Terug naar Overzicht

Groenlipmossel Extract

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 19,95
 • Koop 2 voor € 15,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 14,96 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 13,97 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Groenlipmossel is een zeer unieke mosselsoort die voorkomt in de zeewateren van Nieuw Zeeland. De groenlipmossel (Perna canalicula) behoort tot de familie van de Mytilidae. Dit is een inmiddels uitgestorven tweekleppige weekdiersoort. Die behoort tot de beste natuurlijke bronnen van omega 3-vetzuren, glycosaminoglycanen, glucosamine, chondroïtine en aminozuren en bevatten tevens mineralen en vitamines. Deze formule is speciaal aangevuld met extracten van boswellia en duivelsklauw. Deze werken ondersteunend voor de gewrichten. U kunt eventueel ook kiezen voor groenlipmossel in combinatie met curcumine en zwarte bes of onze vloeibare groenlipmossel

 

Het groenlipmosselpoeder is van premium kwaliteit. Na de duurzame oogst wordt het product gevriesdroogd en gestabiliseerd. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van alle waardevolle, natuurlijke stoffen. Er zijn daarom meerdere redenen om deze capsules te kopen. Bovendien is BioPerine® toegevoegd om de opname van ons groenlipmossel extract product te verbeteren.

 

Kenmerken groenlipmossel extract 

 • 100% Origineel groenlipmossel poeder uit Nieuw-Zeeland
 • Bevat boswellia serrata extract en duivelsklauw extract:
  - Goed voor de gewrichten*
  - Om soepel te bewegen*
 • Gestabiliseerd en gevriesdroogd groenlipmosselpoeder
 • Speciaal met BioPerine™ voor een betere opname
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 

Logo IFS Food

Logo Aroma

Logo Sabinsa

Logo BioperineLogo Boswellin

Groenlipmossel Extract

Meer informatie

Wat is de kwaliteit van onze groenlipmossel? 

De groenlipmossel capsules die bij ons worden verwerkt, worden alleen verkregen uit EU/USFDA goedgekeurde teeltgebieden in de Marlborough Sounds. De groenlipmossel kan in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de groenlipmossel hier speciaal gekweekt. Voorafgaand aan het oogsten inspecteren onze goedgekeurde leveranciers de kwaliteit. Zo zorgen ze ervoor dat alleen de beste groenlipmossels worden geselecteerd en geoogst. U kunt daarom alleen capsules van kwaliteit kopen in onze webshop. Deze strenge controlemaatregelen garanderen dat de mosselen de hoogste niveaus van glycosaminoglycanen GAG en omega 3-vetzuren bevatten. De groenlipmossel is een tweekleppigensoort uit de familie van de Mytilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Gmelin. 

Waarom de groenlipmossel capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

Er zijn meerdere redenen om de groenlipmossel capsules bij vitaminesperpost.nl te kopen. Onze leverancier AROMA (NZ) bezit op de groenlipmossel farms speciale vriesdrooginstallaties. Na het oogsten worden de groenlipmosselen bij gecontroleerde lage temperaturen gevriesdroogd. Het voordeel van deze techniek is dat alle aanwezige goede stoffen in hun oorspronkelijke toestand behouden blijven. Daardoor bent u ervan verzekerd dat de goede ingrediënten in de groenlipmossel extract capsules optimaal geconserveerd en stabiel blijven. Dat geldt ook voor onze groenlipmossel voor de hond. Deze manier van vriesdrogen zorgt er ook voor dat het poeder niet snel oxideert. U profiteert met ons groenlipmossel poeder, als glucosamine supplement, optimaal van de eiwitten, de glycosaminoglycanen (glucosamine en chondroïtine), de mineralen, de lipiden, de furaanvetzuren en de omega 3-vetzuren. Wacht dus niet met het kopen van dit product. 

Let op: Er zijn ook bedrijven die het groenlipmossel poeder door middel van verhitting bewerken. Bij deze goedkope methoden worden de belangrijke vetzuren aan het poeder onttrokken.

Boswellia extract: voor soepele gewrichten

Boswellia, ook bekend onder Indiase wierook, is een kruidenextract dat afkomstig is uit de Boswellia serrata boom-familie. De boom die in India en Pakistan groeit, staat al eeuwen in de Ayurveda bekend om haar positieve invloed op de gewrichten. Wij verkopen al geruime tijd met veel succes boswellia extract. Veel klanten die ons product kopen, delen hun ervaringen dan ook graag op de boswellia productpagina. Dit kruid heeft onze aanbeveling wanneer iemand soepel wil bewegen. Wij kopen onze boswellia in bij Sabinsa. Dit is een grote Ayurvedische leverancier die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het aanwezige boswellia extract is gestandaardiseerd op minimaal 70% boswelliazuren.

Duivelsklauw extract: smering van gewrichten

Naast boswellia is duivelsklauw extract aan de formule toegevoegd. De naam duivelsklauw is ontleend aan de uiterlijke vorm van de plant (Harpagophytum procumbens). Duivelsklauw extract wordt al sinds tijden gebruikt door de inheemse Zuid-Afrikaanse bevolking om de gewrichten te smeren. De belangrijke inhoudsstoffen worden uit de wortels gehaald en heten harpagosiden. Het wordt vooral gebruikt voor behoud van de beweeglijkheid van de gewrichten.

BioPerine®: voor een optimale opname van groenlipmossel supplementen

Voor een optimale opname van dit supplement in het lichaam hebben wij BioPerine toegevoegd. BioPerine is de stof in zwarte peper die zorgt voor de ‘hete’ of ‘pittige’ smaak in uw voeding. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat veel kruiden beter in het lichaam worden opgenomen als er BioPerine aan is toegevoegd. BioPerine® is een gepatenteerd extract van Sabinsa en wordt wereldwijd door de betere merken toegevoegd aan hun formules. BioPerine® wordt al meer dan 20 jaar gebruikt als versterker voor de biologische beschikbaarheid. Als u besluit om capsules of supplementen bij ons te kopen, dan geloven wij dat dit een belangrijke meerwaarde is ten opzichte van de andere groenlipmosselaanbieders.


Bekijk de film van onze leverancier:13 redenen om onze groenlipmossel extract capsules te kopen:

   1.   Premium kwaliteit door uniek verwerkingsproces van het poeder (op lage temperaturen)
   2.   Alle goede bestanddelen van de mossel blijven behouden in de natuurlijke verhouding
   3.   Bevat vetten, eiwitten, glycosaminoglycanen, vitaminen en mineralen
   4.   Middels een speciaal selectieproces worden alleen de beste groenlipmosselen geselecteerd
   5.   Het gevriesdroogde poeder blijft door speciale technieken stabiel en lang houdbaar
   6.   Geen vieze smaak zoals bij merken die vloeibare groenlipmossel verkopen
   7.   De groenlipmossel wordt op een duurzame manier geteeld
   8.   Betere opname door aanwezigheid van BioPerine®
   9.   Bevat boswellia en duivelsklauw in extract vorm
  10. Gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen  
  11. 30% Korting bij het bestellen van 4 verpakkingen
  12. Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
  13. Pakket past door de standaard brievenbus

 

Samenstelling

Groenlipmossel Extract

Inhoud:
60 capsules, 48 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
Groenlipmossel (GlycOmega™) (weekdieren)
poeder (Perna canaliculus)
400 mg
Boswellia serrata extract (Boswellin®) (min. 70% boswelliazuren)
100 mg
Duivelsklauw extract (min. 5% harpagosides)
100 mg
BioPerine™ (zwarte peper extract) 3 mg

 

Ingrediënten:
Groenlipmossel poeder, bevat weekdieren, boswellia serrata extract, duivelsklauw extract, capsule (cellulose, HPMC), vulstof (cellulose), zwarte peper extract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 maal daags 1 of 2 capsules innemen, het liefst bij een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

 

Allergie-informatie:
Dit supplement bevat natuurlijk weekdierextract.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

 

Capsule maat

 

Vragen

Verkoopt u ook vloeibare groenlipmossel met curcumine en zwart bes extract. Gaarne uw reactie.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Groenlipmossel Extract

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
gewoon top
prima spul, heb er weer gelijk 4 besteld
Productwaardering
Review by Jos / 16 maart 2020
Geen XXX meer
Door werk gerelateerde XXcensuurXX in combinatie met XXcensuurXX van het schouder gewricht had ik al langere tijd veel XXcensuurXX. Eerst een vloeibare variant van een ander merk gebruikt wat al hielp. Nu sinds 4 weken gebruik ik deze variant samen met de groenloipmosselolie Top! Mijn gewrichten voelen soepel aan. Ik kan ook weer zonder gedoe opstaan. Ik blijf het in combinatie met 1 gel capsule en 1 groenlipmossel extract capsule als onderhoud gebruiken.
Productwaardering
Review by A. / 14 maart 2020
Winderigheid
Ik gebruik het vanwege mijn XXcensuurXX nu een aantal weken.
Aangezien ik vrij veel gasvorming/winderigheid heb ga ik stoppen. Kan jammer genoeg niet zeggen dat het voor mij lichamelijk gezien werkte.
Antwoord: Dit is jammer om te horen. Wellicht dat u voor een van de kruiden extra gevoelig bent. Misschien dat u onze Groenlipmossel met Curcumine eens kunt proberen? Dit product heeft namelijk een andere samenstelling.
Productwaardering
Review by Anita / 15 oktober 2019
Nog steeds tevreden
Dit product gebruik ik nog steeds. Het helpt mij bij mijn gewrichten en XXcensuurXX
Productwaardering
Review by Doortje / 22 juli 2019
Dit weekdiertje helpt mij om te wandelen/bewegen
Ivm XXcensuurXX in mijn knieën gebruikte ik ter ondersteuning een combinatie van een aantal daarvoor bekend staande middelen. Na enkele potjes daarvan kruiste de groenlipmossel mijn pad. Ik besloot enkel deze te gaan gebruiken en het bleek een goede keuze! Na slechts 1 potje merkte ik gelijk al een erg groot positief verschil. Ik ben er erg blij mee en sindsdien gebruik ik er niets anders meer voor. Daarbij eet ik m.i. gezond en blijf ik bewegen. Ik ben dankbaar en blij met dit product.
Productwaardering
Review by P. Mols / 9 juni 2019
Goed voor mijn man zijn gewrichten
Deze als kado gekregen bij mijn bestelling.
Mijn man is deze gaan gebruiken voor zijn knie. Nu 1 mnd verder en de XXcensuurXX is verminderd dus er is duidelijk resultaat. Ik ga deze absoluut weer bestellen. Zeer tevreden over artikel en deze site.
Productwaardering
Review by Roza / 17 mei 2019
Heb nu weer soepele gewrichten
Ik ben Groenlipmossel extract gaan gebruiken voor mijn gewrichten. Na een tijdje gebruiken was ik al tevreden. Maar nu ben ik helemaal blij met het resultaat. Dus ik blijf dit produkt gebruiken
Productwaardering
Review by Hilda Steenman / 9 oktober 2018
Wat is het veschil?
Welk supplement helpt het beste voor XXcensuurXX ? Groenlipmossel Extract of Groenlipmossel Curcumine en Zwarte Bes? Wat is het verschil?
Antwoord: Helaas mogen wij van de wetgeving geen medische onderwerpen bespreken op onze website. Belt u ons anders eens op, we staan u graag te woord! Het belangrijkste verschil in de samenstelling is dat er naast Groenlipmossel in elk supplement andere kruiden zijn toegevoegd.
Productwaardering
Review by Tina / 5 oktober 2018
Deze aanschaffen of de andere versie met Curcumine?
Ik heb de beide al genomen voor mijn XXcensuurXX,mijn vraag is wat het verschil tussen groenlipmossel met curcumine of de gewone ?? Wat zou het beste zijn voor de XXcensuurXX?
Antwoord: Het zijn 2 verschillende formules, op zicht moeten beide goed zijn. Echter de ene persoon heeft meer baat bij deze formule, de andere weer bij de formule met curcumine. En de meeste mensen kunnen baat hebben bij beide producten. U kunt hier alleen achterkomen als u ze beide eens gebruikt heeft. Bovendien zijn er ook veel klanten die Kurkuma al los innemen, deze groep heeft aan deze variant zonder Kurkuma dus al genoeg.
Productwaardering
Review by Myriam / 17 september 2018
Prima spul voor mijn honden
Na zoektocht voor ondersteuning van mijn honden met XXcensuurXX uitgekomen bij groenlipmossel. Mijn honden bewegen nu goed.
Productwaardering
Review by jeanine / 14 september 2018
Aanbevolen supplement
Via via werd mij aanbevolen om eens Groenlipmossel te proberen. HELPT Prima! Echt een keurig bedrijf, meteen verzonden en ook nog gratis. Vitaminesperpost krijgt mijn aanbeveling. En ik heb het ook meteen aangeraden aan een vriendin en die heeft dezelfde positieve ervaringen. Aub blijf hier mee doorgaan :-)
Productwaardering
Review by de Bruin / 11 september 2018
Eerste indruk goed
Het is de eerste keer dat ik bij deze webshop een bestelling heb gedaan. Het betalen en het bestelproces liep voorspoedig. Of de groenlipmosselpillen helpen kan ik nog niet beoordelen.
Productwaardering
Review by Klant / 7 september 2018
Makkelijk bestellen
Ben tevreden over de groenlippenmossel transactie. SNEL/GOEDKOOP/KWALITEIT
Productwaardering
Review by heer Martens / 20 augustus 2018
Goede invloed en snel geleverd
Het Groenlipmosselextract heeft een goede invloed op mij (is mijn gevoel). bij mij te hebben. De afwikkeling van de bestelling was ook prima.
Productwaardering
Review by L van Roon / 16 augustus 2018
Groenlipmossel
Altijd een vlugge en correcte afhandeling. Mooie kortingen en goede producten.
Productwaardering
Review by Tineke / 24 juli 2018
Benieuwd of het gaat helpen
Pas begonnen met het product maar nog niet echt een verbetering bemerkt.
Antwoord: Gebruik dit middel een aantal weken en bepaalde mensen hebben resultaat. Wanneer het na 2 maanden niet helpt kunt u ons beter opbellen en dan kunnen wij samen naar een ander kruid gaan zoeken.
Productwaardering
Review by Veenstra / 30 juni 2018
Geen woorden maar daden
Vanaf het moment dat ik Groenlipmossel inneem (In de morgen bij het ontbijt) heb ik geen XXcensuurXX. Ongelooflijk. Een aanrader voor iedereen, ik heb er in ieder geval baat bij.
Productwaardering
Review by Klant Thijs / 6 mei 2018
Resultaat bij XXcensuurXX en XXcensuur. Het helpt echt!
Na een dag was ik al tevreden, het helpt bij XXcensuurXX en XXcensuurXX in de gewrichten.

Ben zeer enthousiast over dit produkt. Ga dit ook zeer zeker vaker bestellen


XXcensuurXX = Helaas mogen klanten niet altijd hun specifieke ervaringen vertellen over de supplementen van onze wetgeving. Vandaar zijn wij gedwongen om bepaalde woorden te censureren. (Klanten mogen het eigenlijk wel vertellen maar wij zijn verplicht om het aan te passen indien wij het willen publiceren)
Productwaardering
Review by Remco / 26 april 2018
Top voor de hond
Ik gebruik dit voor de hond met XXcensuurXX, voor zijn gewrichten. Dit in combi met een ander middel en fysio. Tot zover hoeven we geen standaard middelen te gebruiken.
Productwaardering
Review by Marleen / 16 april 2018
Top!
Eindelijk niet zoveel XXcensuurXX meer in mijn gewrichten! Het heeft wel 2 weken geduurd voordat ik tevreden was, maar daar had ik al rekening mee gehouden. Ik raad het iedereen aan!
Productwaardering
Review by A. Oomens / 25 februari 2018
Ook goed voor honden
Deze capsules aan mijn teckel gegeven nadat hij minder soepel bewoog. Ik weet niet of het hierdoor kwam, maar hij ging zich al snel beter voelen. Nu geef ik het soms als kuurtje van een of twee weken ter ondersteuning
Productwaardering
Review by Stephanie / 21 januari 2018
Goed product
Dit product helpt inderdaad. Ik heb zelfs een ontspannen Hoofd....XXcensuurXX
Productwaardering
Review by Doortje / 2 januari 2018
Aanrader
Laatste 2 jaar deden mijn gewrichten niet mee. Toen er ook nog een XXcensuurXX bij kwam, had ik het helemaal gehad. Op advies van een kennis ben ik groenlipmossel gaan gebruiken. We zijn nu ruim 2 maanden verder en ik voel 90% beter!!.
Productwaardering
Review by Mirjam Vriens / 1 december 2017
uitstekend product
uitstekend product , ik gebruik ze al jaren en heb echt het idee dat het helpt, hoor van andere mensen die het ook gebruiken, dat ze er baat bij hebben.
Uitstekend product en de duivelsklauw zit niet in de groenlipmossel van andere merken, en die is juist uitstekend
Productwaardering
Review by ina heijdens / 25 november 2017
duidelijk positief resultaat na gebruik
Ik heb het middel een tijd lang gebruikt bij XXcensuurXX (voor de gewrichten). Het hielp erg goed. Toen ik ermee stopte merkte ik het meteen. Zodra je daarna weer begint voel je het positieve resultaat ook weer al na 2 dagen. Dit proces herhaalde zich een tijd. Dit bewees voor mij dat het middel zeer goed helpt. Innemen: Positief resultaat. Stoppen: Het positieve resultaat verdwijnt weer. Etc. Ondertussen heb ik het middel gelukkig niet meer nodig. Ik kan het aanraden!
Productwaardering
Review by melanie / 17 november 2017
Geen XXcensuurXX meer dankzij groenlipmossel
Al jaaaaaaaaaaaaaren zijn mijn gewrichten niet welwillend. Ben voor mijn hond begonnen met groenlipmossel, en dat hielp! Toen kwam de gedachte op, hé laat ik het zelf ook eens gebruiken. En ik ben er super blij mee! Ik kan nu weer lekker wandelen en fietsen zonder dat ik XXcensuurXX heb.
Productwaardering
Review by D.Bax / 30 oktober 2017
Een zeer tevreden klant ...
Meestal ben ik erg argwanend over al die 'gezondheids-pilletjes' en dat soort dingen. Dus met aarzeling toch maar besloten om Groenlipmossel extract te bestellen.
En om eerlijk te zijn. Uiterst tevreden. Heb er echt wel baat bij en zal binnenkort weer bij bestellen.
Inmiddels ook aanbevolen aan twee vrienden van mij.

