Huid, haar & nagels

Producten 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een stralende huid, sterke nagels en dik glanzend haar

Iedereen wil graag een gezonde, stralende huid hebben, sterke nagels en glanzende haren. Dat verlangen is voor zowel mannen als vrouwen hetzelfde. We hebben dat niet helemaal zelf in de hand. Genetische expressie speelt hierbij een belangrijke rol. De één wordt nou eenmaal geboren met een prachtige dikke bos haar, een ander weer met loeisterke nagels en een derde met een gaaf gezichtje.

Voedingsstoffen voor huid, haar en nagels

Onze huid, haren en nagels hebben, net als de rest van ons lichaam, goede voedingsstoffen nodig. Maar zeker ook bij de huid spelen meer factoren een rol. Voldoende beweging zorgt bijvoorbeeld voor een goede doorbloeding, voor een juist transport van voedingsstoffen via het bloed en voor een adequate uitscheiding van afvalstoffen. Bij haren en nagels ligt het iets gecompliceerder. Hier lijkt voeding niet direct invloed op te hebben. 

Supplementen voor huid, haar en nagels

Wij verkopen een aantal producten die onze huid, haar en/of nagels kunnen ondersteunen. Maar om het nog makkelijker te maken hebben wij ook twee complete formules samengesteld: 

Op de overzichtspagina's vind u specifieke supplementen voor huid, haar of nagels

Contact en advies?

Als u behoefte hebt aan steun of advies over supplementen waarmee u de conditie van uw huid, haar of nagels, of alledrie kunt ondersteunen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan u tijdens kantooruren graag te woord via telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). Bij vitaminesperpost.nl profiteert u bovendien altijd van gratis verzending binnen Nederland.