Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Na ontvangst van de bestelling heeft u 30 dagen na de aanschafdatum de tijd om een product retour te melden en naar ons terug te sturen. De zakjes dienen ongeopend te zijn. Eenmaal geopende producten nemen wij niet terug. Een bijdrage voor het terugsturen van een pakket is voor uw rekening en bedraagt € 3,95 voor een brievenbuspakketje.

Als u uw bestelling wilt retourneren, dient u gebruik te maken van ons online retourportal voor het aanmelden van uw retour.

Kiest u voor het retourneren van een product, dan kunt u via onze portal het verzendlabel betalen en uitprinten. Of u kiest voor QR-code welke u kunt scannen bij een PostNL punt.

Wij streven ernaar om uw retour zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw retour kan het tot 7 werkdagen duren voor wij deze verwerken. Heeft u na 7 werkdagen nog niets van ons gehoord, neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren België

Retourneren vanuit België gaat via dezelfde manier als binnen Nederland (zie hierboven). Kosten voor retourneren vanuit België bedragen € 9,95.

Kan ik alle artikelen retour zenden?

U kunt alleen ongeopende producten retourneren. Eenmaal geopende zakjes nemen wij niet meer terug.

Retour online aanmelden

Wilt u een product retourneren? Dat kan! Via onderstaande link kunt u eenvoudig en snel uw retour aanmelden.

Heeft u meer retouren, maak dan meerdere retourlabels aan via bovenstaande knop.

Veelgestelde vragen over retourneren:

 

Ons retouradres:

Vitaminesperpost.nl

Dukdalfweg 49

1041 BC Amsterdam

Nederland