Hart & Bloedvaten

Producten 1-20 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Supplementen met een gunstige invloed op hart en bloedvaten

Ons hart is een van de meest fascinerende organen in ons lichaam. Het pompt dagelijks 5 liter bloed door duizenden vaten: van de dikke kransslagader tot haarvaatjes die zo klein zijn dat u ze met het blote oog niet kunt zien. Dit gaat zo vreselijk snel dat het bloed in 24 uur tijd bijna 97.000 kilometer aflegt. Dat is ruim twee keer de omtrek van de aarde. Ongelooflijk!

Kalium is goed voor de bloeddruk

Natuurlijk wilt u er alles aan doen om het allerbelangrijkste orgaan van uw lichaam gezond te houden. Dit doet u in de eerste plaats door minimaal 30 minuten per dag matig intensief te bewegen, stress te beperken en gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast kunt u bij vitaminesperpost.nl capsules kopen waarmee u uw hart en bloedvaten kunt ondersteunen. Naast het mineraal kalium zijn dat supplementen van plantaardige oorsprong die door de eeuwen heen hun reputatie hebben bewezen in de traditionele kruidenkunde. Ze dragen bij aan het normaal functioneren van het hart en de bloedvaten.

Voeding voor hart en bloedvaten

Onze voedingsgewoontes zijn van grote invloed op ons hart en de bloedvaten. Onderzoek wijst uit dat een voedingspatroon met veel groente en fruit, peulvruchten, volkoren producten, weinig vlees en zuivel en wekelijks vette vis het beste dieet voor een gezond hart is. 

Meer weten over gezonde voeding voor het hart? Bekijk hier ons blog.

Kruiden voor het hart en de bloedvaten

Onze kruiden voor hart en bloedvaten richten zich op de ondersteuning van een normaal cholesterol, de bloeddruk en de doorbloeding. Rode rijst-extract en Rode gist rijst met Q10 zijn bijvoorbeeld voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte*, terwijl Druivenpit Plus en Ginkgo biloba-extract goed zijn voor de doorbloeding*. Stressvolle situaties hebben geen goede invloed op het hart. Het kan daarom zinvol zijn gebruik te maken van supplementen die ons helpen ons om te gaan met stressvolle situaties*. Ashwagandha en rhodiola zijn dan een goede keuze.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Advies & Contact?

Al onze supplementen zijn natuurlijk of natuuridentiek en onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd. Als u het lastig vindt om een keuze te maken, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij geven u graag vrijblijvend advies over kruiden, vitamines en andere supplementen op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief).