Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Gewrichten & Spieren

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gewrichten en spieren

Soepele gewrichten en spieren zijn belangrijk voor ons gevoel van welbevinden. Voor het behoud van gezond functionerende gewrichten en spieren is voldoende beweging van groot belang. Minimaal een half uur per dag matig intensief bewegen, houdt uw lijf en leden soepel! Door gewrichten soepel te houden, kunt u een actief leven volhouden. Vitaminesperpost.nl biedt daarnaast voedingssupplementen die uw gewrichten, spieren en pezen ondersteunen en die u helpen om uw gezondheidsdoelen te halen.

Supplementen voor de gewrichtsfunctie

Onze voedingssupplementen voor de gewrichten bevatten actieve stoffen voor gezond kraakbeen. De supplementen zijn van hoge kwaliteit en hebben een positief effect op de gewrichtsfunctie en ondersteunen de opbouw van gezond kraakbeen in de gewrichten. Afhankelijk van uw voorkeuren, heeft u de keuze uit supplementen met kruiden en/of vitamine C, die bijdragen aan de collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.
Plantaardige supplementen die goed zijn voor het kraakbeen in de gewrichten zijn:

Daarnaast is het van belang een goede vitamine C status te hebben, omdat deze vitamine bijdraagt aan de vorming van collageen, een lichaamseigen stof die een rol speelt bij de vorming en opbouw van ons kraakbeen. Al deze natuurlijke middelen dragen bij aan het behoud van soepele gewrichten en sterke botten!

Supplementen voor soepele spieren

Stijve en stramme spieren? Onze voedingssupplementen voor normaal functionerende spieren helpen om spieren soepel en sterk te houden en ondersteunen de normale spierfunctie. Met name vitamine D en de mineralen kalium, calcium en magnesium staan bekend om hun ondersteunende rol voor de spieren. Ook zwarte bes en groenlipmossel met curcumine en zwarte bes zijn goed voor spieren. Natuurlijk kunnen voedingssupplementen nooit een actieve levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding vervangen. Wat de actieve stoffen in onze supplementen wél voor u kunnen doen, is uw spieren en gewrichten een extra boost geven*.

*Evaluatie van deze gezondheidsclaims is lopende.

Waarom supplementen voor spieren en gewrichten van vitaminesperpost.nl?

Onze voedingssupplementen voor soepele spieren en gewrichten zijn geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast bieden wij onze klanten gratis verzending binnen Nederland en krijgt u korting als u meerdere producten in één keer bestelt. Ieder supplement voor gewrichten en spieren dient als ondersteuner van een gezonde levensstijl te worden gebruikt. Gezond eten, de juiste voeding en voldoende bewegen, ligt aan de basis van soepele gewrichten en spieren.

Naast de supplementen voor het behoud van gezonde botten, spieren en gewrichten kunt u bij vitaminesperpost.nl ook terecht voor andere vitamines en mineralen. Zo kunt u uw dagelijkse inname groenten en fruit ondersteunen als uw weerstand laag is of kunt u uw vitamine B12 niveau opkrikken met onze supplementen.

Hulp nodig bij het maken van een keuze of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze voedingssupplementen of wilt u graag persoonlijk advies? Onze vriendelijke voedingsdeskundigen staan u tijdens kantooruren graag te woord op telefoonnummer: 075-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.