Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Verzending van onze producten

Binnen Nederland

Binnen Nederland is de verzending van onze producten gratis.


Buiten Nederland 

Voor verzending naar het buitenland vragen wij een onkostenvergoeding. Onderstaand staat per land wat de verzendkosten zijn.

België & Duitsland:
€ 4,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf € 50,-

Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje &  Zweden:
€ 14,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf € 200,-

Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië:
€ 19,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf € 200,-

 

Bestellingen naar het buitenland worden per aangetekende pakketpost verzonden. 

 

 


Ons pakket past door een standaard brievenbus

Onze verpakking past door de standaard wettelijk goedgekeurde brievenbus die bijna iedereen in Nederland heeft. Op de PostNL-punten in Nederland kunt u een voorbeeldmal van een goedgekeurde brievenbus vinden. Daar kan zowel verzender als ontvanger meten waar 'briefpost' maximaal aan dient te voldoen. Dit is gebaseerd op de minimale wettelijke grootte van een brievenbus. Ook onze verpakkingen zijn hier op gebaseerd.

Let op: tochtstrips en brievenbusborstels kunnen uw brievenbus versmallen waardoor het mogelijk is dat het pakket niet meer past.

De rijksoverheid en PostNL geven de volgende 'wettelijke' brievenbusmaat aan:

"De afmetingen van de gleuf van de brievenbus moet tenminste 265 millimeter in de lengte en 32 millimeter in de breedte zijn."

Twijfelt u aan het formaat van uw brievenbus? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen. Samen kunnen we de beste oplossing vinden om uw pakketje bij u thuis te krijgen. Zonder tegenbericht gaan wij uit van bovenstaande brievenbusmaten.

Er zijn nog brievenbussen waarvan de diepte minder is dan 32 cm (bijvoorbeeld Brabantia). Het pakketje kan dan niet goed in de bus landen. De post moet gemakkelijk door de inwerpopening heen kunnen. Stroken rubber, klepjes met een veerconstructie of stugge tochtborstels kunnen ervoor zorgen dat het pakket niet of niet gemakkelijk door de opening heen kan. De postbezorger neemt het pakket dan weer mee.

Uitzonderingen

In de volgende situaties wordt uw bestelling niet als brievenbuspakket verstuurd:

  • Orderbedrag boven de € 180,-
    Wanneer het totale orderbedrag van uw bestelling boven de € 180,- uitkomt, wordt deze als aangetekende post verstuurd. Dit pakket is persoonlijk handtekeningplichtig. Dit betekent dat de postbezorger het pakket niet door uw brievenbus mag doen, ook niet als dit naar de afmetingen van het pakket wel zou kunnen. Dit pakket mag ook niet bij uw buren worden bezorgd.
  • Bestelling groter dan 12 zakjes
    Als uw bestelling groter is dan 12 zakjes in totaal, is het niet meer te garanderen dat uw bestelling in twee brievenbusdozen past. Wanneer dit het geval is, wordt ervoor gekozen uw bestelling in een grote doos als aangetekend pakket te versturen.
  • Verzendingen naar België en Duitsland
    Bestellingen naar België en Duitsland worden verstuurd met DPD. Ook deze pakketten worden standaard aangetekend verstuurd. De DPD-bezorger moet het pakket bij u aanbieden. Hierdoor worden deze pakketten vaak niet door de brievenbus gedaan, ook niet wanneer de afmeting van deze pakketten dit wel toelaat.

Maten standaard inwerpopening brievenbussen in Nederland:

De Nederlandse maat is: 265 mm breed x 32 mm hoog


Wanneer u twijfelt over uw brievenbusmaat neem dan gerust contact met ons op.