Terug naar Overzicht

Hyaluronzuur Plus

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 24,95
 • Koop 2 voor € 19,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 18,71 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 17,47 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dit is een stof die zich aan collageen en elastine hecht. Hyaluronzuur heeft een voedende en beschermende werking op de huid. Onze hyaluronzuur capsules zijn hoog gedoseerd en bevatten tevens Alfa-liponzuur, hydroxyproline en druivenpitextract. Geschikt voor vegetariërs.

 

Kenmerken

 • Beschermt de huid tegen veroudering
 • Voed en beschermt de huid
 • Hoog gedoseerde formule
 • Met Alfa-liponzuur, Hyrdoxproline en Druivenpit extract
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen geproduceerd
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding

 

 

Hyaluronzuur Plus

Meer informatie

Hyaluronzuur Capsules

Hyaluronzuur is een soort polysaccharide ook wel een glycosaminoglycaan genoemd. Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en staat centraal in de regulering van celgroei en vernieuwing. De stof wordt in feite uitgebreid gevonden in bindweefsel, epitheelweefsel en de neurale cellen. Als zodanig, heeft hyaluronzuur zijn weg gevonden in veel huidverzorgingsproducten. Bij vitaminesperpost kunt u een hooggedoseerd supplement kopen met 100mg hyaluronzuur per capsule.

Wat is hyaluronzuur precies?

Hyaluronzuur is een zware moleculaire polysaccharide dat bestaat uit afwisselende moleculen van N-acetyl-glucosamine en D-glucuronic zuur. Het is een lid van de familie glycosaminoglycaan dat binnen collageen door het hele lichaam wordt gevonden. In tegenstelling tot andere types van bindweefsel, is Hyaluronzuur niet gekoppeld aan andere eiwitten of zwavel. Als de belangrijkste ruimtevullende stof in het menselijk lichaam, kan het meer water vasthouden dan enige andere moleculen en dit is noodzakelijk om het collageen en de weefsels jeugdig en sterk te houden.

Hyaluronzuur doet wat in het lichaam?

Hyaluronzuur ondersteunt o.a de structuur van bindweefsel door op te treden als een soort magneet, om zodoende water vast te houden om extra-cellulaire vloeibaarheid te behouden. Hyaluronzuur vormt een dikvloeibare vloeistof met uitzonderlijke 'smeerolie' vereiste eigenschappen voor de vitale functies van vele delen van het menselijk lichaam, met inbegrip van de huid, hart, het waterige gedeelte van het oog en het gewrichtsvocht (gewrichtskussen en smeermiddel). De huid bevat meer dan 50% van het aanwezige hyaluronzuur in het lichaam. Gezien het feit dat de huid meer dan 70% water uit water bestaat en zichzelf meer vernieuwt dan de meeste andere lichamelijke weefsels, is deze stof absoluut noodzakelijk voor de de 'dagelijkse structuur'. Huid is voortdurend betrokken bij cellulaire vernieuwing en reparatie vanwege de dagelijkse blootstelling zoals b.v. zonnestraling, warmte en kleine wonden.

Hyaluronzuur in het kraakbeen van de gewrichten?

Hyaluronzuur is dus een stof die geproduceerd wordt door het lichaam in de gebieden met bindweefsel en kraakbeen. Deze gel-achtige substantie samengesteld uit glucosamine en glucuronic zuur is o.a. verantwoordelijk voor demping en smering van de gewrichten. Hyaluronzuur is een component van gewrichtsvocht. Deze vloeistof wordt gevonden rond de gewrichten en heeft als doel te zorgen voor de smering van binnen uit.

Waar zijn Hyaluronzuur capsules van gemaakt?

Hyaluronzuur is gemaakt door menselijke fibroblast cellen. U kunt supplementen kopen die de capsules vervaardigen uit de natuurlijke bronnen die afkomstig zijn uit 'de hanekam van de Haan', 'kip kraakbeen' of microbiële gisting. Vitaminesperpost.nl verkoopt Hyaluronzuur capsules die afkomstig zijn van een vegetarische bron en geproduceerd zijn door microbiële fermentatie.

Hoeveel Hyaluronzuur moet ik innemen?

Onze lichamen zijn in een voortdurende staat van wederopbouw. Nieuwe huidcellen vervangen de oude in een periode van 20 tot 30 dagen. Normaal wordt Hyaluronzuur in het huidweefsel in een vast schema afgebroken. De afname van hyaluronzuur kan worden verhoogd door overmatige blootstelling aan ultraviolette straling (b.v. zonlicht of uv licht) en virussen. Een lange overmatige blootstelling aan een van deze factoren kan leiden tot vroegtijdige verdeling van het bindweefsel, wat uiteindelijk de huid schade kan toebrengen. Normaal gezien wordt tussen 10-150 mg van het Hyaluronzuur dagelijks gemetaboliseerd of uitgescheiden, met gemiddeld een hogere afname bij personen die ouder dan 50 jaar zijn. Het kan dan ook voor deze groep 'oudere' volwassenen een idee zijn om te beginnen met 1 of 2 capsules van 100 mg per dag, om zodoende het Hyaluronzuur gehalte in evenwicht te houden.

Waarom Hyaluronzuur capsules kopen bij Vitaminesperpost?

Hyaluronzuur capsules of pillen kunt u tegenwoordig steeds vaker kopen in de winkels of online. Het voordeel van Hyaluronzuur plus is dat het naast een hoge dosering van 100 mg ook de aanvullende stoffen L-Proline, Alfa liponzuur bevat. De formule is 100% natuurlijk en vrij van dierlijke grondstoffen. Wanneer u 4 verpakkingen gaat kopen ontvangt u 30% korting en de bestelling wordt snel en gratis thuisbezorgd. Tenslotte past het postpakketje door elke standaard brievenbus in Nederland!

Samenstelling

Hyaluronzuur Plus

Inhoud:
60 vegetarische capsules 30 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
Hyaluronzuur (uit Sodium Hyaluronaat) 100 mg
Hydroxyproline 100 mg
Alfa Lipon zuur 50 mg
Druivenpit extract (min. 95% proanthocyaniden) 50 mg


Ingrediënten:
Hyaluronzuur, Hydroxyproline,
Alfa Lipon zuur, Druivenpit extract, Cellulose. Capsulewand: cellulose, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

 

Doseringsadvies:
neem 1 capsule 1 tot 2
maal daags. Bij voorkeur bij de maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Hyaluronzuur Plus

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Eindelijk soepele benen
Jarenlang had ik ...... van XXcensuurXX benen. Ik slik nu al een paar jaar hyaluronzuur Plus en ik heb nooit meer XXcensuurXX mijn benen. Ik hoop dat ik dit in de toekomst altijd hier kan blijven bestellen. Ik bestel meerdere producten bij jullie webshop en ik ben altijd erg tevreden!
Productwaardering
Review by M. Sitskoorn / 22 maart 2018
Zijn er bijwerkingen? en kan je het gebruiken bij andere supplementen
Ik heb het product net gekocht... mijn vraag.
Zijn er bijwerkingen bekend en kan je het gebruiken met andere supplementen.
Voor het sporten... gebruik ik nu een ander supplement Dit is puur voor het sporten....

Iemand die enig idee....
Zelf neem ik eerst 1 per dag... na 1 week zal ik twee gaan nemen...
Uiteraard zal ik zeker kijken of het resultaat geboekt word...
Als we 1 maand verder zijn dan zal ik mijn mening zeker melden.....

Voor nu 3 sterren.... als het echt werkt zeker 5 sterren.....

Antwoord: Omdat deze stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen op te merken. Hyaluronzuur wordt aangemaakt door het lichaam dus er zijn nauwelijks bijwerkingen bekend. Het kan zover wij weten ook goed gecombineerd worden met andere supplementen.

Productwaardering
Review by Richard / 17 februari 2018
hyaluronzuur
top produkt!
Productwaardering
Review by Daphne / 4 januari 2018
Hyaluronzuur+
Goed product voor de gewrichten. Zowel voor preventie als herstel.
Productwaardering
Review by PraktijkvanUnen / 3 januari 2018
Goed product
Ik gebruik het voor me gewrichten en me huid samen met msm en het werkt heel goed! Beter dan de crèmes.
Productwaardering
Review by Mandy / 6 november 2017
Beter dan die dure cosmetische creme
Ik gebruik dit product al jaren het is fantastisch beter dan de cosmetische creme dat moet door de huid opgenomen worden.
Deze capsules echter werken veel directer. Ik bezit al jaren een fantastisch boek dat heet BOORDEVOL ENERGIE IN 10 DAGEN van Dr. Erika Schwartz en Carol Coleman HERSTELLEN HERLADEN HERLEVEN ik kan dit boek iedereen aanraden ISBN 90-243-7606-8 Dit boek legt ook uit hoe een natuurlijk energieprogramma vermoeidheid definitief bestrijd. Te samen met L-Carnitine en Q10 werkt dit als een energie pakket Fantastisch gewoon even het boek lezen
Productwaardering
Review by Henderika / 21 oktober 2017
Zichtbare verbetering na 2 maanden gebruik!
Geweldig product !
Productwaardering
Review by Esmeralda / 21 september 2017
Fijn product met resultaat
Fijn product. Ik zie na 1,5 maand al verschil in mijn huid. Oogt rustiger, gladder en een gloed.
Productwaardering
Review by C. Verheijen / 18 juli 2017
goed zo
Al heel lang vervelende gewrichten, heup, handen en knieen, neem nu al een heel lange tijd iedere dag hyaluronzuur en het gaat weer beter.. Ben dus heel blij met hyaluronzuur, een mooi produkt van vitamines perpost, betaalbaar en altijd op tijd en netjes geleverd, tevreden klant va n jullie
Productwaardering
Review by joke / 1 april 2017
Helpt mijn huid echt
Hyaluronzuur capsules, voor de huid. In het verleden had ik ze weleens eerder gekocht, maar toen was ik gestopt omdat ik dacht dat het toch niet hielp. Maar juist toen ik stopte met het innemen zag ik het verschil. Mijn huid werd minder stevig en slapper. Dus ik rende snel naar mijn computer en bestelde meteen weer de Hyaluronzuur capsules.
Het werkt voor mij dus echt voor mijn huid. Niemand wil met veel rimpels lopen. De huid is echt een stuk strakker en steviger geworden. Ik ben 40+ en wil er nog lang jong uit zien. Mijn dosering is 2 capsules per dag, voor het eten. In een keer 4 potjes gaan kopen omdat ik dan de meeste korting krijg.
Productwaardering
Review by Thea 46 jaar / 9 maart 2017
Ok supplement
De supplementen die ik besteld heb hier had ik al de volgende dag in huis. Ik heb verschillende merken weleens gekocht maar de hyaluronzuur capsules van Vitaminesperpost vind ik het beste product van ze. De prijs is te doen, alhoewel ik het jammer vind dat supplementen voor je gezondheid altijd zo duur zijn.
Productwaardering
Review by Albert / 13 september 2016
Veel voordeliger
Veel sterker en veel voordeliger dan andere merken!
Productwaardering
Review by Paulus / 10 juli 2016
Heel tevreden
Ik neem al verschillende maanden Hyaluronzuur Plus. Geloof het of niet maar het helpt mijn huid echt. Ik gebruik het mede omdat ik een droge huid had. Nu ga ik ook de andere supplementen eens proberen, Groetjes Maureen
Productwaardering
Review by Maureen / 16 december 2015
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen