Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Slapen

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tijdens de slaap voert het lichaam reparaties uit

Slapen is ontzettend belangrijk voor de mens. Tijdens onze slaap krijgt het lichaam de kans om reparaties in het lichaam uit te voeren. Jonge mensen hebben heel veel slaap nodig, maar hoe ouder men wordt, met hoe minder slaap men toe kan. Toch blijft slaap voor iedereen belangrijk. Wie goed slaapt heeft een evenwichtige geest, kan zich goed concentreren en heeft voldoende energie.

Er zijn een aantal zaken te bedenken die een gunstig slaappatroon kunnen versterken:

  • Koop een goed en comfortabel bed
  • Zet een uur voor het slapen televisie, smartphone en tablet uit
  • Zorg een uur voor het slapen voor gedimd licht
  • Lees iets dat eigenlijk te moeilijk is en niet zo interessant
  • Zorg voor een regelmatig leefpatroon: dezelfde tijd naar bed, dezelfde tijd op
  • Sport, wandel, fiets of zwem, maar bewéég!
  • Zorg voor zo min mogelijk stress

Daarnaast zijn er voedingssupplementen die een normaal slaappatroon kunnen ondersteunen en daarbij kunnen we onderscheid maken tot supplementen die direct bijdragen aan een gezonde nachtrust en supplementen die de ontspanning en het ‘ontstressen’ ondersteunen. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. De voedingssupplementen die wij hiervoor verkopen, kunt u vinden onder het kopje: ‘Kruiden en Slapen’.

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wij hebben verschillende voedingssupplementen die ontspanning ondersteunen en/of de slaapbereidheid bevorderen. Als u meer informatie wilt of hulp bij het maken van een voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.