Voor mij persoonlijk een prettige bijkomstigheid is 't feit dat het groenlipmossel extract uit Nieuw Zeeland komt.
Daar heb ik - samen met mij partner - vanaf 1990 - 2016 gewoond.
In 1990 hebben we toentertijd een restaurant gekocht en de vrouw van wie we deze zaak kochten is toen een tijdje een 'soort ambassadeur' geweest in Nieuw Zeeland om 'groenlip mosselen' te promoten.

Al met al een zeer tevreden klant.
Productwaardering
Review by Kees Peters / 19 september 2017
Tevreden vader
mijn ouders en ikzelf gebruiken dit nu sinds 4 weken..vooral mijn vader is zeer tevreden en vroeg om dit opnieuw te bestellen..voor mezelf kan ik nog niet zo vertellen of het werkt,teveel aan de hand heb ik het idee wat ze aan het onderzoeken zijn,maar ik blijf het braaf nemen..baat het niet dan schaad het niet !
Productwaardering
Review by Hannie schoenmakers / 8 september 2017
Wanneer helpt het?
Hallo binnen hoeveel tijd zou ik effect moeten merken dat de capsules helpen?
Met vriendelijke groet annett
Antwoord: Dit verschilt per persoon, en de dosering die u neemt. Het beste kunt u ons even opbellen zodat wij het kunnen doornemen met u. De meesten klanten gebruiken gemiddeld 2 keer 2 capsules per dag en velen zijn tevreden.
Productwaardering
Review by Annett van breukelen / 15 augustus 2017
Groenlipmossel extract lang houdbaar?
Hallo ik had een vraagje over het Groenlipmossel voedingssupplementen. Ik denk erover om meteen
vier verpakkingen bij u te bestellen...maar mijn vriend wilde graag weten of de Groenlipmossel capsule
dan wel lang houdbaar is? Dan bestel ik ongeveer voor een half jaar, is het voedingssupplement dan wel
zolang houdbaar? Ook omdat het vis en schaaldieren bevat? Ik hoop dat u een antwoord heeft op mijn vraag?
Alvast hartelijk dank en met vriendelijke groeten van Isabella.

Antwoord: De groenlipmossels zijn direct na het oogsten via een speciale techniek gevriesdroogd en zodoende is het minimaal 2 jaar houdbaar. Dit wordt bijvoorbeeld ook vaak gedaan bij vruchtenpoeders.
Productwaardering
Review by Isabella van Ginkel uit Den Haag. / 9 augustus 2017
Groenlipmossel
Prima product. Ik slik het al langer en ben een paar keer gestopt om het verschil te voelen. Ik ben dus gauw weer begonnen. Het ondersteunt mij.!! Bovendien goed en snelle bezorging.
Productwaardering
Review by Roza Assenberg van Eijsden v. Varik / 30 juni 2017
Gaat goed met me sinds ik dit gebruik
sinds ik groenlipmossel capsules gebruik voel ik me echt goed.
Productwaardering
Review by Rowi / 2 juni 2017
Slecht slapen
Product is goed verpakt en ondanks de grootte goed in te nemen met water. Sinds ik het gebruik slaap ik slechter. Ik vraag mij af of dit bekend is bij dit middel. Al eerder duivelsklauw geslikt wat goed helpt. Ik ben tot zover tevreden.
Antwoord: Het is wellicht een toevallige loop van omstandigheden. Waarschijnlijk heeft dit met iets anders te maken. Maar het is nooit 100% uit te sluiten, elk persoon kan allergisch zijn voor een bepaalde stof. Dat is met alle kruiden mogelijk. U kunt dit testen door een week te stoppen en het dan opnieuw te gebruiken. Als de bijwerkingen dan meteen weer terugkomen kan het zijn dat u niet tegen een van de ingredienten kunt.
Productwaardering
Review by Alin / 31 mei 2017
Is dit product ook geschikt voor mijn middelgrote hond? Of misschien ook voor Katten?
Is dit product ook geschikt voor mijn middelgrote hond? Of misschien ook voor Katten?
Dank voor uw vraag: Op zich moet dit wel kunnen, overdrijf de doseringen niet. Als u merkt dat uw dieren zich beter er door gaan voelen kunt u verder gaan, wanneer ze zich niet goed voelen bij de kruiden kunt u beter stoppen of ons bellen.
Productwaardering
Review by JvdM / 17 januari 2017
groenlipmossel
Verschillende middelen gebruikt, maar niet geholpen. Sinds ik groenlipmossel gebruik gaat het goed met mij.
Productwaardering
Review by Rowi / 9 januari 2017
fantastisch produkt
Fantastisch produkt, echt een aanrader bij XXcensuurXX
Productwaardering
Review by G.Junte / 27 november 2016
Prima zaak
Ik ga de Groenlipmossel nu proberen en hoop dat iets doet voor mij.
Productwaardering
Review by I. van der Zon / 24 november 2016
Goed voor mijn gewrichten
Het supplement geeft me nu al soepele gewrichten, omdat ik weinig beweeg helpt me dit goed.
Productwaardering
Review by Jan / 23 november 2016
Goede prijs Groenlipmossel capsules
Was op zoek naar groenlipmossel capsules. Deze kon ik hier tegen een goeie prijs kopen en had ze de volgende werkdag al in huis. goeie info, snelle levering
Productwaardering
Review by Gerda / 21 november 2016
Groenlipmossel ondersteunt goed , snelle bezorging en een stuk goedkoper!
Wij werden vriendelijk via de telefoon te woord gestaan. De volgende dag werd het supplement al bezorgd! De Groenlipmossel extract lijkt goed te ondersteunen en is een stuk goedkoper als bij andere merken.
Productwaardering
Review by Bas / 12 september 2016
Groenlipmossel
Het eerste produkt wat ECHT helpt bij XXCensuurXX !
Productwaardering
Review by Marjan Steenhof / 5 september 2016
Groenlipmossel snel bezorgd
Netjes ingepakt, en vlug bezorgd!
Productwaardering
Review by M.C. Benner / 2 augustus 2016
Een van de betere groenlipmossel merken
Dit produkt hoort bij de betere groenlipmossel merken, en ik vind het goed verdraagbaar
Productwaardering
Review by Patrick / 19 juli 2016
Snelle levering Groenlipmossel
Zeer snelle levering van de Groenlipmossel, ondanks dat door automatische invulling van computer, een fout adres was ingegeven.
Productwaardering
Review by Leny / 8 juli 2016
Juiste informatie en afhandeling
Ik heb bij vitaminsperpost groenlipmosselextract gekocht, en het werd al de volgende dag bezorgd. Op de verpakking staat goed te lezen welke dosis je dagelijks moet innemen en daarbij goede informatie. Uitstekend afhandeling.
Productwaardering
Review by J vd Bovenkamp / 18 juni 2016
Snel bezorgd, en geen extra kosten
Ik moet nog afwachten hoe de groenlipmossel gaat helpen, gebruik het slechts een paar dagen nog. Het pakketje is vlug en discreet verzonden, en hoefde geen verzendkosten te betalen. Bezorgkosten weerhouden mij meestel om ergens iets te kopen. Dit omdat er dan vaak 5 euro bovenop komt.
Productwaardering
Review by Wilma / 13 juni 2016
Snelle levering en goede prijs
Ik zoch op internet naar groenlipmossel poeder. Op deze website kwam ik ze tegen een goede prijs tegen , en ze werden de volgende dag al geleverd. Super
Productwaardering
Review by Henny / 1 juni 2016
Snelle service
Service is geweldig.. Het voedingssupplement is super. Ik neem groenemossel poeder in plaats van Glucosamine en vind de werking goed.
Productwaardering
Review by JH / 10 mei 2016
Snel ontvangen
Ik heb niet vriendelijke gewrichten. Ik heb de groenlipmossel pillen nu 7 dagen gebruikt (2x p.dag) Helaas nog geen resultaat, echter dat kan je ook niet zo snel verwachten. Hoop wel dat het gaat werken. Dus afwachten nu !
Productwaardering
Review by H. Ummels / 25 april 2016
Groenlipmossel extract
Prima produkt en snel bezorgd!
Productwaardering
Review by Marleen hovers / 9 april 2016
Groenlipmossel
Gemakkelijk bestellen en afrekenen en het produkt wordt snel bezorgd!
Productwaardering
Review by Bert / 6 april 2016
Verkoopt u ook vloeibare groenlipmossel?
Verkoopt u ook vloeibare groenlipmossel met curcumine en zwart bes extract .Gaarne uw reactie.
Antwoord-- Wij verkopen alleen Groenlipmossel poeder in capsules. Veel van onze klanten zijn hier erg tevreden over. In plaats van curcumine en zwarte bes extract hebben wij gekozen om er duivelsklauw en boswellia bij gedaan. De laatste 2 stoffen zijn goed voor de gewrichten. U kunt trouwens ook naast onze Groenlipmossel poeder, Kurkuma extract of Kurkuma plus los in onze winkel kopen. Deze produkten vullen elkaar goed aan namelijk.

