. Dit kan de opname van glutathion door het lichaam ondermijnen. Het woord ‘liposomaal’ op een verpakking betekent zodoende niet automatisch ‘supergoed’. Vitaminesperpost.nl heeft gekozen voor de Nederlandse kwaliteitsproducent LipoCellTech™. Deze maakt als enige in Europa gebruik maakt van een volledig natuurlijke productiemethode. Deze unieke manier van produceren staat garant voor een optimale opname van glutathion. Zodoende hebben de liposomale vegan voedingssupplementen die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, de volgende voordelen:

 • Ze kennen een ongekend hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport
 • Ze bevatten alleen pure natuurlijke ingrediënten en geen chemische toevoegingen.
 • Ze omvatten een natuurlijke productiemethode, zonder gebruik van hitte, chemicaliën of druk waardoor de gesuppleerde voedingsstoffen onbeschadigd blijven
 • Het zijn poeders in capsules waardoor de smaak neutraal blijft en de houdbaarheid lang

Tabel Liposomaal

Waar is liposomale glutathion goed voor?

De glutathion van de veganistische, liposomale glutathioncapsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, wordt effectief afgeleverd in de cel doordat de liposomen met de lichaamscel samensmelten. Vanwege het moderne leven met alle giftige en schadelijke stoffen waaraan we dagelijks worden blootgesteld, hebben we aanzienlijke hoeveelheden glutathion nodig. Het eiwitmolecuul glutathion is de laatste jaren dan ook veel onderzocht. Glutathion bestaat in een gereduceerde en geoxideerde vorm. Alleen de gereduceerde vorm is bioactief en daarmee goed opneembaar in het lichaam. Liposomale glutathion is een bewezen methode om de gereduceerde vorm van glutathion rechtstreeks aan de bloedbaan af te geven. De liposomen zorgen ervoor dat de glutathion niet aangetast geraakt en snel de bloedbaan bereikt.

Waarom liposomale glutathioncapsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De veganistische liposomale glutahioncapsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn de beste die er op dit moment op de markt zijn. Ze zijn geproduceerd door de Nederlandse kwaliteitsleverancier LipoCellTech™ volgens de strenge kwaliteitsnormen van de GMP. De GMP-normen (Good Manufacturing Practice) is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien profiteert u bij vitaminesperpost.nl altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Liposomale Glutathion 

Inhoud:
60 vegan capsules, 29 gram.

Ingrediënten per 2 vegan capsules:  
L-glutathion (gereduceerd) 300 mg
Liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™) 450 mg

Ingrediënten:
L-Glutathion, liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™), capsule (HPMC-cellulose), antiklontermiddel (rijstconcentraat).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 capsules per dag met water tijdens of vlak na de maaltijd. 
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomale Glutathion
Uw waardering