Gewrichten & Spieren

Producten 1-20 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gewrichten en spieren

Soepele gewrichten en spieren zijn belangrijk voor ons gevoel van welbevinden. Voor het behoud van gezond functionerende gewrichten en spieren is voldoende beweging van groot belang. Minimaal een halfuur per dag matig intensief bewegen, houdt uw lijf en leden soepel! Door gewrichten soepel te houden, kunt u een actief leven blijven leiden. Naast voldoende beweging zijn er ook supplementen die de gewrichtsfunctie ondersteunen. Vitaminesperpost.nl biedt verschillende voedingssupplementen aan voor gewrichten en spieren. 

Supplementen voor de gewrichtsfunctie

Onze voedingssupplementen voor de gewrichten bevatten actieve stoffen voor gezond kraakbeen. De supplementen zijn van hoge kwaliteit en hebben een gunstig effect op de gewrichtsfunctie en ondersteunen de opbouw van gezond kraakbeen in de gewrichten. Afhankelijk van uw voorkeuren, heeft u de keuze uit supplementen met kruiden en/of vitamine C, die bijdragen aan de collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen.

Plantaardige supplementen die goed zijn voor het behoud van soepele gewrichten* zijn: 

Daarnaast is het van belang een goede vitamine C-status te hebben, omdat deze vitamine bijdraagt aan de vorming van collageen, een lichaamseigen stof die een rol speelt bij de vorming en opbouw van ons kraakbeen. Al deze natuurlijke middelen dragen bij aan het behoud van soepele gewrichten en sterke botten. 

Supplementen voor soepele spieren

Stijve en stramme spieren? Onze voedingssupplementen dragen bij aan het normaal functioneren van onze spieren. Met name vitamine D en de mineralen kalium, calcium en magnesium staan bekend om hun ondersteunende rol voor de spieren. Ook zwarte bes en groenlipmossel met curcumine en zwarte bes zijn goed voor spieren. Natuurlijk kunnen voedingssupplementen nooit een actieve levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding vervangen. Wat de actieve stoffen in onze supplementen wél voor u kunnen doen, is uw spieren en gewrichten extra ondersteuning bieden. 

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Waarom supplementen voor spieren en gewrichten van vitaminesperpost.nl?

Onze voedingssupplementen voor spieren en gewrichten zijn onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast bieden wij onze klanten gratis verzending binnen Nederland en krijgt u korting als u meerdere producten in één keer bestelt. Ieder supplement voor gewrichten en spieren dient als ondersteuner van een gezonde levensstijl te worden gebruikt. Gezond eten, de juiste voeding en voldoende bewegen, ligt aan de basis van het behoud van soepele gewrichten en spieren. Naast de supplementen voor het behoud van gezonde botten, spieren en gewrichten kunt u bij vitaminesperpost.nl ook terecht voor andere vitamines en mineralen. Wij verkopen ruim 600 verschillende supplementen op basis van kruidenextracten, vitamines, mineralen of aminozuren

Hulp nodig bij het maken van een keuze of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze voedingssupplementen of wilt u graag persoonlijk advies? Onze vriendelijke voedingsdeskundigen staan u tijdens kantooruren graag te woord op telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.