Update: Wij verkopen tegenwoordige ook vloeibare groenlipmosselolie capsules, bovendien verkopen wij ook een groenlipmossel variant met curcumine en zwarte besblad.
Productwaardering
Review by karel Dunki Jacobs / 12 maart 2016
Helemaal goed
De dag erop meteen al in huis! We zijn pas net met de groenlipmossel begonnen.
Productwaardering
Review by Marianne / 11 maart 2016
Goed geholpen
Heb nu enige maanden groenlipmossel extract gebruikt, echter de XXCensuurXX zijn nog niet veel beter, maar ik ben verder goed geholpen.
Productwaardering
Review by claudia gortsloot / 6 maart 2016
Gaat een stuk beter nu
Ik gebruik sinds een paar maanden Groenlipmossel poeder capsules en de formule helpt me voor XXCensuurXX , zeker een aanrader bij XXCensuurXX
Productwaardering
Review by Marijke / 31 januari 2016
Helpt uitstekend
De Groenlipmossel capsules van jullie helpen mij goed!
Productwaardering
Review by Gerrit Helsloot / 2 augustus 2015
Goed middel dat mij helpt
Het groenlipmossel supplement is een goed middel gebleken voor XXCensuurXX. Ik zeg een geweldig resultaat!
Productwaardering
Review by AJM / 30 juli 2015
Ok
De capsules snel geleverd, prijs was ok, en nu hoop ik dat dit supplement ook werkt.
Productwaardering
Review by Jack / 5 juli 2015
Ben helaas allergisch hiervoor
Ik schijn dus allergisch te zijn voor schelp en schaaldieren, ik ben dus meteen gestopt met de groenlipmossel. Dus mensen die allergisch hier voor zijn moeten dit niet slikken. Let op!
Productwaardering
Review by P Rozema-Hofmann / 5 december 2014
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Naar kassa en afrekenen of
Verder winkelen