Super Boswellia

Waardering:
97% of 100
19  Reviews
 • Goed voor de darmwerking*
 • Verzachtende werking op de luchtwegen*
 • Voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten*
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
37,95
 • 2 voor 30,36 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 28,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 26,57 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Aan Super Boswellia is 100 mg Boswellin® Super toegevoegd. Dat bevat een hoog percentage AKBA (Acetyl-Keto-Beta-Boswellic Acid) van maar liefst 30%. Dat komt nog eens bovenop de 500 mg boswellia-extract dat met 70% boswelliazuren ook al hoog is gedoseerd. Er is 5 mg BioPerine® aan toegevoegd voor een goede opname. Deze ultieme combinatie maakt Super Boswellia tot een kwalitatief superieur boswelliasupplement. 

Super Boswellia

Kenmerken

 • Speciaal met het unieke AKBA-extract
 • Voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten*
 • Verzachtende werking op de luchtwegen*
 • Goed voor de darmwerking*
 • Met zwarte peperextract voor een betere opname
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo vegan


Meer informatie

Boswellin®: boswellia-extracten van hoge kwaliteit

De Boswellia serrata is een boom uit de familie Burseraceae en groeit in Afrika en India. Sommige bomen uit deze familie vormen een geurige hars en worden ook gebruikt als wierook. De hars wordt gewonnen door met een mes sneden in de bast te maken. Hierna kan de hars eruit worden gewonnen. De hars van de boswellia serrata heeft een lange traditie binnen de Ayurveda.

Boswellin® levert een hoog gehalte aan boswelliazuren

Onze capsules bevatten Boswellin®. Dat garandeert een hoog gehalte van wel 70% aan boswelliazuren. Deze worden door de producent van Boswellin® op een geavanceerde en gepatenteerde manier uit de hars gehaald. Het boswellia serrata-extract is 100% natuurlijk en uitstekend oplosbaar in water. Boswellia-extract heeft een gunstige invloed op de gewrichten. Maar de stoffen in deze hars kunnen meer. Super Boswellia ondersteunt het darmstelsel: het is goed voor een normale darmfunctie. Tenslotte heeft boswellia ook een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Super Boswellia bevat het speciale AKBA-zuur

Het verschil met ons Boswellia-extract is dat Super Boswellia nog 100 mg meer Boswellin® bevat. En dan is er aan Super Boswellia ook nog 100 mg Boswellin® Super toegevoegd. Dat bevat een hoog percentage AKBA (Acetyl-Keto-Beta-Boswellic Acid) van maar liefst 30%.

Boswellin® Super is het krachtigste boswellia-extract

Boswellin® Super is het krachtigste boswellia-extract dat op dit moment beschikbaar is. Dit gepatenteerde boswellia-extract is ontwikkeld in een, door het Indiase ministerie voor wetenschappelijk onderzoek erkend, onderzoekscentrum voor plantenextracten. De stof AKBA is intensief onderzocht. Daar kwamen veel mooie, klinische resultaten uit naar voren zoals een optimale opneembaarheid, een snelle inwerktijd en een hoog tolerantieniveau. Dat laatste houdt in dat Boswellin® Super uitstekend wordt verdragen. AKBA is uitvoerig onderzocht en de resultaten worden onderbouwd door veel nauwkeurig gedocumenteerde en gepubliceerde onderzoeksgegevens. Er zijn 6 boswelliazuren bekend waarvan AKBA de meest krachtige is. Boswellin® Super heeft een hoge concentratie AKBA en is gestandaardiseerd op minimaal 30%, terwijl andere boswelliazuurextracten maar zo’n 2% - 3% AKBA bevatten.

Wat doen boswelliazuren?

Arachidonaat 5-lipoxygenase (LOX5) is een lid van de lipoxygenase familie van enzymen. Het transformeert essentiële vetzuren (EFA) in leukotriënen en andere, biologisch actieve stoffen. Het zijn stoffen waarvan we niet willen dat ze in ons lichaam actief zijn. Boswelliazuren (en meer specifiek AKBA) remmen op een natuurlijke manier de LOX5-enzymen. AKBA is een natuurlijke verbinding die actieve stoffen waaronder LOX-5 en COX-2 remt.

Samenstelling van de boswelliahars:
Boswelliaharsolie bestaat uit sesquiterpene essentiële oliën (8-12%), polysachariden (45-60%), hogere terpenoïden, waaronder boswelliazuren (25-35%).

Kenmerken van Boswellin® Super

 • 100% natuurlijk
 • Verbeterde oplosbaarheid in water
 • Verbeterde AKBA-inhoud ten opzichte van gewone Boswellin®
 • Bevat het volledige spectrum aan bioactieve stoffen van de Boswellia hars
 • Is gestandaardiseerd en bevat zowel de water- als de vetoplosbare elementen van de boswelliahars

Boswellia serrata wordt wereldwijd gebruikt om de gewrichten te ondersteunen en voor behoud van soepele gewrichten. Het is goed te combineren met groenlipmossel en glucosamine. Super Boswellia ondersteunt de darmwerking. In deze functie is de combinatie met Pau D’Arco en caprylzuur mogelijk interessant. Voor de luchtwegen is er de combinatie met onze oregano-olie-capsules en gemberextract.

Waarom boswellia serrata-extract bij vitaminesperpost.nl kopen?

Als u een supplement met boswellia serrata-extract aanschaft, is het belangrijk om te weten hoeveel procent boswelliazuren het product bevat. Een kwalitatief goed product is minimaal gestandaardiseerd op 60% boswelliazuren. Het supplement Super Boswellia, dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is gestandaardiseerd op minimaal 70% boswelliazuren en ook nog eens op 30% AKBA. Dat maakt dit tot een supplement van hoge kwaliteit. Bovendien profiteert u bij ons altijd van deze voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Super Boswellia

Inhoud:
60 vegan capsules, 47 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Boswellia-extract (Boswellin®) (min. 70% boswelliazuren) 500 mg
Boswellin® Super (min. 30% Acetyl-11-keto-ß-Boswelliazuren (AKBA) 100 mg
Zwarte peperextract (BioPerine®) 3 mg

Ingrediënten:
Boswellia (Boswellin®), zwarte peperextract (BioPerine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 00

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Boswellia
Uw waardering